Skip to content

Gratis haartransplantatie consult

Een haartransplantatie vereist zorgvuldige planning. Een succesvol resultaat heeft alles te maken met het consult. Bij onze in de kliniek kan je terecht voor een gratis haartransplantatie consult. Tijdens het consult kijken we naar de persoonlijke omstandigheden (gezondheidsproblemen) en naar het gewenste resultaat.

Wij vinden het belangrijk dat je als klant de mogelijkheid krijgt om in alle rust geïnformeerd te worden over hoe de behandeling in zijn werking gaat. Ons personeel neemt dan ook ruim de tijd voor voor een consult.

Tijdens het eerste consult worden de kosten besproken die afhankelijk zijn van de omvang van de procedure, hoeveel haar er getransplanteerd gaat worden en waar de behandeling gaat plaatsvinden.

Wat gebeurd er tijdens een gratis haartransplantatie consult?

1. Gezondheidsverklaring

Wanneer je bij ons op consultatie komt, wordt er begonnen met het invullen van een gezondheidsverklaring. Het is voor ons belangrijk om weten of er medische aandoeningen of klachten zijn die de haargroei en een mogelijke haartransplantatie kunnen beïnvloeden.

Bepaalde medicijnen hebben invloed op de haargroei en een mogelijke haartransplantatie. Alle medische details zijn belangrijk voorafgaand aan de procedure om een succesvolle behandeling te garanderen.

2. Gewenste resultaat, timing en locatie

Allereerst moeten we weten wat je wilt bereiken. Wil je de haargrens verlagen, de inhammen bedekken of de dikte bij de kruin verbeteren? Of wil je misschien je wenkbrauwen de perfecte vorm en dikte geven of je baard voller maken? Wanneer wil je de procedure ondergaan? In de zomer of in de winter, wat werkt het beste voor jou? Op welke locatie zou je graag de behandeling laten uitvoeren? In Turkije voor een scherpere prijs of toch liever in Nederland?

3. Persoonlijk behandelplan

Wij onderzoeken verschillende details voor een optimaal resultaat. Welke plek kan er gebruikt worden als donor gebied? Hoeveel haren kunnen we transplanteren? Bestaan jouw grafts uit enkel, dubbel of driedubbel haren? En in welke richting groeit het haar. Wij doen er alles aan om een natuurlijk resultaat te behalen. Als u eczeem of psoriasis heeft, is het belangrijk dat wij dit onderzoeken. Ook littekens, wratten of andere huidveranderingen zijn belangrijk om te onderzoeken zodat we hier tijdens de haartransplantatie rekening mee kunnen houden. Graag precies weten hoe een behandelplan wordt opgesteld?

4. Het teken van de haarlijn

Indien gewenst kunnen we samen een haarlijn tekenen om de verschillende mogelijkheden te verkennen. Samen stellen we vast welk type haarlijn je in gedachte hebt en wat het mooiste resultaat oplevert. Zo krijg jij een beter beeld van hoe het haar eruit komt te zien na de transplantatie. Nadat we de haarlijn hebben getekend heb je een duidelijk beeld van wat de resultaten zullen zijn en hoe de nieuwe “Jij” eruit zal zien.

5. Aantal grafts

Wanneer we je wensen hebben bekeken om te bepalen wat er moet gebeuren doen we een definitieve beoordeling als het gaat om het aantal grafts. Hiermee wordt ook de kosten van de haartransplantatie berekend. Het aantal grafts verschilt per persoon. Het aantal varieert tussen minder dan 1200 tot 4200 grafts. Het opvullen van een kale plek heeft aanzienlijk minder grafts nodig dan een uitgebreide behandeling. Als er veel meer grafts nodig zijn adviseren wij om twee procedures uit te voeren met een tussenpoos van ongeveer 6-9 maanden zodat het gewenste resultaat behaald wordt.

6. Boek de behandeling

Na het consult raden we aan om wat informatie mee naar huis te nemen en alles te overwegen voordat je de transplantatie boekt. Heb je besloten om door te gaan met de behandeling? Neem contact met ons op om de mogelijkheden van de afspraak te bespreken. Indien je de behandeling in Turkije wil laten uitvoeren hanteren wij een all- inclusive arrangement. Er is altijd een Nederlands sprekende begeleider mee met de reis. Wij verzorgen de vliegtickets, het verblijf en de afspraken voor de behandeling.

Kosten haartransplantatie

Benieuwd naar de kosten van een haartransplantatie? Neem dan een kijkje op een van onze tarieven pagina’s. Haartransplantatie kosten Nederland of Haartransplantatie kosten Turkije.

Geschreven door:

Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie?
Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.