06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl


Een haartransplantatie in Turkije?

Dagelijks vliegen vele honderden mensen van over de hele wereld voor een haartransplantatie naar Turkije. Het is daarmee één van de populairste landen ter wereld voor deze cosmetische ingreep. En dat is niet zo vreemd als u weet welke grote voordelen er zijn.

Bij Fue Perfect haartransplantatie Turkije bent u altijd verzekerd van lage kosten, een gekwalificeerd medisch team, de modernste technieken en een schriftelijke garantie voor een top-eindresultaat!


Fue Perfect biedt:
Lage kosten
Modernste technieken
Gekwalificeerde artsen
Schriftelijke garantie


Tot wel 50% voordeel!

Ondergaat u een haartransplantatie in Turkije, dan kiest u voor de beste kwaliteit maar wel tegen een veel voordeliger tarief dan in Nederland. En dat verschil kan – zelfs inclusief reis en verblijf – oplopen tot wel 50%!

Binnen ons Fue Perfect All-in pakket is de prijs altijd inclusief:

 • Vooronderzoek in Nederland (Hoofddorp);
 • Retour-vliegticket + transfers (vliegveld-hotel-kliniek);
 • Nederlandstalig begeleiding;
 • Twee overnachtingen in een *****-hotel met ontbijt;
 • Shampoo, lotion en eventuele medicatie;
 • Nacontrole in Nederland (om de drie maanden).


Kliniek Turkije

Meer weten?

Informatie / OfferteBij Fue Perfect bent u altijd verzekerd van veilige, betrouwbare en betaalbare haartransplantaties. Meer weten over de behandeling of extra informatie over onze all-inclusive reizen naar Turkije? Ontvangt u graag een voordelige offerte? Neem (100% vrijblijvend!) contact met ons op.

Klik op de blauwe button voor al onze contact-gegevens!Fue-behandeling

Fue (Follicle Unit Extraction)

Bij Fue Perfect werken we op basis van de Fue-haartransplantatie-techniek. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van microscopische kleine instrumenten. Dit heeft als grote voordelen:

 • Geen scalpel, nietjes of hechtingen;
 • Behandeling onder plaatselijke verdoving;
 • Snelle genezing met minimaal risico op zichtbare littekens;
 • Een natuurlijke haardos met weinig onderhoud en nazorg.

Meer over de Fue-behandeling »


Onze kliniek in Istanbul, Turkije

Onze artsen in Turkije hebben allemaal minstens 10 jaar ervaring met haartransplantaties en in de kliniek is alles volledig gericht op de luxe en het comfort voor u als cliënt. Enkele highlights:

 • Altijd een Nederlands sprekende begeleider;
 • Vriendelijk en behulpzaam verzorgend personeel;
 • Gecertificeerd door het Turkse Ministerie van Volksgezondheid;
 • De kliniek heeft een eigen kok.

Meer over kliniek Istanbul-Turkije »


Kliniek haartransplantatie TurkijeKliniek Hoofddorp

Toch liever Nederland?

Is een haartransplantatie Turkije voor u geen optie, dan kunt u bij Fue Perfect tevens prima terecht in Nederland! Ook onze kliniek in Hoofddorp biedt de meest geavanceerde technieken en instrumenten en er werkt een eerste klas medische staf. Voordelen zijn:

 • U hoeft veel minder ver te reizen;
 • Drie volledig ingerichte moderne operatiekamers;
 • Vooronderzoek, behandeling en nazorg op dezelfde locatie.

