06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

Wat kost haartransplantatie?

De kosten voor een haartransplantatie worden berekend nadat wij u ontvangen voor een kennismaking. Onze medewerkers kunnen dat precies zien welke behandeling het meest effectief is voor uw wens. Wij geven u de kosten van exact dezelfde behandeling in Turkije, Nederland of specifieker nog, in Amsterdam. De prijzen voor een haartransplantatie in Turkije zijn inclusief vooronderzoek in Hoofddorp, vlucht, verblijf, transfers, begeleiding, behandeling, medicatie en nacontroles.

Haartransplantatie kosten FAQ

Verschillende vragen over de haartransplantatie kosten komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

  1. Wat kost een haartransplantatie behandeling?

De haartransplantatie kosten kunnen sterk verschillen per aanbieder. De haartransplantatie behandeling is namelijk een persoonlijk behandeling. De prijs van de behandeling is van verschillende factoren afhankelijk. De kosten van de haartransplantatie zijn bijvoorbeeld onder andere afhankelijk van de kliniek die u kiest en daarnaast ook van het aantal benodigde grafts die getransplanteerd zullen worden. Indien u een exacte prijsindicatie wilt, is het verstandig om bij de kliniek of klinieken op persoonlijk consult te komen. Tijdens dit gesprek wordt er door een specialist naar uw hoofdhuid en het donorgebied gekeken. Op deze manier kunt u een overzichtelijke en duidelijke prijsopgave ontvangen. Lees ook over haartransplantatie kosten in Turkije, in België en bij mannen en vrouwen. De kosten van een haartransplantatie kunnen ook verschillen als u bijvoorbeeld de inhammen of juist de kruin wilt laten behandelen.

  1. Hoe kan ik zelf inschatten hoeveel grafts er getransplanteerd moeten worden?

Zelf kunt u ook een redelijke inschatting maken van het aantal benodigde grafts voor de haartransplantatie. Dit kunt u op twee verschillende manieren doen. De eerste manier is dat u op bijvoorbeeld diverse fora of websites kijkt en foto´s zoekt van mensen die dezelfde haarsituatie hebben als u. Vaak wordt bij voor en na foto´s aangegeven hoeveel grafts er getransplanteerd zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om te berekenen hoe groot het gebied is dat moet worden behandeld. Wanneer dit bijvoorbeeld 100 cm2 is, zullen er ongeveer 2.000-3.000 grafts nodig zijn om dit te behandelen. Meestal worden er namelijk ongeveer 20 tot 30 grafts per vierkante centimeter geplaatst.

  1. Hoe worden de kosten van de haartransplantatie bepaald?

De kosten van de haartransplantatie worden bepaald door de specialist van de kliniek waar u deze behandeling overweegt. De prijs is doorgaans afhankelijk van de grootte van het kalende gebied dat moet worden behandeld. De kosten van de behandeling zijn ook afhankelijk van de kliniek die u verkiest en de haartransplantatie methode die uw voorkeur heeft.

  1. Hoeveel haartransplantatie behandelingen zijn er nodig?

In sommige gevallen is een enkele haartransplantatie behandeling niet voldoende voor een optimaal resultaat. Soms is het gebied dat kaal of kalend is zo groot, dat het benodigde aantal grafts niet in één behandeling kan worden getransplanteerd. Het is dan mogelijk om later het behandelde gebied op te vullen met nog een haartransplantatie behandeling. Houd er rekening mee dat de haartransplantatie kosten hierdoor sterk kunnen oplopen. Soms is het resultaat na een enkele ingreep nog niet voldoende, waardoor een tweede behandeling wel nodig is. De dichtheid van het haar zal dan worden opgevuld dankzij de tweede behandeling.

  1. Wat kost een FUE haartransplantatie?

De kosten van de FUE haartransplantatie behandeling zijn tegenwoordig zeer scherp, zeker als u kiest voor een haartransplantatie in Turkije. Een haartransplantatie bij FUE Perfect kost gemiddeld ongeveer 50% minder dan een behandeling in Nederland bij veel andere klinieken. De behandelkosten in Turkije starten bij €2.150. De kosten kunnen oplopen als u een grote behandeling wilt ondergaan of wanneer u de ingreep toch liever in Nederland ondergaat.

