Skip to content

Alles over haartransplantaties

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantaties bezoek dan ons blog. Hier gaan we dieper in op de nieuwste methodes, het herstelproces, de voorbereiding en alle andere relevante zaken om u zo goed mogelijk te informeren.

Haartransplantatie voor vrouwen

Haartransplantatie bij vrouwen. Heb jij last van dunner wordend haar en wil je hier graag een permanente oplossing voor vinden?
Lees verder

Haartransplantatie voor mannen

Vaak is het bij mannen genetisch bepaald hoe dik of dun de haardos is en blijft. Een haartransplantatie biedt dan uitkomst en heeft een natuurlijk effect.
Lees verder

Haartransplantatie in Turkije of Nederland

Haartransplantatie in Turkije of Nederland uit laten voeren; het kan beide bij Fue Perfect, want wij hebben zowel klinieken in Istanbul als Hoofddorp.
Lees verder

Wat zijn grafts en hoeveel heb ik er nodig?

Een andere term voor een haar graft is een haarzakje. Haar groeit altijd in groepen van 1, 2, 3 of zelfs 4 haarlokken in een graft.
Lees verder

Jeukende hoofdhuid na haartransplantatie

Na een haartransplantatie kan je een zekere mate last krijgen van jeuk, gevoeligheid en zwelling. Zwelling na een haartransplantatie is heel normaal.
Lees verder

Hoe slapen na een haartransplantatie?

Er alles aan doen om getransplanteerde haren gezond te houden? Dan is extra voorzichtigheid bij het slapen na een haartransplantatie is erg belangrijk.
Lees verder

Heeft koud of warm weer invloed op een haartransplantatie

Een haartransplantatie kan het gehele jaar uitgevoerd worden maar het weer kan invloed hebben op het eind resultaat. Lees hier waar je op moet letten.
Lees verder

Gratis haartransplantatie consult

Een haartransplantatie vereist zorgvuldige planning. Een succesvol resultaat heeft alles te maken met het consult. Boek een gratis haartransplantatie consult.
Lees verder

Wat is de beste leeftijd voor haartransplantatie

Het wordt geschat dat ongeveer 65% van alle leeftijdsgroepen wereldwijd haarverlies ervaart. Wat is de beste leeftijd voor haartransplantatie?
Lees verder

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.