Skip to content

Kroeshaar haartransplantatie

Kroeshaar transplantatie is moeilijker dan steil haar omdat het haar ook onder de huid krult. Omdat kroeshaar een groter oppervlak van de huid bedekt dan steil haar, wordt de huid sneller bedekt.
Krullend haar of afrohaar

Haartransplantatie bij kroes, afro of krullend haar

Een haartransplantatie voor krullend, afro, of extreem krullend haar wordt beschouwd als een gespecialiseerde haartransplantatie operatie vanwege de haarstructuur van kroezende lokken, en andere factoren. Dit komt omdat onder de huid, zelfs onder de grond, de gedraaide vorm in de haarwortels te zien is. Het extraheren van grafts met de FUE methode wordt hierdoor bemoeilijkt. Bij FUE perfect hebben wij veel expertise met deze variant van FUE en kunt u zich uitstekend laten adviseren.

Complex

Complexiteit FUE kroeshaartransplantatie

Een FUE kroeshaar transplantatie is moeilijker en vergt meer tijd, daarom is het aantal grafts dat per dag kan worden getransplanteerd lager dan bij een gewone FUE behandeling.

Bij een FUT kroeshaar transplantatie kan in één keer een groot aantal grafts beschikbaar komen omdat een strook huid met grafts van het achterhoofd wordt verwijderd. In de praktijk zijn de nadelen van een FUT procedure echter vaak een motivatie voor meerdere kleinere FUE kroeshaar procedures. Verder is het cruciaal om het risico op littekenvorming of keloïd te begrijpen. Dit komt vaak voor bij mensen die krullend haar hebben.

Voordelen

Voordelen FUE kroeshaartransplantatie

Door de unieke eigenschappen van het gekrulde haar is de dekking van een kuur vaak sneller dan bij een standaard FUE haartransplantatie operatie. Het gekrulde haar bedekt een groter oppervlak dan steil haar. Daardoor kan bij een behandeling met minder grafts toch een behoorlijk dekkend resultaat worden bereikt.
Fue Perfect

FUE kroeshaartransplantatie bij FUE Perfect

FUE haartransplantaties speciaal voor kroeshaar worden niet altijd bij alle klinieken gedaan. Het medisch team van FUE Perfect heeft veel expertise in huis als het gaat om deze vorm van haartransplantatie. Tenslotte houdt het slagingspercentage van deze therapie direct verband met de ervaring van het medisch personeel. En in het bijzonder tijdens de extractie van de grafts. Tijdens uw gratis consult kunt u meer te weten komen over de mogelijkheden van deze behandeling.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Haartransplantatie kosten

Kosten haartransplantatie

Wij bieden een haartransplantatie aan voor een eerlijke en betaalbare prijs. De kosten van een haartransplantatie hoeven niet duur te zijn. Een behandeling is per definitie persoonlijk dus er is altijd eerst een consult met de arts nodig. Benieuwd naar de kosten van onze behandelingen?

Fue Haartransplantatie

Behandeling Nederland

 • < 1200 Grafts
  € 2.950
 • 1200-2500 Grafts
  € 3.450
 • 2500-3500 Grafts
  € 3.750
 • 3500-4250 Grafts
  € 4.250

Fue Haartransplantatie

Behandeling Turkije

 • < 1200 Grafts
  € 2.150
 • 1200-2500 Grafts
  € 2.350
 • 2500-3500 Grafts
  € 2.650
 • 3500-4250 Grafts
  € 2.850
Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect kliniek?

Bij Fue Perfect werken onze deskundige artsen nauwkeurig aan uw haartransplantatie. Met de deskundigheid van onze artsen streven ze de hoogste vorm van kwaliteit na. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over ons en over uw behandeling.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Klantenervaringen

Ervaring over haartransplantatie

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-1
Mijn haar werd dunner waardoor ik erg onzeker werd. Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Marloes van Nieuwkoop
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld
Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.