Skip to content

Over ons

Bij FuePerfect ben je aan het juiste adres voor een haartransplantatie met een fantastisch resultaat. Onze artsen kunnen aan de hand van een consult een behandelplan maken om zo het beste advies van je haarprobleem te kunnen oplossen. De behandeling kan zowel in Nederland als in Turkije plaatsvinden. 

Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect kliniek?

Bij Fue Perfect werken onze deskundige artsen nauwkeurig aan uw haartransplantatie. Met de deskundigheid van onze artsen streven ze de hoogste vorm van kwaliteit na. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over ons en over uw behandeling.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Behandelingen

Voor welke behandelingen u bij ons terecht kunt

Fue Perfect heeft verschillende haartransplantaties; uiteraard voor hoofdhaar, maar wist u dat ook voor de wenkbrauw, baard of op het lichaam haartransplantaties zeer geschikt zijn? U kunt de behandeling in onze Nederlandse kliniek in Hoofddorp laten uitvoeren, maar wist u dat dezelfde haartransplantatie in Turkije, inclusief de reis, veel goedkoper is? Wij bieden speciale arrangementen die bestaan uit de reis, verblijf en behandeling. Dan wordt een haartransplantatie betaalbaar, omdat u tot 50% bespaart op de behandeling.

Inhammen

Het opvullen van inhammen met een haartransplantatie is een relatief kleine ingreep. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Inhammen & kruin

Bij een inhammen en kruin haartransplantatie worden groepjes haarzakjes herverdeeld vanuit het donorgebied.

Totaal

Bij een volledige haartransplantatie worden haarzakjes van achterop het hoofd naar het behandelgebied verplaatst.

Baard

Bij een baardtransplantatie wordt het haar aan de achterkant (onder verdoving) van het hoofd of onder de kin vandaan gehaald.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Werkwijze

Unieke werkwijze

Bij Fue Perfect werken we met de modernste apparatuur om uw haren te behandelen. Onze gespecialiseerde artsen streven ernaar om uw situatie op te lossen. We beginnen met een consult waarin een behandelplan wordt gemaakt. Daarna gaan we in drie stappen de haartransplantatie bij u uitvoeren.

Hoe ziet een behandeltraject er uit

Een haartransplantatie is een spannende ingreep waar we u graag zo goed mogelijk op voorbereiden. Lees hieronder in vijf stappen waar u aan toe bent bij Fue Perfect.

Start consult
Door middel van een uitgebreid consult kunnen we de kwaliteit van uw haar beoordelen. We kijken naar de dichtheid van uw haar door het te transplanteren gebied zorgvuldig te beoordelen.
Opstellen van persoonlijk behandelplan
Hoe is de haardichtheid en hoeveel grafts zijn er nodig om u weer te voorzien van een volle bos haar. In het behandelplan houden we zoveel mogelijk rekening met uw wensen.
Keuze behandel locatie
Bij Fue Perfect is het mogelijk om te kiezen voor een haartransplantatie in Nederland. Echter kiezen er ook veel mensen voor een goedkopere oplossing; een haartransplantatie in Turkije.
Behandeling
De behandeling start met het verwijderen van bestaande haarzakjes. Daarna gaan we de kanalen aanmaken om vervolgens de haarzakjes daarin te transplanteren.
Nazorg
De nazorg van uw haartransplantatie is erg belangrijk. Bij Fue Perfect kunt u altijd voor de nazorg terecht in Nederland, ook als uw behandeling in Turkije is geweest.
Klantenervaringen

Ervaringen van onze klanten

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.
home-testimonial-02
Indirect had ik last van mij haaruitval. Mensen om mij heen hadden al een paar keer gezegd doe er wat aan.
Eric Kienman
review-1
Mijn haar werd dunner waardoor ik erg onzeker werd. Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Marloes van Nieuwkoop
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld
Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Fue Perfect kliniek

Onze kliniek in Hoofddorp

Adres

Fue Perfect Nederland
Opaallaan 1206
2132 LN Hoofddorp

Telefoon

020 - 261 09 32

Email

info@fueperfect.nl