Skip to content

Haartransplantatie Turkije

Bijna iedere maand worden er groepsreizen georganiseerd naar Istanbul met minimaal vier en maximaal zeven cliënten. U reist met onze ervaren begeleider Arkin, die zowel Nederlands als Engels kan communiceren. Hij zorgt voor een gezellige en ontspannen atmosfeer zodat u achterover kunt leunen en de behandeling zonder zorgen kunt ondergaan.

Groepsreis naar Turkije

Voordelen groepsreis haartransplantatie Istanbul

 • U reist en verblijft met een professionele begeleider (spreekt Nederlands en Turks) op de bestemming;
 • Er wordt rekening gehouden met privacy en iedere cliënt zal beschikken over een eigen kamer in het 5 sterren Hilton Hotel;
 • Er wordt een gezellige en ontspannen atmosfeer gecreëerd, door bijvoorbeeld een uitgebreide maaltijd te nuttigen in combinatie met een boottocht op de prachtige Bosphorus;
 • U maakt gebruik van een groepsreis-korting en bespaart hiermee direct een bedrag vanaf € 200,-.

Maak direct een afspraak voor een consult

Het consult voor de haartransplantatie zal plaatsvinden in Nederland, de nacontroles ook.

Kliniek Turkije

Moderne kliniek

De kliniek is modern ingericht en telt vijf behandelkamers. Ook in Turkije voldoen de behandelkamers naar Europese richtlijnen. Hygiëne en professionaliteit staat bij ons hoog in het belang. De kliniek is gecertificeerd door het Turkse Ministerie van Volksgezondheid.
Haartransplantatie kosten

Kosten haartransplantatie

Wij bieden een haartransplantatie aan voor een eerlijke en betaalbare prijs. De kosten van een haartransplantatie hoeven niet duur te zijn. Een behandeling is per definitie persoonlijk dus er is altijd eerst een consult met de arts nodig. Benieuwd naar de kosten van onze behandelingen?

Fue Haartransplantatie

Behandeling Nederland

 • < 1200 Grafts
  € 2.150
 • 1200-2500 Grafts
  € 2.350
 • 2500-3500 Grafts
  € 2.650
 • 3500-4250 Grafts
  € 2.850

Fue Baardtransplantatie

Behandeling Turkije

 • < 600 Grafts
  € 2.350
 • 600-1200 Grafts
  € 2.650
 • 1200-2000 Grafts
  € 2.850
 • 2000-2600 Grafts
  € 3.250
Transfer, hotel en entertainment

Transfer

Bij aankomst in Istanbul wordt je opgehaald door een privéchauffeur van onze transferdienst. Je zal in stijl gebracht worden naar je accommodatie. De volgende dag maak je kennis met jouw begeleider die er tijdens het gehele behandelproces bij zal blijven. Gedurende je verblijf in Istanbul worden alle transfers door ons georganiseerd.

Transfer, hotel en entertainment

Hotel

Tijdens het verblijf in Istanbul overnacht je in het 5 sterren hotel Burgu Arjaan by Rotana. Wij zorgen voor de beste bedden, een uitgebreid ontbijt en heerlijke diners. Het hotel biedt een prachtig uitzicht over Istanbul.

De privacy tijdens je verblijf staat hoog in ons belang. Daarnaast is de service bij het hotel van hoog niveau: vriendelijk en behulpzaam personeel, een uitstekende keuken en luxe kamers. Direct naast de hotel bevindt de metro waarmee je snel naar de binnenstad kunt reizen.

Burgu Arjaan by Rotana voldoet aan alle eisen die wij stellen voor uw verblijf en herstel. Wil je toch liever zelf een hotel uitkiezen? Dat is mogelijk. Wij verzoeken je om dit te bespreken tijdens het consult in Nederland.

Transfer, hotel en entertainment

Entertainment

Voor de behandeling van start gaat zal je ruim de tijd om de stad te verkennen. De begeleider heeft tips en weet exact wat bijzondere locaties zijn om te bekijken tijdens je reis naar Istanbul.

Op loopafstand van de hotel bevindt zich een metrostation met lijnen richting Taksim, Sultanahmet, Bosphorus en nog veel meer bezienswaardigheden. Bent je van plan meer van Istanbul te gaan bekijken adviseren wij je deze dagen voor de behandeling te plannen.

Maak direct een afspraak voor een consult

Het consult voor de haartransplantatie zal plaatsvinden in Nederland, de nacontroles ook.

Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect?

Bij Fue Perfect werken onze deskundige artsen nauwkeurig aan uw haartransplantatie. Met de deskundigheid van onze artsen streven ze de hoogste vorm van kwaliteit na. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over ons en over uw behandeling.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Klantenervaringen

Ervaring over haartransplantatie Turkije

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-1
Mijn haar werd dunner waardoor ik erg onzeker werd. Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Marloes van Nieuwkoop
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld
Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Het consult voor de haartransplantatie zal plaatsvinden in Nederland, de nacontroles ook.