Skip to content

FUE Baardtransplantatie

Een mooie baard wordt gezien als vorm van mannelijkheid. Niet iedereen heeft de aanleg om een lange baard te groeien. Heeft u altijd al een mooie volle baard willen hebben? Lukt een baard groeien gewoon niet? Dan bent u hier op de juiste plek. Een FUE baardtransplantatie is een permanente oplossing voor alle soorten baarden.

Baardtransplantatie

Wat is een baardtransplantatie?

Baardtransplantaties zijn precies wat de naam al aangeeft. Namelijk haar getransplanteerd van een ander deel van het lichaam, in het gezichtshaar gebied. Meestal komt het donorhaar voor baard implantatie (net als bij een haartransplantatie) van de achterkant van het hoofd van de patiënt of van onder de kin als daar een zichtbare groei is.

Dit proces vereist een ervaren haartransplantatie chirurg. De grafts worden permanent op het gezicht bevestigd in een juiste hoek. De chirurg zorgt ervoor dat het de nieuwe graft goed zijn uitgelijnd om zo een natuurlijk resultaat te creëren.

Hoe wordt baardtransplantatie uitgevoerd

Hoe werkt een baardtransplantatie?

Een haartransplantatie van de baard wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. De grafts (uit het vastgestelde donorgebied) worden verwijderd door middel van de FUE methode. Dit betekent dat de grafts één voor één met een hol boortje of een holle naald worden verwijderd. Vervolgens worden de grafts één voor één geïmplanteerd naar de kale plekken van de baard.

In de eerste 1 tot 3 weken na de haartransplantatie vallen de haren uit. Dit is geheel normaal. Nadat het haar is uitgevallen gaat dit na verloop van tijd weer groeien. Meestal begint de eerste haargroei na ongeveer 3 tot 4 maanden. Na 9 tot 12 maanden is het resultaat optimaal.

Follicular Unit Extraction (FUE)

FUE haartransplantatie is de meest uitgevoerde optie voor baardtransplantatie. De chirurg oogst de donorharen (complete haarzakje/ haarfollikel structuren) één voor één uit het donorgebied.

Voordelen fue haartransplantatie techniek

Follicular Unit Transplantation (FUT)

FUT houdt in dat de chirurg een strook weefsel met meerdere haarzakjes uit de donor locatie snijdt. De donor haren worden verwijdert van de strook huid en in de baard geïmplanteerd.

Let op: de FUT methode is een verouderde methode.

FUE wordt beschouwd als de meest superieure methode omdat het alleen kleine minuscule witte cirkelvormige littekens achterlaat. terwijl de FUT-methode een groot litteken achterlaat op het donorgebied. De FUE-baardtransplantatie techniek is ook aanzienlijk minder pijnlijk dan de FUT-methode.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een baardtransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Kosten

FUE baard transplantatie kosten

Wij bieden een haartransplantatie aan voor een eerlijke en betaalbare prijs. De kosten van een haartransplantatie hoeven niet duur te zijn. Een behandeling is per definitie persoonlijk dus er is altijd eerst een consult met de arts nodig. Benieuwd naar de kosten van onze behandelingen?

Fue Braadtransplantatie

Behandeling Nederland

 • < 600 Grafts
  € 2.950
 • 600-1200 Grafts
  € 3.750
 • 1200-2000 Grafts
  € 4.250
 • 2000-2600 Grafts
  € 4.950

Fue Baardtransplantatie

Behandeling Turkije

 • < 600 Grafts
  € 2.350
 • 600-1200 Grafts
  € 2.650
 • 1200-2000 Grafts
  € 2.850
 • 2000-2600 Grafts
  € 3.250

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Dat is een vraag die we vaak krijgen bij Fue Perfect. Wees gerust.
Bijna iedereen is geschikt voor haartransplantatie. Wil je het nu echt zeker weten?
Doe dan onze korte online test.

Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect kliniek?

Bij Fue Perfect werken onze deskundige artsen nauwkeurig aan uw haartransplantatie. Met de deskundigheid van onze artsen streven ze de hoogste vorm van kwaliteit na. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over ons en over uw behandeling.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Klantenervaringen

Ervaring over haartransplantatie

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-1
Mijn haar werd dunner waardoor ik erg onzeker werd. Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Marloes van Nieuwkoop
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld

Veel gestelde vragen over baard transplantatie

Heeft u ondanks alle informatie alsnog een vraag? Neem gerust contact op.

Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een baardtransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.