06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

Vergelijkt u de kosten en mogelijkheden van de haartransplantatie kosten in Turkije en Nederland? De tarieven en kosten lopen sterk uiteen. Bij het vergelijken ziet u dat er niet alleen grote verschillen zitten tussen de Nederlandse haarklinieken onderling, maar dat er ook in het buitenland uiteenlopende tarieven worden berekend. Haartransplantatie kosten Turkije zijn zo’n 50% voordeliger dan bij een vergelijkbare ingreep in Nederland. Maar waarom zit er zo’n verschil in de kosten en loont het de moeite om voor een haartransplantatie naar Turkije te gaan?

Betaalbare kwaliteit

Zoekt u een blijvende oplossing bij haarverlies als gevolg van alopecia androgenetica? Aanhoudende haaruitval is van invloed op uw zelfvertrouwen en kan ervoor zorgen dat u zich onzeker voelt en sociale contacten uit de weg gaat. Heeft u verschillende behandelingen geprobeerd, maar blijft het gewenste resultaat uit? Een FUE haartransplantatie kan uitkomst bieden. De ingreep die sinds de jaren 80 van de vorige eeuw met succes wordt toegepast, is de voorbije jaren verfijnd en verbeterd. Nieuwe behandeltechnieken hebben de haartransplantatie meer naamsbekendheid gegeven, waardoor de populariteit van de ingreep is toegenomen. Dit heeft geresulteerd in een toename van het aantal binnen- en buitenlandse haarklinieken waar de ingreep dagelijks wordt toegepast. De toegenomen concurrentie maakt dat u tegenwoordig wat te kiezen heeft en dat u niet enkel bent aangewezen op de haarkliniek met de duurste tarieven. Betaalbare kwaliteit hoeft niet duur te zijn. FUE Perfect biedt zowel in Nederland als in Turkije haartransplantaties aan. De klinieken in Hoofddorp en Istanbul staan in nauw contact met elkaar, waardoor uw medisch dossier altijd over de meest recente informatie beschikt zonder dat u telkens uw verhaal hoeft te doen. Zowel in Hoofddorp als in Istanbul is een haartransplantatie beschikbaar vanaf € 1.950. Beide klinieken beschikken over internationale kwaliteitskeurmerken en voldoen aan de wet- en regelgeving zoals die van toepassing is op het gebied van hygiëne en zorg.

Lage haartransplantatie kosten Turkije

Het verschil in prijs ontstaat op het moment dat u meer grafts laat transplanteren. Tijdens een dagbehandeling worden tot 4.000 à 4.200 haarzakjes getransplanteerd. In de kliniek in Hoofddorp betaalt u voor een uitgebreide FUE haartransplantatie € 3.950, terwijl een vergelijkbare ingreep in Istanbul € 2.650 kost. Waar zit dan het verschil in en waarom zijn de haartransplantatie kosten in Turkije zoveel lager? Bij het berekenen van de tarieven wordt rekening gehouden met de maandelijkse kosten die een haarkliniek heeft om operationeel te zijn en te blijven. De kosten voor artsen, haartransplantatie assistenten en overige kliniek medewerkers zijn in Turkije aanmerkelijk lager dan de loonkosten in Nederland. Daar komt bij dat ook de overige maandlasten in Turkije minder hoog zijn dan bij de kliniek in Nederland. Lagere kosten betekent automatisch dat een behandeling of ingreep voor een lager tarief aangeboden en uitgevoerd kan worden. In de moderne kliniek in Istanbul zijn haarchirurgen werkzaam met een ISHRS registratie. Jaarlijks worden bij de kliniek honderden haartransplantaties bij mannen en vrouwen toegepast. De resultaten die bereikt worden zijn goed en blijvend. Bij de kostprijs zijn tevens inbegrepen:

  • Gratis consult in Hoofddorp.
  • Nazorg en controles in Hoofddorp.
  • Retour vliegticket en 3 overnachtingen in een comfortabel hotel.
  • Transfers van en naar het vliegveld, het hotel en de haarkliniek.
  • 2 x PRP behandeling.
  • 17 jaar groeigarantie.
  • Toepassing van de Sapphire methode t.w.v. € 250. De Sapphire methode wordt met een ander blad uitgevoerd dan een standaard FUE haartransplantatie. Tijdens het consult laat een specialist u de verschillende bladen zien en geeft een toelichting.

