Skip to content

Haartransplantatie voor mannen

Kaal worden is de angst van veel mannen. Vaak is het genetisch bepaald hoe dik of dun de haardos is en blijft. Een haartransplantatie biedt uitkomst en heeft een natuurlijk effect, want het is uw eigen haar dat getransplanteerd wordt. De hoeveelheid grafts die wij aanbrengen tijdens de behandeling bepaalt u samen met de arts. Niet alleen adviseren wij u voor de kale plekken, maar ook voor plekken waar het haar dunner wordt en u dat wat effect wilt tegengaan.

Kaal worden de angst voor mannen

Een haartransplantatie om haaruitval tegen te gaan bieden wij aan in verschillende gradaties. De prijs wordt bepaald door het aantal grafts dat wordt getransplanteerd: dit zijn het aantal haarzakjes uit de haarkrans wordt gehaald voor transplantatie. Uw eerste bezoek zal op onze locatie in Almere zijn waar wordt bekeken wat de mogelijkheden voor u zijn. De FUE methode die wij hanteren is modern en wordt volgens de laatste technologie uitgevoerd. Inzet van de FUE methode laat amper tot geen littekens na. Belangrijk om te weten!

Over het algemeen betaalt u tot 50% minder wanneer u zich laat behandelen in onze kliniek in Turkije. De kosten van de haartransplantatie zijn dan absoluut te overzien en u voelt zich na de haartransplantatie weer op en top zelfverzekerd.Dat garanderen wij u. De reis naar Turkije wordt volledig verzorgd wanneer u kiest voor een van onze arrangementen: reis, transfer, hotel en behandeling.

Turkije aanbevolen

Een haartransplantatie in Turkije wordt door veel van onze cliënten aanbevolen. Niet alleen omdat onze artsen deze bijzondere gebeurtenis volledig monitoren en u een veilig gevoel hebt tijdens en na deze cosmetisch ingreep. De getransplanteerde haren die worden gewonnen uit de eigen haarkrans zijn immuun voor het hormoon dihydrotestosteron (DHT). Dit zorgt er bij mannen voor dat haarzakjes vroegtijdig afsterven met kaalheid tot gevolg. De haren uit de haarkrans behoren tot de permanente lichaamsbeharing van een man; zelfs als een man helemaal kaal wordt, blijft de haarkrans behouden. Wij ‘oogsten’ uit dat deel het haar wat later in het ontvangstgebied worden gezet. Dit hele proces wordt met u doorlopen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Mogelijkheden

Gemiddeld kan 90% van de mannen een haartransplantatie ondergaan. Onze artsen geven helder advies daarover en lichten u graag uitgebreid voor over de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie. U kunt al uw vragen aans ons stellen: bijvoorbeeld over de kosten, de procedure van een haartransplantatie voor mannen en welke nazorg vereist is.

Tijdens het consult geven wij de realistische verwachtingen aan. Een succesvol haartransplantatie proces begint met een grondig onderzoek door een gespecialiseerd plastische chirurg die voor u de planning maakt. Tijdens één haartransplantatie behandeling kunnen er ongeveer 4000 grafts geplaatst worden, dit aantal grafts komt overeen in totaal met 10.000 – 12.000 haren. Twijfelt u tussen micro haar pigmentatie / haar tattoo / tricopigmentatie of een haartransplantatie? Laat u dan over de voor- en nadelen van beide behandelingen voorlichten door een specialist.

Bekende Nederlanders

Het is geen geheim dat veel bekende Nederlanders gekozen hebben voor een haartransplantatie. Hun gezicht is hun visitekaartje en sommigen vinden dat daar een goed kapsel bij hoort. Zo’n 20 jaar geleden kwam er geen enkele BN’er voor zijn cosmetische ingreep uit. Het taboe is doorbroken. Door de FUE methode zijn amper tot geen littekens meer zichtbaar na de behandeling, bovendien zijn de kosten van een haartransplantatie drastisch verlaagd in de jaren. Dat komt door technologie die een vlucht heeft genomen en de gespecialiseerde artsen.

Lees hier meer ervaringen van een haartransplantatie.

Bekende Nederlanders die een voorbeeld zijn geworden voor haartransplantatie zijn onder meer de zangers Gerard Joling en Frans Bauer, cabaretier Najib Amhali, voetballers Wesley Sneijder en Demy de Zeeuw, presentator Arie Boomsma en DJ Gerard Ekdom. Wist u niet van hun haartransplantatie? Dat komt omdat het absoluut niet zichtbaar is dat ze een behandeling hebben ondergaan.

Geschreven door:

Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie?
Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.