  1. Waarom zijn de haartransplantatie kosten in Turkije lager dan in Nederland?

Er zijn verschillende redenen waarom een haartransplantatie in Turkije minder kost dan in Nederland. Om te beginnen zijn de huisvestingskosten lager in Turkije. Dit geldt daarnaast ook voor het personeel. Omdat deze kosten in Turkije lager zijn, is het bovendien eenvoudiger om dergelijke behandelingen tegen een zeer scherp tarief aan te bieden. Bovendien worden in Turkije vaak grote dagbehandelingen aangeboden. In Nederland worden dagelijks vaak maximaal 2.000 grafts getransplanteerd, terwijl dit in Turkije soms wel kan oplopen tot meer dan 4.000 grafts. Omdat de kosten van een haartransplantatie in Turkije vaak gebaseerd zijn op een all-in tarief en in Nederland vaak wordt betaald per getransplanteerde graft, zijn de behandelingen in Nederland vaak ook duurder.

  1. Bestaan er mogelijkheden om korting te krijgen op de haartransplantatie?

Er bestaan verschillende mogelijkheden om korting te krijgen op een haartransplantatie behandeling. Sommige mensen kiezen er voor om met een groep tegelijk te kiezen voor een haartransplantatie behandeling. In sommige gevallen wordt er dan groepskorting gegeven. Het is daarnaast soms ook mogelijk om korting op de behandeling te krijgen, indien u het geen probleem vindt als er een video wordt opgenomen tijdens de behandeling. Bent u geïnteresseerd in één van bovenstaande mogelijkheden? Neem dan van tevoren altijd even contact op met de specialisten van FUE Perfect.

  1. Kan de haartransplantatie in termijnen worden betaald?

Een haartransplantatie behandeling vergt een behoorlijke investering. Niet iedereen heeft dit bedrag direct voorhanden. Wanneer u wel een haartransplantatie wilt ondergaan, maar niet voldoende spaargeld heeft, kunt u overwegen de haartransplantatie in termijnen te betalen. Er bestaan verschillende mogelijkheden, maar de meeste mensen kiezen in dit geval voor een kredietverstrekker. U kunt er dan voor kiezen om de behandeling in bijvoorbeeld 36 of 48 maandelijkse termijnen te betalen. Let op dat de kredietverstrekker hiervoor wel extra kosten in rekening zal brengen in de vorm van rente. Geld lenen kost dus geld. Het is daarom vaak het voordeligste om de behandeling zelf te bekostigen, indien dit mogelijk is voor u.

  1. Kunnen de haartransplantatie kosten vergoed worden?

Regelmatig wordt de vraag gesteld of het mogelijk is om aanspraak te maken voor een vergoeding voor de haarimplantatie kosten. Helaas is dit zelden mogelijk. In sommige gevallen kan er een uitzondering worden gemaakt. Heeft u bijvoorbeeld uw haar verloren door een ziekte of een ongeluk? Dan kan in uitzonderlijke gevallen toch de behandeling (gedeeltelijk) worden vergoed. We raden u aan hiervoor te informeren bij uw zorgverzekering. Zij kunnen u alles vertellen over de voorwaarden.

  1. Bestaan er verschillen tussen haartransplantatie kosten bij mannen en vrouwen?

In principe bestaan er geen verschillend in kosten voor een haartransplantatie bij een mand of een vrouw. Let echter op dat er wel verschillen in kosten kunnen ontstaan bij verschillende haartransplantatie methodes. Vrouwen kiezen bijvoorbeeld vaker voor een haarsparende haartransplantatie. Hier zijn in sommige gevallen wel extra kosten aan verbonden, omdat dit meer werk is dan een standaard FUE haartransplantatie behandeling. Twijfelt u over de kosten van de behandeling of de methode die het beste bij u past? Dan kunt u uw wensen en verwachtingen voorleggen aan een haartransplantatie specialist, zodat u professioneel advies kunt krijgen over uw persoonlijke situatie. U kunt online ook de haartransplantatie kosten vergelijken.

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

Same photo with 8 months difference
🧑🏻‍🦲>👱🏻‍♂️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

#eyebrow 📐

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

DHI HairTransplant now available in Fue Perfect Istanbul 📍

#dhi #dhihairtransplant #fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

3350 grafts FUE Hair transplant result www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Perfect result of 3400 grafts FUE Hairtransplant treatment 😎

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

The moment.. 😊 👨‍👩‍👦

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect