Skip to content

Haartransplantatie kosten vrouwen

Bent u benieuwd naar de haartransplantatie kosten voor vrouwen? De tijd dat haartransplantaties alleen bij mannen werden toegepast behoort voorgoed tot het verleden. Nieuwe, verfijnde behandeltechnieken en blijvende resultaten hebben de ingreep ook voor vrouwen interessant en toegankelijk gemaakt. De haartransplantatie kosten bij vrouwen en mannen verschillen onderling weinig en door aandachtig te vergelijken zijn interessante prijsvoordelen te behalen.
Haartransplantatie zonder scheren

Mesvrije haartransplantatie

Jarenlang werden haartransplantaties uitgevoerd met de FUT-techniek. De techniek, waarbij een reepje huid van het achterhoofd wordt verwijderd, staat bekend om het typische litteken dat in de haarkrans ontstaat. Tegenwoordig wordt de FUT-methode steeds minder toegepast. Haartransplantatie specialisten en haarchirurgen wereldwijd geven de voorkeur aan de moderne en minder ingrijpende FUE-techniek, waarbij de haarzakjes met een FUE micro motor één voor één geëxtraheerd worden. 

Zonder dat er in de huid gesneden en gehecht moet worden, verloopt het herstel vlotter en zijn er later geen littekens zichtbaar. Zowel bij de FUT- als de FUE-techniek is het gebruikelijk dat het al het haar wordt geschoren. Het scheren van het haar maakt dat een specialist op effectieve manier een haartransplantatie toe kan passen. Het is tegelijkertijd voor vrouwen één van de grootste nadelen van de ingreep. Vrouwen hechten op een andere manier waarde aan het hoofdhaar dan mannen en scheren niet zomaar al het haar af. 

Blijvende oplossing

FUE techniek

Om ook vrouwen met androgene alopecia een blijvende oplossing te bieden, zonder al het haar te millimeteren, is de haarsparende haartransplantatie ontwikkeld. De ingreep wordt toegepast met de FUE techniek, maar in plaats van al het haar te scheren wordt alleen in het donorgebied een stukje haar geschoren. De langere haren vallen na de ingreep over het geschoren gedeelte heen en het is nauwelijks zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen. Het enige verschil met een standaard FUE haartransplantatie is dat er minder haarzakjes getransplanteerd kunnen worden tijdens een dagbehandeling.
FUE haartransplantatie kosten vrouwen

Kosten

De haartransplantatie kosten vrouwen en mannen worden vrijwel altijd berekend op basis van het aantal haarzakjes, de omvang van de ingreep. Het haarverlies bij vrouwen is anders, meer verspreid, dan bij mannen. Vrouwen worden bovendien zelden tot nooit volledig kaal als gevolg van erfelijke haaruitval. Het aantal haarzakjes dat bij vrouwen wordt getransplanteerd is vrijwel altijd minder dan bij mannen die een uitgebreide haarimplantatie ondergaan. De prijzen die berekend worden verschillen nauwelijks van elkaar. Toch kunt u op het gebied van de kosten besparen. Hoe? Door de kosten van de verschillende haarklinieken met elkaar te vergelijken. Waar let u op bij het vergelijken

 • Naamsbekendheid van de kliniek;
 • Ervaring van de behandelend specialisten;
 • De haartransplantatie techniek die wordt toegepast;
 • Het aantal haarzakjes dat wordt behandeld;
 • Garantie;
 • Feit of het consult, de nazorg en controles bij de prijs zijn inbegrepen;
 • De zaken die verder bij het behandeltarief zijn inbegrepen.
Haartransplantatie kosten

Kosten haartransplantatie

Wij bieden een haartransplantatie aan voor een eerlijke en betaalbare prijs. De kosten voor een haartransplantatie hoeven niet duur te zijn. Een behandeling is per definitie persoonlijk dus er is altijd eerst een consult met de arts nodig. Benieuwd naar de kosten van onze behandelingen?

Fue Haartransplantatie

Behandeling Nederland

 • < 1200 Grafts
  € 2.950
 • 1200-2500 Grafts
  € 3.450
 • 2500-3500 Grafts
  € 3.750
 • 3500-4250 Grafts
  € 4.250

Fue Haartransplantatie

Behandeling Turkije

 • < 1200 Grafts
  € 2.150
 • 1200-2500 Grafts
  € 2.350
 • 2500-3500 Grafts
  € 2.650
 • 3500-4250 Grafts
  € 2.850
Blijvend resultaat

Blijvend nieuwe haargroei

Een haartransplantatie is de enige behandeling die bij alopecia androgenetica blijvend, nieuwe haargroei mogelijk maakt. Waar andere behandelmethodes alleen tijdelijke oplossingen bieden en regelmatig herhaald moeten worden, ondergaat u de haartransplantatie eenmalig. 

