Skip to content

Kliniek Turkije

De haartransplantatie kliniek in Turkije Istanbul is gericht op luxe en comfort voor onze cliënten. In de kliniek zal je niets ontbreken. Met de Nederlands sprekende begeleider kan je gemakkelijk overleggen en aangeven wat je nodig hebt.
Kwaliteit van de kliniek

Moderne kliniek

De kliniek is modern ingericht en telt vijf behandelkamers. Ook in Turkije voldoen de behandelkamers naar Europese richtlijnen. Hygiëne en professionaliteit staat bij ons hoog in het belang. De kliniek is gecertificeerd door het Turkse Ministerie van Volksgezondheid.Onze ervaren artsen zijn voorzien van het nieuwste apparatuur. De artsen bij Fue Perfect worden beschouwd als de beste artsen in het transplanteren van haar volgens de Fue techniek. Artsen bij ons in de kliniek hebben minimaal 10 tot 15 jaar ervaring in het uitvoeren van haartransplantaties of andere plastische chirurgie.
Haartransplantatie Turkije

Haartransplantatie in Turkije

Het grootste verschil tussen de haartransplantatie in Nederland en Turkije zijn de kosten. Haartransplantaties in turkije gaan volgens dezelfde technieken als in nederland. De kliniek in nederland heeft echter meer kosten aan het personeel en de locatie vandaar het verschil in prijs. 

Het eerste consult zal in Nederland plaats vinden. Tijdens het consult wordt er een schatting gemaakt van het aantal grafts die nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Hierna wordt er een datum ingepland om de haartransplantatie in Turkije uit te laten voeren.

Vervolgens kan je terug naar Nederland. Er wordt een nieuwe datum ingepland voor een check up.

Moderne kliniek

Luxe en comfort in Turkije

De haar kliniek Turkije heeft een eigen kok, er staat drinken voor je klaar en je kan hier je lunch nuttigen. Dit alles is een rustige omgeving en toch in het hart van Istanbul. Tijdens de behandeling is er een tv in de kamer aanwezig. Op deze manier kan je op je gemak de behandeling ondergaan.

Een haartransplantatie is een dag behandeling. Dit houd in dat je nog tijd hebt om prachtige locaties in Istanbul te bekijken. Met de kliniek in hartje Istanbul zit je centraal aan vele winkelstraten, musea en monumenten.

Het is altijd fijn om precies te weten waar je aan toe bent voor je een behandeling ondergaat. Daarom hebben wij stap voor stap uitgeschreven hoe de behandeling zal verlopen. 

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.
Haartransplantatie kosten

Kosten haartransplantatie

Wij bieden een haartransplantatie aan voor een eerlijke en betaalbare prijs. De kosten van een haartransplantatie hoeven niet duur te zijn. Een behandeling is per definitie persoonlijk dus er is altijd eerst een consult met de arts nodig. Benieuwd naar de kosten van onze behandelingen?

Fue Baardtransplantatie

Behandeling Turkije

 • < 600 Grafts
  € 2.350
 • 600-1200 Grafts
  € 2.650
 • 1200-2000 Grafts
  € 2.850
 • 2000-2600 Grafts
  € 3.250

Fue Haartransplantatie

Behandeling Turkije

 • < 1200 Grafts
  € 2.150
 • 1200-2500 Grafts
  € 2.350
 • 2500-3500 Grafts
  € 2.650
 • 3500-4250 Grafts
  € 2.850
Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect kliniek?

Bij Fue Perfect werken onze deskundige artsen nauwkeurig aan uw haartransplantatie. Met de deskundigheid van onze artsen streven ze de hoogste vorm van kwaliteit na. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over ons en over uw behandeling.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Klantenervaringen

Ervaring over haartransplantatie

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-1
Mijn haar werd dunner waardoor ik erg onzeker werd. Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Marloes van Nieuwkoop
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld
Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.