Skip to content

Kruin haartransplantatie

Haaruitval op de kruin is een teken van haaruitval bij mannen. Het haar in het midden van de kruin dunt uit en begint een kale plek te vormen. Haaruitval kan soms worden gezien in combinatie met beschadiging aan de voorkant. Haaruitval begint op verschillende leeftijden bij verschillende mensen. Het kan optreden wanneer mannen tussen de 20 en 60 jaar oud zijn.

Haartransplantatie kruin

Wat is de oorzaak?

De meest voorkomende oorzaak is Alopecia Androgenetica. Mannelijke hormoon-geïnduceerde alopecia is de uitdrukking. Het mannelijke DHT hormoon tast de inham haarfollikels aan, waardoor ze gevoelig worden voor beschadiging. Dit resulteert in een verminderde kwaliteit en kwantiteit van het haar, met kleinere en trager groeiende haren op de kruin.
Behandelgebied

Behandelgebied kruin

Het totale aantal grafts dat voor de behandeling van de kroon wordt gebruikt, varieert van 1250 tot 2500+. Dit wordt bepaald door de hoeveelheid donormateriaal en de grootte van het uitvalgebied. Het is gebruikelijker om haaruitval gerelateerde problemen eerder vroeger dan later aan te pakken. U hoeft dan niet te wachten tot al uw haar is uitgevallen voordat u een behandeling ondergaat.

Om een goede beoordeling te kunnen geven, is het van cruciaal belang advies in te winnen. Ook de toekomstige mogelijkheden en onmogelijkheden van behandeling worden beïnvloed. Vroegtijdige deskundige hulp biedt de mogelijkheid om door het nemen van bepaalde maatregelen extra haaruitval te voorkomen.

Mesvrij

Zonder scheren

Bij een haartransplantatie van de kruin wordt een procedure met zorg uitgevoerd. Dit wordt beperkt door de behandelingsgrootte, die kan oplopen tot 1500 grafts per behandeling. De behandeling van de kruin met een FUE hoeft niet volledig te worden uitgevoerd. Een belangrijk voordeel van het behandelen van de kruin zonder scheren is dat u dit niet hoeft te doen, wat het herstel zal bevorderen.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Haartransplantatie kruin kosten

Kosten haartransplantatie

Wij bieden een haartransplantatie aan voor een eerlijke en betaalbare prijs. De kosten van een haartransplantatie hoeven niet duur te zijn. Een behandeling is per definitie persoonlijk dus er is altijd eerst een consult met de arts nodig. Benieuwd naar de kosten van onze behandelingen?

Fue Haartransplantatie

Behandeling Nederland

 • < 1200 Grafts
  € 2.950
 • 1200-2500 Grafts
  € 3.450
 • 2500-3500 Grafts
  € 3.750
 • 3500-4250 Grafts
  € 4.250

Fue Haartransplantatie

Behandeling Turkije

 • < 1200 Grafts
  € 2.150
 • 1200-2500 Grafts
  € 2.350
 • 2500-3500 Grafts
  € 2.650
 • 3500-4250 Grafts
  € 2.850

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Dat is een vraag die we vaak krijgen bij Fue Perfect. Wees gerust.
Bijna iedereen is geschikt voor haartransplantatie. Wil je het nu echt zeker weten?
Doe dan onze korte online test.

Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect kliniek?

Bij Fue Perfect werken onze deskundige artsen nauwkeurig aan uw haartransplantatie. Met de deskundigheid van onze artsen streven ze de hoogste vorm van kwaliteit na. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over ons en over uw behandeling.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Klantenervaringen

Ervaring over haartransplantatie

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-1
Mijn haar werd dunner waardoor ik erg onzeker werd. Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Marloes van Nieuwkoop
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld
Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.