Meer over de kliniek Hoofddorp »

Mogelijke haartransplantaties in Turkije• Hoofdhaartransplantatie
Hoofd-haartransplantatie Turkije
Lees meer »


• Baardtransplantatie
Baard-haartransplantatie Turkije
Lees meer »


• Wenkbrauwtransplantatie
Wenkbrauw-haartransplantatie Turkije
Lees meer »


• Lichaamshaartransplantatie
Lichaam-haartransplantatie Turkije
Lees meer »

Foto’s kliniek haartransplantatie Turkije

Klik op een foto voor een vergroting…


Kliniek haartransplantatie Turkije


Kliniek haartransplantatie Turkije
Kliniek haartransplantatie Turkije


Kliniek haartransplantatie Turkije
Kliniek haartransplantatie Turkije


Kliniek haartransplantatie Turkije
Kliniek haartransplantatie Turkije

Haartransplantatie Turkije FAQ

1. Waarom Turkije voor een haartransplantatie?

Turkije heeft niet alleen aantrekkelijk geprijsde behandelingen. Ook de kwaliteit van de haarklinieken is hoog en gespecialiseerde haarchirurgen werken met de nieuwste technologieën. Daarnaast zorgen de all-inclusive haartransplantatie pakketten in Turkije ervoor dat de procedure soepel verloopt. U kunt uw verblijf in Turkije verlengen met een stedentrip of zonvakantie. Bovendien vinden het eerste consult, de nazorg en controles plaats in Nederland. Meerdere keren heen en weer reizen naar Turkije is daarmee overbodig geworden.

2. Kan de haartransplantatie op elk haartype worden uitgevoerd?

Haartransplantaties kunnen worden uitgevoerd bij verschillende haartypes en haarkleuren. De ervaren haarchirurgen hebben ervaring met het toepassen van de FUE techniek bij mannen en vrouwen met steil haar, krullend haar, dik haar, fijn haar en kroeshaar.

3. Welke haartransplantatie techniek wordt in Turkije toegepast?

De haarchirurgen van FUE Perfect passen de FUE techniek en de haarsparende FUE techniek toe. Er wordt gewerkt met state-of-the-art apparatuur, waaronder een FUE micro motor, zodat de ingreep vlot en veilig verloopt. Van littekens achteraf is geen sprake.

4. Kan ik in Turkije gebruik maken van een andere donor?

Nee, haartransplantaties worden uitsluitend met uw eigen donormateriaal uitgevoerd. De kans op afstoting is met eigen haarzakjes nihil. Wanneer een haartransplantatie met vreemd donormateriaal uitgevoerd zou worden, heeft u net zoals bij een orgaantransplantatie, zware immuunonderdrukkende medicatie nodig.

5. Hoeveel haarzakjes worden er getransplanteerd?

De FUE haartransplantatie wordt volledig op maat samengesteld. Het aantal haarzakjes of haarimplantaten dat bij u wordt getransplanteerd, hangt af van de omvang van het haarverlies en de beschikbaarheid van gezond donormateriaal.

6. Worden bij een haartransplantatie in Turkije meer haarzakjes getransplanteerd dan in Nederland?

Ja, dat is vaak wel het geval. Waar bij Nederlandse haarklinieken tijdens een dagbehandeling zo’n 2.000 haarzakjes worden getransplanteerd, ligt dit aantal in Turkije op maximaal rond de 4.000 grafts. In Turkije werken ervaren haarchirurgen samen met professionele assistenten, waardoor er op efficiëntere wijze gewerkt kan worden.

7. Wordt een haartransplantatie in Turkije bij mannen en vrouwen toegepast?

Ja, de ingreep wordt met succes bij mannen en vrouwen toegepast. Verbeteringen van zowel de techniek als de apparatuur hebben ertoe geleid dat vrouwen niet noodzakelijker wijze het haar voor de haartransplantatie moeten scheren. Dit maakt de ingreep toegankelijker.

8. Hoelang duurt een haartransplantatie in Turkije?

De behandelduur hangt af van de omvang van de ingreep. Gemiddeld bent u een volledige dag onder behandeling en moet u rekening houden met een behandeltijd die ligt tussen 5 en 9 uur.

9. Is een FUE haartransplantatie in Turkije pijnlijk?

Nee, u voelt geen pijn tijdens de behandeling. Voordat de haarzakjes uit het donorgebied worden geoogst, wordt een plaatselijke verdoving gegeven. Het geven van de verdoving kan als pijnlijk ervaren worden, als de verdoving is ingewerkt voelt u geen pijn meer. Hetzelfde gebeurt met de transplantatie gebieden. Ook deze worden voor het plaatsen van de haarzakjes plaatselijk verdoofd. Een enkele keer ontstaat er lichte napijn als de verdovingen zijn uitgewerkt. Hiervoor kunt u een paracetamol gebruiken.

