Skip to content

Behandelingen

Voor een behandeling die zo belangrijk is als uw haar is het ontzettend belangrijk genoeg informatie in te winnen over de mogelijkheden van een haartransplantatie. Bij Fue Perfect hebben we verschillende behandelingen om uw haaruitval probleem te kunnen verhelpen. We voeren onze behandelingen uit bij zowel mannen als vrouwen. Daarnaast is het ook mogelijk om een haartransplantatie via ons zowel in Nederland als Turkije te laten uitvoeren. 

Behandelingen

Voor welke behandelingen u bij ons terecht kunt

Fue Perfect heeft verschillende haartransplantaties; uiteraard voor hoofdhaar, maar wist u dat ook voor de wenkbrauw, baard of op het lichaam haartransplantaties zeer geschikt zijn? U kunt de behandeling in onze Nederlandse kliniek in Hoofddorp laten uitvoeren, maar ook in onze haartransplantatiekliniek in Turkije. Wist u dat de totaalprijs inclusief de reis, veel goedkoper is? Wij bieden speciale arrangementen die bestaan uit de reis, verblijf en behandeling. Als u kiest voor Turkije dan wordt een haartransplantatie een stuk betaalbaarder, omdat u tot 50% bespaart op de behandeling.

Inhammen

Het opvullen van inhammen met een haartransplantatie is een relatief kleine ingreep. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Inhammen & kruin

Bij een inhammen en kruin haartransplantatie worden groepjes haarzakjes herverdeeld vanuit het donorgebied.

Totaal

Bij een volledige haartransplantatie worden haarzakjes van achterop het hoofd naar het behandelgebied verplaatst.

Baard

Bij een baardtransplantatie wordt het haar aan de achterkant (onder verdoving) van het hoofd of onder de kin vandaan gehaald.

Behandelingen

FUE haartransplantatie – DHI haartransplantatie

FUE (Follicular Unit Extraction) en DHI (Direct Hair Implantation) zijn twee van de meest gebruikte methodes voor haartransplantaties. Maar wat is het verschil? Hoe kiest u de beste methode voor uw situatie?

FUE haartransplantatie

Bij FUE techniek oogst de chirurg individuele grafts uit het donorgebied. Door middel van minuscule cirkelvormige incisies met een holle naald. Deze individuele grafts worden vervolgens getransplanteerd in het deel van de hoofdhuid met dunner wordend haar of kale plekken.Bij de Fue techniek wordt er gebruik gemaakt van plaatselijke verdoving. Door de Fue techniek worden littekens geminimaliseerd. Enkele kleine incisie blijven achter die uiteindelijk genezen en verborgen worden door het nieuwe haar.

DHI Haartransplantatie

De DHI behandeling is een methode waarbij de grafts van de achterkant van het hoofd worden gehaald. Het verschil met de FUE behandeling is de manier van implanteren.Bij een DHI haartransplantatie wordt elk haarzakje één voor één in de hoofdhuid geïmplementeerd. Dit wordt gedaan met een speciaal ontwikkelde pen hiervoor. Er worden in tegenstelling tot de FUE behandeling geen incisies gemaakt in de hoofdhuid waar de haarzakje in gedaan worden. De DHI is een arbeidsintensievere behandeling.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Haartransplantatie kosten

Kosten haartransplantatie

Wij bieden een haartransplantatie aan voor een eerlijke en betaalbare prijs. De kosten van een haartransplantatie hoeven niet duur te zijn. Een behandeling is per definitie persoonlijk dus er is altijd eerst een consult met de arts nodig. Benieuwd naar de kosten van onze behandelingen?

Fue Haartransplantatie

Behandeling Nederland

 • < 1200 Grafts
  € 2.950
 • 1200-2500 Grafts
  € 3.450
 • 2500-3500 Grafts
  € 3.750
 • 3500-4250 Grafts
  € 4.250

Fue Haartransplantatie

Behandeling Turkije

 • < 1200 Grafts
  € 2.150
 • 1200-2500 Grafts
  € 2.350
 • 2500-3500 Grafts
  € 2.650
 • 3500-4250 Grafts
  € 2.850

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Dat is een vraag die we vaak krijgen bij Fue Perfect. Wees gerust.
Bijna iedereen is geschikt voor haartransplantatie. Wil je het nu echt zeker weten?
Doe dan onze korte online test.

Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect kliniek?

Bij Fue Perfect werken we uitsluitend met deskundige artsen nauwkeurig aan uw haartransplantatie. Met de deskundigheid van onze artsen streven ze de hoogste vorm van kwaliteit na. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over ons en over uw behandeling.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Klantenervaringen

Ervaring over haartransplantatie

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.
review-1
Mijn haar werd dunner waardoor ik erg onzeker werd. Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Marloes van Nieuwkoop
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld

Veel gestelde vragen over behandelingen

Heeft u ondanks alle informatie alsnog een vraag? Neem gerust contact op.

Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.