Skip to content

FUE behandeling

Heeft u last van dun haar of overmatig haarverlies? Dan is FUE (Follicular Unit Extraction) haartransplantatie de juiste oplossing voor u. Bij deze haartransplantatie methode wordt elk haarzakje afzonderlijk geoogst en direct geïmplanteerd in een kalende zone van de hoofdhuid.

FUE haartransplantatie is een pijnloze methode om haar te transplanteren. De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd door een van onze specialisten.

FUE methode

Hoe werkt een FUE haartransplantatie?

FUE-haartransplantatie is een uitgebreide procedure die enkele uren in beslag neemt. De eerste stap is het oogsten van gezonde haarzakjes die niet genetisch zijn geprogrammeerd om kaal te worden. Het donor gebied wordt tijdens het consult vastgesteld.

Deze ingreep gebeurt onder plaatselijke verdoving en is pijnloos. Elk van deze individuele haarzakjes wordt zorgvuldig geoogst. Ze worden vervolgens getransplanteerd naar een nieuwe locatie op het hoofdhuid waar het haar dunner wordt of kale plekken heeft.

We gebruiken tijdens een behandeling microscopische kleine instrumenten die een doorsnede hebben maximaal 0,55 tot 0,70 mm.

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Dat is een vraag die we vaak krijgen bij Fue Perfect. Wees gerust.
Bijna iedereen is geschikt voor haartransplantatie. Wil je het nu echt zeker weten?
Doe dan onze korte online test.

Genezingsproces

Genezingsproces na een haartransplantatie

De hersteltijd die van de FUE-haartransplantaties is vaak minimaal, dit komt omdat er geen gebruik wordt gemaakt van hechtingen of nietjes. Na de haartransplantatie zal u enkele dagen zwelling ervaren. Op het ontvangstgebied dat eerder kaal was ontstaan korstjes, deze blijven in de meeste gevallen maximaal twee weken zichtbaar.

Het wordt aanbevolen om een paar dagen vrij te nemen zodat uw hoofdhuid sneller kan genezen. Na de behandeling krijgt u de behandeling instructies mee van de arts. Zorg ervoor dat u deze opvolgt om een goede genezing te garanderen. Na 2 weken kunnen de meeste dagelijkse activiteiten weer opgepakt worden.

Het eindresultaat is ongeveer na 9 tot 12 maanden zichtbaar. Lees hier meer over nazorg haartransplantatie.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect kliniek?

FUE haartransplantatie is een veilig techniek met een natuurlijk resultaat mits de behandeling door een deskundige arts wordt uitgevoerd. Deze haartransplantatie techniek is erg precies, de vaardigheden van de chirurg maken een groot verschil in het resultaat.

Bij onze klinieken zowel in Nederland als in Turkije bieden wij state-of-the-art faciliteiten. Onze artsen hebben jarenlang ervaring op het gebied van haartransplantaties. Elke behandeling wordt gepersonaliseerd zodat we de beste resultaten behalen.

Liever naar Turkije reizen voor de behandeling? Dan bieden wij een all inclusive arrangement aan. Deze reis staat in het teken van luxe en comfort. Lees hier meer informatie over onze kliniek in Turkije.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Klantenervaringen

Ervaring over haartransplantatie

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-1
Mijn haar werd dunner waardoor ik erg onzeker werd. Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Marloes van Nieuwkoop
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld
Wat is behandelnaam

Kandidaten voor FUE-haartransplantaties

Het grote voordeel van de FUE techniek is dat er geen horizontaal litteken achter op het hoofd gemaakt wordt. Dit geeft u de vrijheid om zowel lange als korte kapsels te laten groeien. Zowel mannen als vrouwen kunnen behandelt worden met de FUE haartransplantatie techniek.

Heeft u last van eczeem, hoofdhuid irritatie of bijv. suikerziekte? Neem dan contact met ons op of doe direct de test ben ik geschikt?

Kosten

Kosten Fue haar transplantatie

De kosten van een haartransplantatie verschilt aanzienlijk per persoon. Dit is afhankelijk van het aantal graft dat er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen en waar de FUE behandeling wordt uitgevoerd.

Benieuwd naar de kosten van een haartransplantatie? Neem dan een kijkje op een van onze tarieven pagina’s. Haartransplantatie kosten Nederland of Haartransplantatie kosten Turkije.

Fue Haartransplantatie

Behandeling Nederland

 • < 1200 Grafts
  € 2.950
 • 1200-2500 Grafts
  € 3.450
 • 2500-3500 Grafts
  € 3.750
 • 3500-4250 Grafts
  € 4.250

Fue Haartransplantatie

Behandeling Turkije

 • < 1200 Grafts
  € 2.150
 • 1200-2500 Grafts
  € 2.350
 • 2500-3500 Grafts
  € 2.650
 • 3500-4250 Grafts
  € 2.850
Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.