Skip to content

Inhammen haartransplantatie

Het verschijnen van inhammen is vaak de eerste aanwijzing dat een man zijn haar begint te verliezen. De inhammen ontstaan doordat het haar vanaf de slaap naar achteren dunner gaat worden of helemaal wegzakt. Haaruitval begint meestal tussen de leeftijd van 20 en 50 jaar, hoewel het bij sommige mensen op elke leeftijd kan beginnen.
Het ontstaan van inhammen

Wat zijn inhammen?

Inhamtransplantatie, inhamvulling of haartransplantatie chirurgie is een goede aanpak om kaalheid tegen te gaan. We zullen doornemen wat inhammen zijn en hoe we bij Fueperfect dit probleem behandelen voor zowel mannen als vrouwen.

Haaruitval treft mannen en vrouwen op vergelijkbare wijze. Bij mannen is kaal worden van de kruin meestal het begin van haaruitval. Als u inhammen heeft, zijn dat geen kleine dingen. Dat begrijpen wij heel goed.

De meest voorkomende reden voor kaalheid bij mannen is Alopecia Androgenetica. Deze vorm van haaruitval is erfelijk en wordt veroorzaakt door het mannelijke DHT-hormoon. Het gebied rond de inhammen kan gevoelig zijn voor het mannelijk DHT hormoon, waardoor deze haarzakjes steeds minder en minder snel haren gaan aanmaken.

Fue Perfect heeft de oplossing

De oplossing voor inhammen: haartransplantatie

Uw inhammen kunnen herstellen door middel van een haartransplantatie specifiek voor uw inhammen. Een haartransplantatie is een meer toegankelijke procedure geworden sinds de FUE behandeling werd ontwikkeld. Daarom kiezen veel mensen ervoor om vroegtijdig haarverlies, zoals bij de inhammen, meteen te behandelen. Een haartransplantatie herstelt uw oorspronkelijke haarlijn en herstelt beschadigde gebieden bij de slapen. Omdat de haarlijn langs het gezicht loopt en het haar van de inhammen opvult, heeft een correctie ervan invloed op de gelaatstrekken. Het herstellen van het haar van de inhammen herstelt niet alleen de uitstraling van het haar, maar geeft ook de gezichtsverhoudingen terug.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Stappenplan

Welke stappen nemen we?

Haartransplantatie wordt ook wel haarherstel of haarregeneratie genoemd en is in de loop der tijd veel minder intensief geworden. Veel mensen kiezen voor een haartransplantatie in fasen, omdat de problemen met het haar in een vroeg stadium worden aangepakt en de behandeling in vele kleinere behandelingen wordt opgedeeld. U hoeft niet te wachten tot al uw haar is uitgevallen. Een ander voordeel hiervan is dat u er langer plezier van heeft.

De ingreep tegen je inhammen

FUE haartransplantatie voor je inhammen

Een haartransplantatie behandeling waarbij de inhammen met haar worden gevuld is een kleine ingreep. Bijgevolg kunnen de meeste mensen die een volle haardos hebben van deze techniek profiteren. Het volledige haar hoeft niet geschoren te worden als u de FUE methode gebruikt om inhammen te behandelen. Een behandeling zonder scheren heeft verschillende voordelen voor inhammen, vooral voor vrouwen die vaak lange lokken dragen. Deze behandeling is populair bij zowel mannen als vrouwen met langere of kale hoofden of korte kapsels.

Kom langs

Haartransplantatie voor inhammen

Bij een haartransplantatie worden haren uit het donorgebied (meestal de achterkant van uw hoofd) naar het doelgebied getransplanteerd. Een haartransplantatie is een beproefde techniek om regio’s die haar verloren hebben te herstellen. Het duurt meestal ongeveer een jaar voordat een haartransplantatie voltooid is. Het eerste contact met een kliniek begint en duurt tot een jaar na de behandeling. Dan zijn de volledige effecten van de haartransplantatie voor uw inhammen te zien.

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Dat is een vraag die we vaak krijgen bij Fue Perfect. Wees gerust.
Bijna iedereen is geschikt voor haartransplantatie. Wil je het nu echt zeker weten?
Doe dan onze korte online test.

Haartransplantatie kosten

Kosten haartransplantatie

Wij bieden een haartransplantatie aan voor een eerlijke en betaalbare prijs. De kosten van een haartransplantatie hoeven niet duur te zijn. Een behandeling is per definitie persoonlijk dus er is altijd eerst een consult met de arts nodig. Benieuwd naar de kosten van onze behandelingen?

Fue Haartransplantatie

Behandeling Nederland

 • < 1200 Grafts
  € 2.950
 • 1200-2500 Grafts
  € 3.450
 • 2500-3500 Grafts
  € 3.750
 • 3500-4250 Grafts
  € 4.250

Fue Haartransplantatie

Behandeling Turkije

 • < 1200 Grafts
  € 2.150
 • 1200-2500 Grafts
  € 2.350
 • 2500-3500 Grafts
  € 2.650
 • 3500-4250 Grafts
  € 2.850
Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect kliniek?

Bij Fue Perfect werken onze deskundige artsen nauwkeurig aan uw haartransplantatie. Met de deskundigheid van onze artsen streven ze de hoogste vorm van kwaliteit na. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over ons en over uw behandeling.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Klantenervaringen

Ervaring over haartransplantatie

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-1
Mijn haar werd dunner waardoor ik erg onzeker werd. Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Marloes van Nieuwkoop
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld
Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.