Voorbereiding haartransplantatie Turkije

Niet iedereen die een haartransplantatie overweegt, wil deze in het buitenland laten toepassen. De onbekendheid ter plaatse, maar ook het heen en weer reizen kunnen u weerhouden van een ingreep in Turkije. Het voordeel dat FUE Perfect u biedt is dat u alleen voor de ingreep zelf naar Istanbul reist. Als vanzelfsprekend kunt u uw partner, of een goede bekende, meenemen zodat u een vertrouwd gezicht in de buurt heeft. Zowel het consult als de nazorg en controles gebeuren in Hoofddorp. Het consult is een belangrijk onderdeel van het behandeltraject. Het is de eerste kennismaking met de kliniek en bedoelt om uw geschiktheid voor de haartransplantatie te beoordelen. Samen met een specialist bespreekt u uw wensen en verwachtingen van een haarimplantatie. De specialist stelt vragen over uw gezondheid, medische ingrepen of behandelingen die u eerder heeft ondergaan en uw medicijngebruik. De oorzaak van het haarverlies wordt besproken en gekeken wordt naar uw hoofdhuid, de haaruitval en donormateriaal. Op basis hiervan bepaald een specialist of u de haartransplantatie kunt ondergaan en hoeveel grafts voor een natuurlijk resultaat getransplanteerd worden. Een enkele keer blijkt iemand niet geschikt voor de ingreep en kan een alternatieve oplossing voorgesteld worden. Bent u geschikt voor de ingreep? Dan worden de verschillen tussen de haartransplantatie kosten Turkije en Nederland toegelicht en krijgt u een prijsopgave op maat. Goed om te weten is dat het consult vrijblijvend is en u de tijd heeft om een beslissing te nemen of een keuze te maken.

Ervaren haarchirurgen en blijvende resultaten

Uw reis naar Turkije kunt u zelf organiseren, maar u kunt dit ook in overleg met de ervaren medewerkers van FUE Perfect doen. Uiteraard bepaalt u zelf vanaf welke luchthaven u vertrekt en met welke luchtvaartmaatschappij u reist. Bij aankomst in Istanbul staat een transfer voor u klaar en wordt u naar het hotel of de haarkliniek gebracht. De behandeling wordt met u doorgenomen en de volgende ochtend wordt de FUE haartransplantatie toegepast. De ervaren haarchirurgen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de techniek en plaatsen de haarzakjes in de natuurlijke groeirichting. De resultaten die bereikt worden zijn natuurgetrouw en blijvend. Wanneer u terug naar Nederland reist, wordt uw dossier overgedragen aan de specialisten in Hoofddorp zodat u in geval van nazorg snel behandeld kunt worden. Zoekt u een blijvende oplossing bij haaruitval? Laat uzelf informeren en adviseren door de specialisten van FUE Perfect. Tijdens een gratis consult in Hoofddorp licht een specialist de ingreep nader toe en kunt u haartransplantatie voor en na foto’s bekijken, zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met 020 – 261 09 32.

Haartransplantatie kosten Turkije FAQ

Verschillende vragen over de haartransplantatie kosten in Turkije komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

1. Hoeveel kost een FUE haartransplantatie in Turkije?

FUE Perfect heeft behandeltarieven tussen € 1.950 en € 2.650. Bij dit bedrag zijn inbegrepen de FUE haartransplantatie van een vooraf vastgesteld aantal grafts, 3 hotelovernachtingen, medicatie, transfers, 2 PRP behandelingen, toepassing van de Sapphire techniek, 17 jaar groeigarantie en het vliegticket.

