06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

Behandelplan haartransplantatie Fue Perfect

Behandelplan haartransplantatie Fue Perfect

Bij Fue Perfect wordt je ontvangen met verse koffie of thee in de wachtruimte. Vervolgens zal je opgeroepen worden voor het kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek worden de mogelijkheden en verwachtingen besproken.

Er kan gekozen worden om een behandeling in Turkije of in Nederland te ondergaan. wij bespreken samen de voor en nadelen van de behandeling op beide locaties. Hierover meer in dit artikel. Wij werken uitsluitend met de fue haartransplantatie techniek.

Eerste consult

Het kennismakingsgesprek vindt plaats in de Fue Perfect kliniek in Hoofddorp. Ons Personeel zal je daar ontvangen. Eenmaal in het gesprek zijn er een paar belangrijke punten die worden besproken.

Tijdens het kennismakingsconsult maken wij foto’s van de huidige (kale) situatie en geven wij advies over het aantal grafts dat wij verwachten te kunnen transplanteren. We bespreken de kosten en of je de haartransplantatie in Turkije of Nederland wilt laten plaatsvinden.

Wanneer het ons niet lukt om het gewenste effect te verkrijgen met een haartransplantatie zijn we daar transparant en eerlijk in. Mocht dit niet het geval zijn kijken we samen naar anderen alternatieven.

haartransplantatie consult, consult, dokter consult, haartransplantatie, behandelplan

Het kan zijn dat er bijvoorbeeld niet genoeg haargroei plaatsvindt op het hoofd om te transplanteren. In dit geval kijken we of een BHT lichaamshaar transplantatie wellicht een oplossing is.

Onze faciliteiten

haartransplantatie kliniek Turkije, Haartransplantatie kliniek istanbul, beste haartransplantatie kliniek in turkije, kliniek in Turkije

Onze kliniek is voorzien van de nieuwste apparatuur en technieken. De artsen zijn hoog opgeleid en hebben minimaal 10 tot 15 jaar ervaring in het transplanteren van haar volgens de Fue methode.

Mocht je de behandeling laten uitvoeren in Turkije verzorgen wij het verblijf op locatie. Je zal overnachten in een 5 sterren hotel. In de ochtend kan je genieten van een lopend buffet. Ook is er de mogelijkheid om room service te bestellen en te dineren.

Haartransplantatie in termijnen betalen

Bij Fue Perfect begrijpen wij dat niet iedereen de kosten van een haartransplantatie in een keer kan betalen. Toch vinden wij dat iedereen de kans moet krijgen om een haartransplantatie te ondergaan.

Onze artsen kunnen je in contact brengen met een betrouwbare kredietmaatschappij. In overleg met de kredietverstrekker worden de mogelijkheden besproken. Bedenk van te voren welke looptijd je prefereert en geef dit aan.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie verschilt per persoon. Niet iedereen heeft dezelfde kale plekken. Onze ervaren specialisten maken daarom een persoonlijk behandelplan voor je aan. Hoeveel getransplanteerde haarzakjes (grafts) er nodig zijn wordt bepaald tijdens het consult.

heb je ervoor gekozen de behandeling in turkije te laten uitvoeren? Dan kijken wij wanneer er plek is in de kliniek en uiteraard stemmen we dit af met jouw agenda. Wij verzorgen een all inclusive arrangement zodat je zonder stress met de behandeling kan beginnen.

Tijdens de ingreep wordt er gewerkt met plaatselijk verdoving. Hoe lang duurt een haartransplantatie? Dit hangt af van de hoeveelheid grafts die getransplanteerd dienen te worden. Een haartransplantatie is een dag behandeling.

Vragen over haartransplantatie in Turkije

Wij hebben verschillende FAQ pagina’s met de meest voorkomende vragen opgesteld. Zo kan je je gemakkelijk inlezen en informatie tot je nemen over van alles en nog wat. Uiteraard zijn wij voor tijdens en na het consult ten alle tijden beschikbaar om alle overige vragen te beantwoorden.

Heb je gekozen voor het arrangement in Turkije? Dan verzorgen wij alles tot in de puntjes voor je. Van vlucht, transfer, hotel tot de behandeling in de kliniek en de nazorg. Trek voor de reis en behandeling een week uit. De nazorg zal plaatsvinden in onze kliniek in Hoofddorp.

Een haartransplantatie in Turkije stap voor stap

 • – Je reist zelf naar de uitgekozen luchthaven hier in Nederland of België. Vervolgens vlieg je rechtstreeks naar Istanbul. Zorg ervoor dat je op tijd (minimaal 2,5 uur) van te voren op het vliegveld aanwezig bent.
 • – Eenmaal aangekomen in Istanbul staat de chauffeur van de transfer voor je klaar.
 • -Check in bij het hotel. Hierna zal je kennismaken met je persoonlijke begeleider. Mocht je vroeg aan komen heb je een dag om istanbul te ontdekken. Kom je s avonds aan? Dan staat er een lekker diner voor je klaar.
 • – Op de dag van de behandeling wordt je opgehaald door de transfer. Je wordt ontvangen in de kliniek en de voor-foto’s van de huidige situatie worden genomen.
 • – De behandelend arts bekijkt de haarlijn en dichtheid. Het hoofd wordt kaalgeschoren en een haarnet wordt geplaatst (Bij vrouwen wordt alleen de te behandelende plek geschoren).
 • – Vervolgens wordt de donor locatie lokaal verdoofd. De grafts uit het donorgebied worden pijnloos geoogst.
 • – Nu is er tijd om wat te eten. De lunch wordt door ons verzorgt. Ondertussen worden de grafts in het lab geprepareerd voor transplantatie.
 • – Het ontvangstgebied wordt verdoofd waarna de behandelend chirurg de wortelkanaaltjes aanbrengt. De geoogste grafts worden gezet.
 • – Einde van de behandeling. Nu wordt je vervoerd naar het hotel.
 • – De eerste dag na de ingreep is een herstel dag.
 • – De dag dat je naar huis vliegt kom je nog een keer langs in de kliniek voor nazorg en eventuele nabehandeling.
 • – Wanneer u naar huis gaat krijgt u alle documentatie en eventuele medicatie mee.

Kosten Fue haartransplantatie

De kosten van een haartransplantatie verschilt aanzienlijk per persoon. Dit is afhankelijk van het aantal graft dat er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen en waar de FUE behandeling wordt uitgevoerd.

Benieuwd naar de kosten van een haartransplantatie? Neem dan een kijkje op een van onze tarieven pagina’s. Haartransplantatie kosten Nederland of Haartransplantatie kosten Turkije.

Bel met vragen naar 020-2610932 of vraag een vrijblijvend consult aan via onze contactpagina.

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

Once upon a time we transplanted some hair…

#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.com 🧔‍♂️
#baardtransplantatie #beardtransplant #baard #beard #fue
...

Just smile, you can get your hair back! 😊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Vanaf januari 2022 kunt u ook op zaterdag terecht voor een consult met een van onze deskundigen👨‍⚕️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect
consult aanvragen
close slider