06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

Bekijk hier de kosten en tarieven voor een haartransplantatie in Nederland. De exacte prijzen worden berekend tijdens het gratis consult. Onze professionals zien direct welke behandeling het meest effectief is om het gewenste resultaat te behalen.

Tijdens het consult houden wij rekening met het budget van de klant. Een haartransplantatie in termijnen betalen is mogelijk bij Fue perfect. Wij bieden ook de mogelijkheid om dezelfde behandelingen in Turkije te laten uitvoeren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Bekijk hier de kosten voor een haartransplantatie in Turkije.

Direct een consult aanvragen? Dat kan! Stuur een bericht naar onze contactpagina of bel naar 020-2610932

Prijzen haartransplantatie Nederland

< 1200 Grafts
€ 2.950
1200-2500 Grafts
 € 3.450
2500-3500 Grafts
€ 3.750
3500-4250 Grafts
€ 4.250

– Vrijblijvend consult
– Gratis Nazorg
– Behandeling in Nederland
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

DHI Haartransplantatie

< 1000 Grafts
€ 2.650
1000-1500 Grafts
 € 2.850
1500-2000 Grafts
€ 3.150
2000-2500 Grafts
€ 3.450

– Vrijblijvend consult
– Gratis Nazorg
– Behandeling in Nederland
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

< 600 Grafts
€ 2.950
600-1200 Grafts
€ 3.750
1200-2000 Grafts
€ 4.250
2000-2600 Grafts
€ 4.950

– Vrijblijvend consult
– Gratis Nazorg
– Behandeling in Nederland
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

< 100 Grafts
€ 1.650
100-150 Grafts
 € 1.850
150-200 Grafts
 € 2.250
200-250 Grafts
 € 2.450

– Vrijblijvend consult
– Gratis Nazorg
– Behandeling in Nederland
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

Kosten beïnvloedende factoren

Er zijn verschillende factoren die een bijdrage leveren aan het tarief dat een haarkliniek hanteert. Zo zitten er behoorlijke verschillen in de omvang van de ingreep en de daarvoor in rekening gebrachte kostprijs. Bij het berekenen van de tarieven wordt rekening gehouden met de maandelijkse kosten die een haartransplantatie kliniek heeft om operationeel te zijn en te blijven. De volgende punten zijn enkele van deze factoren:

Specialistische behandeling: Je betaalt voor specialistische zorg. Het is verstandig om een haarkliniek te kiezen met haar chirurgen die gespecialiseerd zijn in de techniek. Ervaren haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en passen de techniek dagelijks toe.

Aantal grafts: Het aantal haarzakjes die nodig zijn voor een geslaagde haartransplantatie is van directe invloed op de prijs. Hoe meer haartransplantaten er nodig zijn hoe hoger de prijs van de behandeling.

Lees hier meer over wat zijn grafts en hoeveel heb ik er nodig?

Transplantatie methode: Er zijn verschillende haartransplantatie technieken. De meest uitgevoerde procedure is de FUE-methode. Bij de Fue methode wordt elk haarzakje apart getransplanteerd. Afhankelijk van de gekozen of aanbevolen procedure kan de uiteindelijk prijs van de behandeling variëren.

Locatie haarkliniek: Het land en de stad waar de behandeling wordt uitgevoerd heeft een groot invloed op de prijs. Door de lagere arbeids- en maandkosten zijn de prijzen van de behandeling in Turkije lager. Dit is niet van invloed op de kwaliteit van de medische zorg en/of de haartransplantatie resultaten die bereikt worden.

Prijsopgave aanvragen

Tijdens het consult zal er uitgebreid gekeken worden naar hoeveel grafts er nodig zijn voor het gewenste resultaat. Na het consult ontvang je een prijsopgave van de behandeling. Deze prijsopgave is inclusief de behandeling,  en nazorg.
Direct een consult aanvragen? Dat kan! Stuur een bericht naar onze contactpagina of bel naar 020-2610932

FAQ - Haartransplantatie kosten

Veel vragen over een haartransplantatie en de kosten hiervan komen regelmatig terug. We hebben de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en bondig antwoord op de vraag wordt gegeven.

Staat jouw vraag hier niet tussen? neem dan contact met ons op.

FUE Perfect voert de ingreep uit voor een bedrag tussen de € 2.950 en € 4.950. De ingreep wordt uitgevoerd in de moderne kliniek in Hoofddorp.

Ja, de ingreep wordt zowel bij mannen als vrouwen toegepast. De tarieven die voor de ingreep in rekening worden gebracht worden bepaald door de omvang van de ingreep en niet door het feit of u een man of vrouw bent. Vrouwen kiezen eerder voor de haarsparende FUE haartransplantatie, waardoor er tijdens een dagbehandeling minder grafts behandeld kunnen worden dan bij een standaard ingreep. De specialist kan het verschil tussen beide technieken toelichten tijdens het consult.

Wanneer een haartransplantatie wordt toegepast bij haarverlies ten gevolge van brandwonden en/of ongevallen, is er sprake van een medische noodzaak en kan een zorgverzekeraar soms beslissen om een gedeeltelijke of volledige kostenvergoeding toe te zeggen. Het merendeel van de haarimplantaties heeft een cosmetische achtergrond en komt niet voor vergoeding in aanmerking.

