Skip to content

DHI behandeling

Wanneer uw problemen met “kaalheid en haaruitval” te ernstig worden om te verbergen of zelfs het gebruik van haargroeimiddelen uw haar geen natuurlijker aanzien geeft, is een permanente haartransplantatie meestal de beste keuze die u kunt onderzoeken. De Direct Hair Implantation (DHI) kan de oplossing zijn.

DHI Behandeling

Wat is DHI?

Bij de DHI-haartransplantatie techniek kan elke haarzakje één voor één in het hoofd worden geïmplanteerd, zonder incisies te maken met de zogenaamde DHI Implanter.

Bij een FUE haartransplantatie worden de grafts met een micromotor van de achterkant van de hoofdhuid gehaald (donorgebied), maar de methode om de haren te plaatsen verschilt aanzienlijk. Bij een FUE haartransplantatie maakt de haartransplantatie-expert met een speciaal ontworpen pincet incisies over de hele hoofdhuid en plaatst de folliculaire eenheden in deze incisies.

Snel herstel

Kort genezingsproces

Bij de DHI techniek is geen incisie nodig voor de haartransplantatie procedure. Dat betekent dat er geen lineair litteken achterblijft, zoals bij de FUE-methode met het stalen mes. Het voorkomt ook ronde littekens op de plaatsen waar het haar is verwijderd, vooral als de extractie plaatsen te dicht bij elkaar liggen, zoals bij de FUE. De extracties zijn alleen geconcentreerd tijdens de DHI procedure.

De wondjes zijn minuscuul door het bijzondere DHI implantaat met een punt van 0,6-0,8 mm, afhankelijk van uw hoofdhuid, en ze genezen snel. Er is geen revalidatietijd nodig, en in sommige situaties kunnen patiënten nog dezelfde dag hun normale routine hervatten. Wij raden u echter wel aan om af en toe een weekje vrij te nemen.

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Dat is een vraag die we vaak krijgen bij Fue Perfect. Wees gerust.
Bijna iedereen is geschikt voor haartransplantatie. Wil je het nu echt zeker weten?
Doe dan onze korte online test.

Resultaat DHI behandeling

Resultaten

Bij een haartransplantatie met de DHI-methode kan gebruik worden gemaakt van een DHI Implanter, een gespecialiseerd instrument dat wordt gebruikt om elke haarfollikel één voor één onderhuids te implanteren. Dit apparaat kan ook de diepte, de hoek en de richting van de geïmplanteerde haarfollikel regelen, zodat uw nieuwe haren op dezelfde manier groeien als uw natuurlijke haren. In vergelijking met de traditionele FUE-techniek levert deze methode ook nauwkeurigere resultaten op.

Nazorg

Nazorg DHI behandeling

Na uw haartransplantatie wordt een licht laagje gaas aangebracht op het donorgebied. Op dit gaasje zit Betadine serum en een antibacteriële crème. De eerste twee dagen na de behandeling moet u deze hoofdband dragen. Een hoofdband zal ook worden gegeven om te voorkomen dat het vocht naar beneden zakt, omdat dit kan leiden tot zwelling in het gezicht. Ook wordt er meteen een eerste wassing gepland door ons personeel op 2-3 dagen na de behandeling in onze kliniek. Daarna worden er gedurende het jaar 3 controles met u gepland.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

DHI versus FUE

Verschil tussen DHI en FUE

De techniek van direct hair harvesting (DHI) maakt het mogelijk de operatie uit te voeren zonder het ontvangende gebied te scheren. Hierdoor is plaatsing tussen bestaande (lange) haren mogelijk. De haarfollikels worden onmiddellijk na de extractie procedure in ongeveer 1-2 minuten teruggeplaatst, zodat ze slechts korte tijd uit de circulatie blijven en het gevaar van degeneratie wordt beperkt.

Het is mogelijk de haardichtheid te verbeteren omdat de dunne DHI-pen een betere afstand tussen de bestaande dunne haren mogelijk maakt zonder schade te veroorzaken.

Bij de standaard FUE-techniek wordt al het gewonnen haar eerst uit het donorgebied verwijderd en vervolgens door het behandelteam (2 of 3 personen) in één keer teruggeplaatst. Het is noodzakelijk om uw hoofd te scheren voordat u de FUE methode gebruikt als u meer dan 2000 grafts heeft of als er veel bestaand haar geplaatst moet worden omdat tussen uw bestaande lange haren implanteren veel tijd kost, wat ten koste gaat van het aantal grafts dat we kunnen plaatsen. Ook is er minder tijd om tussen elkaar te plaatsen bij gebruik van deze techniek.

Naaldvrij

Oogsten en implanteren

Nadat de naaldvrije en plaatselijke verdoving is uitgewerkt, gebruikt de haararts de unieke DHI-Implanter met een diameter van 0,6 tot 0,8 mm (afhankelijk van uw haar- en huidtype) om de haarfollikels voorzichtig te verwijderen zonder de omliggende haarfollikels te beschadigen.

Implanteren

De geoogste grafts worden in de DHI-Implantator geplaatst, die vóór de operatie op de gewenste plaats wordt ingebracht. Dit in tegenstelling tot de FUE-techniek, waarbij eerst incisies moeten worden gemaakt. Ook de richting van de haren wordt bepaald, zodat u een natuurlijk ogend resultaat krijgt.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Haartransplantatie kosten

Kosten haartransplantatie

Wij bieden een haartransplantatie aan voor een eerlijke en betaalbare prijs. De kosten van een haartransplantatie hoeven niet duur te zijn. Een behandeling is per definitie persoonlijk dus er is altijd eerst een consult met de arts nodig. Benieuwd naar de kosten van onze behandelingen?

DHI Haartransplantatie

Behandeling Nederland

 • < 1000 Grafts
  € 2.650
 • 1000-1500 Grafts
  € 2.850
 • 1500-2000 Grafts
  € 3.150
 • 2000-2500 Grafts
  € 3.450

DHI Haartransplantatie

Behandeling Turkije

 • < 1000 Grafts
  € 2.650
 • 1000-1500 Grafts
  € 2.550
 • 1500-2000 Grafts
  € 2.850
 • 2000-2500 Grafts
  € 2.950
Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect kliniek?

Bij Fue Perfect werken onze deskundige artsen nauwkeurig aan uw haartransplantatie. Met de deskundigheid van onze artsen streven ze de hoogste vorm van kwaliteit na. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over ons en over uw behandeling.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Klantenervaringen

Ervaring over haartransplantatie

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-1
Mijn haar werd dunner waardoor ik erg onzeker werd. Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Marloes van Nieuwkoop
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld

Meer informatie over DHI behandeling

Heeft u ondanks alle informatie alsnog een vraag? Neem gerust contact op.

Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.