Skip to content

Fue wenkbrauw transplantatie

Dunne wenkbrauwen zijn jaren geleden uit de mode geraakt, helaas zitten sommigen van ons nog vast in het verleden. Of je nu teveel hebt geëpileerd op de middelbare school, haaruitval in je wenkbrauw gebied ervaart, chemotherapie hebt ondergaan of iets anders, de kans is groot dat je behoorlijk afhankelijk bent geworden van je wenkbrauw potloodje of -gel.

Een dunne wenkbrauw of zelfs helemaal geen wenkbrauw kan makkelijk opgelost worden met een wenkbrauwtransplantatie. Deze cosmetische operatie wordt steeds vaker uitgevoerd bij met name vrouwen.

Wenkbrauwtransplantatie

Hoe werkt een FUE wenkbrauwtransplantatie?

Een haartransplantatie van de wenkbrauwen wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De gewenste vorm wordt uitgetekend op het te behandelende oppervlak. Hierbij moet veel aandacht besteed worden aan het balans en de vorm van de wenkbrauwen en het gelaat van elk individu.

Tijdens het eerste consult is een donor gebied bepaald (meestal vanaf de achterkant van het hoofd). Vanaf het donor gebied wordt het haar geoogst. Deze donorharen worden vervolgens in het geplande kale plekken op het wenkbrauw gebied geplaatst in individuele kleine incisies die net groot genoeg zijn om de haarzakjes te implanteren.

Eenmaal getransplanteerd, zullen de haarzakjes 3-4 maanden na de procedure nieuwe haren laten groeien. De beste resultaten worden gezien na 6-8 maanden.

Hoe wordt wenkbrauwtransplantatie uitgevoerd

FUE wenkbrauwtransplantatie bij Fue Perfect laten uitvoeren

Wenkbrauwtransplantaties zijn lastig en dienen uitgevoerd te worden door een kundige arts littekens achter blijven. Het haar bij de wenkbrauw groeit schuin en niet recht zoals op het hoofd of in de baard. Hier moet rekening mee gehouden worden tijdens de behandeling om een mooi eindresultaat te garanderen.

Het herstellen van de groeilijn en groeirichting van de wenkbrauwen is moeilijk, maar niet onmogelijk met de FUE methode. Onze artsen kunnen met speciale apparatuur de haarzakjes tot 50 graden van richting laten veranderen. Hiermee wordt de wenkbrauw op natuurlijke wijze opgebouwd en gevormd.

Wil je graag meer weten over de FUE techniek Haartransplantatie techniek en hoe dit precies in zijn werking gaat? Lees hier meer informatie over FUE Haartransplantatie.

Wenkbrauw herstellen

Mislukte wenkbrauwen herstellen

Bij ons kan je ook terecht om bijvoorbeeld een mislukt wenkbrauwtransplantatie te herstellen. De haarzakjes die in de verkeerde richting zijn geïmplanteerd worden verwijdert en vervangen voor nieuwe haarzakjes. Heb jij lelijke wenkbrauwen door een mislukt transplantatie? Kom dan langs voor een gratis haartransplantatie consult – vrijblijvend advies.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een wenkbrauwtransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Voordelen wenkbrauwtransplantaties ten opzichte van wenkbrauwen microbladen?

FUE (Follicular Unit Extraction) is de meest gebruikte verschillende haartransplantaties. Maar wat is het verschil? 

FUE Haartransplantatie

Zijn de beste manier om blijvende, driedimensionale wenkbrauwen te krijgen. Bij een transplantatie wordt je eigen haar naar het wenkbrauw gebied overgebracht om een ​​nieuwe, vollere wenkbrauw te creëren. Haren groeien van nature en zijn permanent.

Wenkbrauwen microbladen

Microblading biedt slechts tijdelijke resultaten en dient om de zoveel jaar herhaald te worden. Ook brengt het een risico op infectie of allergie met zich mee. Als deze behandeling niet goed wordt uitgevoerd kan dit blijvende littekens en misvormingen achterlaten.

Kosten

FUE wenkbrauw transplantatie kosten

De kosten van een wenkbrauwtransplantatie verschilt per persoon. Dit hangt af van de aantal graft die er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen en waar de FUE behandeling wordt uitgevoerd.

Benieuwd naar de kosten van een wenkbrauwtransplantatie? Neem dan een kijkje op een van onze tarieven pagina’s. Haartransplantatie kosten Nederlandof Haartransplantatie kosten Turkije.

Fue wenkbrauw transplantatie

Behandeling Nederland

 • < 100 Grafts
  € 1.650
 • 100-150 Grafts
  € 1.850
 • 150-200 Grafts
  € 2.250
 • 200-250 Grafts
  € 2.450

Fue wenkbrauw transplantatie

Behandeling Turkije

 • < 100 Grafts
  € 1.650
 • 100-150 Grafts
  € 1.850
 • 150-200 Grafts
  € 2.250
 • 200-250 Grafts
  € 2.450
Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect kliniek?

De artsen die de haartransplantaties uitvoeren zijn als arts afgestudeerd aan de universiteit en zijn door hun vele behandelingen.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Klantenervaringen

Ervaring over haartransplantatie

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-1
Mijn haar werd dunner waardoor ik erg onzeker werd. Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Marloes van Nieuwkoop
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld

Veel gestelde vragen over wenkbrauwtransplantatie

Heeft u ondanks alle informatie alsnog een vraag? Neem gerust contact op.

Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een wenkbrauwtransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.