10. Is een haartransplantatie in Turkije veilig?

Turkse haarklinieken voldoen aan strikte wet- en regelgeving op het gebied van gezondheidszorg en hygiëne. De ingreep wordt in een moderne kliniek toegepast, waar uitsluitend ervaren haarchirurgen werkzaam zijn. Uw gezondheid en welzijn staan op de eerste plaats. Net zoals iedere andere chirurgische ingreep, bestaat er bij de haartransplantatie een zeker risico op complicaties. Wanneer u de instructies opvolgt is de kans op bijwerkingen uiterst klein.

11. Kan ik direct na de haartransplantatie naar huis?

Als u een haartransplantatie bij FUE Perfect laat toepassen, dan zijn bij het behandeltarief 3 overnachtingen in een comfortabel 5-sterren hotel inbegrepen. Na het afronden van de ingreep wordt u teruggebracht naar het hotel. De volgende dag komt u terug bij de haarchirurg voor een eerste controle. De arts bekijkt de getransplanteerde grafts, geeft tips en adviezen om de hoofdhuid en het haar te verzorgen. Wanneer alles goed gaat, krijgt u toestemming om naar huis te reizen.

12. Wat zijn de kosten van een haartransplantatie in Turkije?

De kosten zijn afhankelijk van de omvang van de ingreep. Bij FUE Perfect betaalt u een bedrag tussen € 1.950 en € 2.650, hierbij zijn inbegrepen het intakegesprek, een retourticket, transfers in Turkije, 2x een PRP behandeling, nazorg, groeigarantie, medicatie en toepassing van de Sapphire methode.

13. Kan ik de kosten van een haartransplantatie in Turkije van de Belasting aftrekken?

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten van haartransplantaties vrijwel nooit. Bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting kunnen zelf betaalde kosten voor medische behandelingen onder strikte voorwaarden worden afgetrokken. De voorwaarden worden regelmatig gewijzigd, laat u daarom vooraf adviseren door een belastingconsulent.

14. Wat zijn de risico’s van een haartransplantatie in Turkije?

Een medische ingreep heeft altijd kans op bijwerkingen als allergische reacties, slechte wondgenezing, infecties en littekenvorming. Wanneer u na de haartransplantatie last heeft van veel pijn, zwellingen en/of infecties is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met de kliniek. De meeste mensen herstellen zonder complicaties van een haartransplantatie.

15. Kan een haartransplantatie mislukken?

Niet iedereen is een goede haartransplantatie kandidaat. Wanneer u al op jonge leeftijd, bijvoorbeeld onder de 25 een ingreep toe laat passen, dan kunnen de andere haren na de haartransplantatie uitvallen. U bent dan wellicht al snel geneigd te denken dat de haartransplantatie is mislukt. Dit is echter niet per se het geval. Het is vooraf niet te voorspellen hoe en/of de overige haren in de toekomst uit zullen vallen. Een ervaren haarchirurg zal een haartransplantatie bij u niet aanbevelen wanneer deze denkt dat het resultaat zal tegenvallen.

16. Ik heb diabetes, kan ik een haartransplantatie in Turkije laten toepassen?

Alleen wanneer uw diabetes langere tijd stabiel en onder controle is, kan eventueel een haartransplantatie overwogen worden. Bespreek uw voornemen hiertoe eerst met de behandelend internist en/of diabetes verpleegkundige. Neem informatie over uw gezondheid, medisch verleden en medicijngebruik mee naar het intakegesprek bij FUE Perfect.

17. Wat is de beste periode om een haartransplantatie uit te laten voeren?

Haartransplantaties zijn niet gebonden aan een bepaald seizoen. Stem de ingreep af op uw sociale en/of sportieve leven. Als u een voorkeur heeft voor een bepaalde datum, maak dit dan al tijdens het eerste consult kenbaar.

18. Waarom kiezen mensen voor een haartransplantatie in Turkije?

Turkije is één van de absolute topbestemmingen waar mensen van over de hele wereld naar toe reizen om een cosmetische of medische behandeling toe te laten passen. Zowel de kennis als de ervaring van de behandelend specialisten is van hoog niveau. Dit in combinatie met de betaalbare tarieven en de uitstekende resultaten zorgen er voor dat mensen de Turkse haarklinieken kiezen om een haartransplantatie te ondergaan.

19. Waarom is een haartransplantatie in Turkije goedkoper dan in Nederland?

De ingreep wordt in Turkije goedkoper aangeboden, omdat Turkse klinieken lagere kosten hebben dan Nederlandse haarklinieken. Niet alleen het arbeidsloon van haarchirurgen, haartransplantatie assistenten en andere medewerkers is lager, ook de maandelijkse lasten om een kliniek draaiende te houden zijn lager.

20. Welke kwaliteit kan ik van een Turkse haarkliniek verwachten?

Net zoals in andere landen zijn er in Turkije goede en mindere goede haarklinieken. De meeste klinieken die ook in andere landen haartransplantaties aanbieden staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en vakbekwame specialisten. Wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne en gezondheidszorg zijn strikt. U kunt navragen of een haarkliniek over kwaliteitskeurmerken beschikt.

21. Moet ik stoppen met het gebruik van medicijnen die ik regelmatig gebruik voor de operatie?

Informeer altijd uw huisarts en/of behandelend medische specialist als u een haartransplantatie overweegt. In overleg met de arts kan een aangepast doseerschema worden geadviseerd. Dit is met name het geval als u bloedverdunnende medicatie gebruikt. Een aantal dagen voor en na de ingreep kan de dosering afwijking van uw gebruikelijke schema.

22. Is het zichtbaar in mijn donorgebied dat er haarzakjes zijn verwijderd?

De FUE methode laat vrijwel geen zichtbare littekens achter. Daarnaast kunnen uit een gezonde haarkrans tot 5.000 grafts verwijderd worden, zonder dat uw haar zichtbaar dunner wordt en/of kale plekken ontstaan.

23. Hoelang duurt het voordat de getransplanteerde haren beginnen te groeien?

Na de haartransplantatie hebben de haarzakjes zo’n drie maanden nodig voordat nieuwe haargroei zichtbaar wordt. De meeste mensen zien vanaf de 5e maand een significante stijging van de haargroei. Na 9 tot 12 maanden heeft u weer mooie, natuurlijke haargroei.

24. Zijn de resultaten permanent?

Na een haartransplantatie behandeling heeft uw lichaam tijd nodig om te herstellen, te genezen en nieuwe haargroei te genereren. Na een periode van 12 maanden is het resultaat definitief. Succesvol geïmplanteerde grafts zullen uw leven lang nieuwe haren blijven produceren. De resultaten van een FUE haartransplantatie zijn permanent.

25. Kan de haargroei versneld worden?

Hoe aantrekkelijk het ook klinkt om de haargroei na een haartransplantatie te versnellen, dit is helaas niet mogelijk. Na de ingreep komt het hoofdzakelijk aan op het hebben van geduld. Eventueel kunt u na een aantal weken gebruik maken van een haargroeimiddel, waarmee de haarzakjes gestimuleerd worden.

26. Kan ik het bereikte resultaat verder laten verdichten?

Eventueel kunt u door middel van een extra haartransplantatie uw haardos verder laten verdichten. Uiteraard dient u dan te voldoen aan de voorwaarden en moet er genoeg donorhaar beschikbaar zijn. Als dit niet het geval is, kunt u eventueel de haardos optisch laten verdichten tijdens een micro haar pigmentatie behandeling.

27. Welke voordelen heeft een FUE haartransplantatie in Turkije?

Met behulp van een FUE haartransplantatie wordt uw haardos voller en ziet er gezonder uit. De techniek biedt een permanente oplossing voor de behandeling van matig tot ernstig haarverlies. Het is bovendien een comfortabele techniek, waarbij u nagenoeg geen ongemakken ervaart. In vergelijking met andere technieken verloopt het herstel vlot en kunt u snel terugkeren naar uw dagelijkse routine.

28. Wat doe ik als er sprake is van pijn na een haartransplantatie?

Als de verdoving is uitgewerkt kan napijn optreden. U kunt hiervoor een eenvoudige pijnstiller, bij voorkeur een paracetamol gebruiken. De napijn is tijdelijk en neemt geleidelijk aan af. Ervaart u aanhoudende en een toenemende mate van pijn, maak hiervan dan direct melding bij de haarkliniek.

29. Hoelang moet ik wachten tussen twee haartransplantaties?

Geadviseerd wordt om minimaal 6 tot 7 maanden te wachten. Idealiter wacht u tot na het beoordelen van het eindresultaat, 12 maanden na de eerste ingreep. Om voor de volgende ingreep een optimaal behandelplan op te kunnen stellen, moeten eerst de resultaten van de eerste haartransplantatie bekeken worden.

30. Zijn de resultaten natuurlijk?

Wanneer een FUE haartransplantatie wordt uitgevoerd door een ervaren haarchirurg, in combinatie met een ervaren team van assistenten, dan kunt u een uitstekend en natuurlijk resultaat verwachten. Het bereiken van een natuurlijk resultaat hangt af van een goede planning. Naast de planning is ook de kwaliteit van het beschikbare donormateriaal van invloed op het resultaat. Om een mooi resultaat te bereiken, is het van belang dat de grafts teruggeplaatst worden in dezelfde groeirichting als de overige haren.

31. Welke invloed heeft een PRP behandeling op een haartransplantatie?

In combinatie met een PRP behandeling geneest de behandelde huid sneller en blijven de haarzakjes langer in de actieve groeifase. Bloedplaatjes zijn de bron van groeifactoren die de haargroei bevorderen en het bestaande haar verdikken. Om deze redenen wordt een PRP behandeling na een haartransplantatie toegepast.

32. Welke haartransplantatie techniek past bij mij?

Tijdens het eerste consult zal de specialist bepalen welke transplantatiemethode het best bij u past. Hierbij wordt gekeken naar het haarverlies, de oppervlakte van het te behandelen gebied, de kwaliteit en hoeveelheid van het beschikbare donorhaar.

33. Kan ik communiceren met de kliniekmedewerkers in Turkije?

Zowel de artsen, assistenten als overige medewerkers in de kliniek spreken Engels of Duits. De kliniek wordt jaarlijks door mannen en vrouwen van over de hele wereld bezocht. Tijdens uw verblijf is Nederlandstalige begeleiding voorzien, zodat u ook in uw eigen taal vragen kunt stellen.

34. Hoe organiseer ik mijn reis naar Turkije?

In overleg met onze medewerkers kan FUE Perfect de reis voor u regelen. Geef daarbij aan vanaf welk vliegveld u wilt reizen en/of u een bepaalde voorkeur heeft voor een luchtvaartmaatschappij. Uiteraard staat het u vrij om zelfstandig een vlucht te boeken. Bij aankomst in Turkije staat de transfer op u te wachten en wordt u naar het hotel en/of de kliniek gebracht.

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

www.fueperfect.nl

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Once upon a time we transplanted some hair…

#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.com 🧔‍♂️
#baardtransplantatie #beardtransplant #baard #beard #fue
...

Just smile, you can get your hair back! 😊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Vanaf januari 2022 kunt u ook op zaterdag terecht voor een consult met een van onze deskundigen👨‍⚕️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

We are ready! 💪🏼

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Perfect result of 2850 grafts with FUE and DHI combi treatment 😎

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Boosterday 💉

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek ...

www.fueperfect.com #fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek ...

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect
consult aanvragen
close slider