De Belastingdienst hanteert voorwaarden om medische kosten af te mogen trekken. Ook hierbij moet het in de meeste gevallen zorg betreffen waar een medische noodzaak en/of indicatie voor is. Bent u niet zeker van uzelf, vraag dan een belastingconsulent om advies.

Haartransplantatie tarieven in zowel binnen- als buitenland verschillen van elkaar. Klinieken stellen de tarieven zelf samen waarbij er rekening wordt gehouden met de kosten die nodig zijn om de kliniek operationeel te houden. Vergelijken is interessant en kan een aardig voordeel opleveren.

Naast de haartransplantatie zelf zijn bij het tarief inbegrepen: een vrijblijvend consult, gratis nazorg, 17 jaar groeigarantie, behandeling in een moderne kliniek, pijnloze verdovingsmethode en toepassing van de Sapphire methode t.w.v. € 250.

Tijdens het consult wordt ten eerste gekeken of u voor de ingreep in aanmerking komt. Om dit te bepalen wordt verder gekeken dan alleen naar de mate en oorzaak van het haarverlies, maar ook uw gezondheid en medische verleden worden besproken. Het doel van het consult is u een persoonlijk behandeladvies te geven waarin gelijk wordt bepaald hoeveel haarzakjes er getransplanteerd kunnen worden.

Ja, al wordt u vriendelijk verzocht niet te lang te wachten met het veranderen van uw keuze. De ingreep wordt ingepland en als u kort vooraf aangeeft de behandeling te willen annuleren en/of veranderen dan zijn daar soms kosten aan verbonden.

Ja, wanneer u ingreep in termijnen wilt betalen dan kunt u dit tijdens het eerste consult kenbaar maken. De arts brengt u in contact met een betrouwbare kredietmaatschappij. In overleg met de kredietverstrekker worden uw mogelijkheden bekeken en wordt u al dan niet een kredietvoorstel gedaan. Bedenk van tevoren welke looptijd u prefereert en wat er gebeurt als u door onvoorziene omstandigheden niet aan de betalingsverplichting kunt voldoen.

Kroeshaar is bijzonder. Niet alleen omdat het boven de huid krult, maar zeker ook omdat het onderhuids krult. Weinig haartransplantatie specialisten beschikken over de nodige ervaring om de ingreep bij kroeshaar succesvol toe te passen. Vraag altijd eerst of u voorbeelden mag zien van ingrepen die iemand heeft uitgevoerd. Omdat het haar onderhuids krult is dat een extra moeilijkheid en punt van aandacht bij het terugplaatsen. De ingreep duurt langer, is intensiever en een enkele keer brengt een haarkliniek daar een toeslag voor in rekening.

Regelmatig zijn er actie tarieven waar u gebruik van kunt maken. De beste manier om korting te krijgen is door hier gewoon naar te vragen bij een haarkliniek. Let bij het gebruik maken van een korting op de voorwaarden en regels die van toepassing zijn.

Ja, u krijgt bij FUE Perfect 17 jaar groeigarantie. De garantievoorwaarden en bepalingen kunnen worden opgevraagd bij de kliniek.

De FUE techniek kan bij vrijwel alle haarstijlen en haartypes worden toegepast. Wel moet er genoeg donorhaar beschikbaar zijn. Een toeslag wordt soms in rekening gebracht wanneer u kroeshaar heeft.

FUE Perfect werkt met ervaren specialisten die gebruik maken van moderne behandeltechnieken en apparatuur. De specialisten laten u haartransplantatie voor en na foto’s zien van ingrepen die ter plaatse zijn toegepast. Een ruime meerderheid van de mannen en vrouwen die bij FUE Perfect een haartransplantatie toe laat passen is achteraf tevreden met de bereikte resultaten.

Als u zich niet goed voelt en/of ziek bent is het beter om de ingreep te verplaatsen naar een latere datum. U zit lange tijd in de behandelstoel en om dat op ontspannen wijze te kunnen doen is het belangrijk dat u goed in uw vel zit. Wacht niet te lang met het verplaatsen van de afspraak, er kunnen annuleringskosten in rekening gebracht worden op het moment dat de ingreep helemaal wordt afgezegd.

Een haartransplantatie in Nederland is behoorlijk duur. Goedkopere behandelmogelijkheden worden in de kliniek in Turkije aangeboden. U kunt ook een alternatief als micro haar pigmentatie overwegen.

Award-Winning​

Fue Perfect is uitgeroepen tot de beste haartransplantatie kliniek van Turkije.

Professional​

Een sterk team van professionals met meer dan 15 jaar ervaring in het uitvoeren van haartransplantaties.

All-inclusive package

Bij Fue Perfect kan je gebruik maken van de beste all inclusive deals, inclusief vliegreis, 5 sterren hotel, transfers en nazorg.

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

www.fueperfect.nl

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Once upon a time we transplanted some hair…

#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.com 🧔‍♂️
#baardtransplantatie #beardtransplant #baard #beard #fue
...

Just smile, you can get your hair back! 😊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Vanaf januari 2022 kunt u ook op zaterdag terecht voor een consult met een van onze deskundigen👨‍⚕️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

We are ready! 💪🏼

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Perfect result of 2850 grafts with FUE and DHI combi treatment 😎

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Boosterday 💉

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek ...

www.fueperfect.com #fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek ...

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect
consult aanvragen
close slider