Omdat er gewerkt wordt met uw eigen donormateriaal is het resultaat natuurlijk en is de kans op afstoting na de transplantatie zeer klein. Laat uzelf vrijblijvend voorlichten over de haartransplantatie door de specialisten van FUE Perfect. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. 

U krijgt informatie over de mogelijkheden die de ingreep te bieden heeft en u kunt vragen stellen. Het is mogelijk om haartransplantatie voor en na foto’s te zien van ingrepen die in Hoofddorp en Istanbul zijn uitgevoerd en u krijgt een persoonlijk behandelplan met een overzichtelijke prijsopgave.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Verschil in kosten

Turkije en Nederland

Vergelijken van haartransplantatie mogelijkheden en kosten beperkt zich niet langer tot Nederlandse haarklinieken. De voorbije jaren hebben verschillende buitenlandse aanbieders vestigingen en/of een vertegenwoordiging in Nederland geopend. Dit maakt dat de mogelijkheden voor een betaalbare behandeling sterk uitgebreid zijn. Waar Nederlandse haarklinieken de naam hebben om duur te zijn, kunt u in het buitenland een nog betaalbare behandeling ondergaan. 

Niet iedereen kiest ook daadwerkelijk voor een goedkope haartransplantatie in het buitenland. De kwaliteit en ervaring van de haarchirurgen is voor een natuurlijk resultaat van onmisbaar belang. FUE Perfect heeft daarom klinieken in Hoofddorp en in Istanbul. Op beide locaties worden FUE haartransplantatie bij mannen en vrouwen toegepast. 

De haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en passen de techniek al jarenlang met succes toe. De kwaliteit is constant en u kunt rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Nederlandssprekende begeleiding in Turkije is aanwezig, u hoeft zich over communicatieproblemen geen zorgen te maken. Spreekt een haartransplantatie u aan? Tijdens een consult in Hoofddorp worden de behandelmogelijkheden in zowel Hoofddorp als Istanbul met u besproken.

Betaalbare oplossing

Betaalbare haartransplantatie kosten vrouwen

Wanneer u niet de hoofdprijs wilt betalen voor een haarimplantatie, maar zoekt naar een betaalbaar tarief zonder daarbij in te leveren op kwaliteit heeft FUE Perfect u veel te bieden. Het behandeltraject begint met een gratis consult, waarbij een specialist uw situatie in beeld brengt en kijkt of u geschikt bent voor de gewenste behandeling. Hierbij wordt rekening gehouden met:

 • De oorzaak van het haarverlies;
 • Uw algehele gezondheid;
 • Eerder doorgemaakte operaties of medische behandelingen;
 • Medicijngebruik;
 • Bekendheid met (chronische) aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes en auto-immuunaandoeningen.


Bent u geschikt voor de ingreep, dan stelt de specialist een behandelplan op maat samen. In dit plan staan onder andere vermeld het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt, de techniek die wordt toegepast, de andere zaken die zijn inbegrepen en de kostprijs van de haartransplantatie. Als u besluit om de haartransplantatie bij FUE Perfect in Turkije toe te laten passen dan zijn naast de haartransplantatie ook inbegrepen: een retourvlucht, 3 overnachtingen in een comfortabel hotel, transfers van en naar het vliegveld, het hotel en de kliniek, toepassing van de Sapphire methode t.w.v. € 250, 17 jaar groeigarantie, nazorg en controles in Hoofddorp. Kosten voor de ingreep liggen tussen € 1.950 en € 2.650, afhankelijk van het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd.

Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect kliniek?

Bij Fue Perfect werken onze deskundige artsen nauwkeurig aan uw haartransplantatie. Met de deskundigheid van onze artsen streven ze de hoogste vorm van kwaliteit na. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over ons en over uw behandeling.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Klantenervaringen

Ervaring over haartransplantatie

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-1
Mijn haar werd dunner waardoor ik erg onzeker werd. Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Marloes van Nieuwkoop
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld

Veel gestelde vragen

Bij Fue Perfect werken onze deskundige artsen nauwkeurig aan uw haartransplantatie. Met de deskundigheid van onze artsen streven ze de hoogste vorm van kwaliteit na. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over ons en over uw behandeling.

Heeft u ondanks alle informatie alsnog een vraag? Neem gerust contact op.

Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.