2. Worden de kosten voor de ingreep in Turkije vergoed?

Zorgverzekeraars zien een haartransplantatie als een cosmetische ingreep, zonder medische noodzaak. Dat betekent dat de kosten vrijwel nooit, ook niet gedeeltelijk, vergoed worden. U kunt een en ander nalezen in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

3. Kan ik de kosten van mijn belastingaangifte aftrekken?

Net zoals zorgverzekeraars, hanteert de Belastingdienst strikte voorwaarden om gemaakte medische kosten af te kunnen trekken. Deze voorwaarden worden regelmatig aangepast en veranderd. Vul nooit zomaar een bedrag in zonder dat u eerst een belastingconsulent om advies heeft gevraagd.

4. Waarom is een haartransplantatie in Turkije goedkoper dan in Nederland?

Haarklinieken in Turkije hebben maandelijks te maken met lagere kosten dan Nederlandse collega klinieken. Zowel de loonkosten als de maandelijkse vaste lasten zijn lager, dit maakt dat de behandeling voor een goedkoper tarief aangeboden kan worden.

5. Is de kwaliteit van een haartransplantatie in Turkije betrouwbaar?

FUE Perfect voldoet aan de strikte regels op het gebied van zorg en hygiëne zoals het Turkse Ministerie van Volksgezondheid voorschrijft. De kliniek is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. De artsen zijn allemaal ISHRS geregistreerd en hebben 10 tot 15 jaar ervaring met het toepassen van de FUE techniek.

6. Moet ik als vrouw meer betalen voor een haartransplantatie?

Nee, de tarieven worden gebaseerd op de omvang van de behandeling en het aantal grafts dat u laat transplanteren.

7. Is het mogelijk om de ingreep in termijnen te betalen?

Ja, geef tijdens het consult aan dat u betaling in termijnen overweegt. De medewerkers van FUE Perfect kunnen u in contact brengen met een gespecialiseerde kredietmaatschappij. Als u een krediet wordt toegezegd, hou er dan rekening mee dat dit wordt aangemeld bij het BKR en van invloed kan zijn op uw toekomstige kredietwaardigheid.

8. Kan ik haartransplantatie kosten met elkaar vergelijken?

Als je een objectieve vergelijking wilt maken is het belangrijk dat je let op de basis van de kostprijs. Daartoe behoren het aantal haarzakjes, de techniek, de kliniek en de behandelend specialist. Wanneer je een relatief kleine haartransplantatie vergelijkt met een ingreep waarbij 4.250 haarzakjes worden getransplanteerd krijg je een scheef resultaat.

9. Moet ik betalen voor nazorg?

Nee, FUE Perfect geeft u een all-in tarief. U hoeft zich over bijkomende kosten na de ingreep geen zorgen te maken. Zowel het consult als de nazorg zijn inbegrepen en vinden plaats in de kliniek in Hoofddorp.

10. Kan ik korting krijgen op de haartransplantatie kosten?

Vragen staat vrij. Een enkele keer is het mogelijk om korting te krijgen op het behandeltarief als u kiest voor een flexibele ingreep. U maakt dan geen concrete afspraak voor een behandeldatum, maar laat uzelf kort van tevoren oproepen als er onverwacht een plaats beschikbaar komt. Bespreek de kortingsmogelijkheden tijdens het adviesgesprek. Vraag daarbij ook of er bepaalde voorwaarden van toepassing zijn om van de korting gebruik te kunnen maken.

11. Ik wil een haartransplantatie in Turkije combineren met een vakantie, kan dat?

Ja, dat is mogelijk. Haarchirurgen adviseren om het vakantie gedeelte van de reis voor de haartransplantatie te doen. Na de ingreep is het noodzakelijk om uw hoofd te ontzien en kunt u niet in de zon zitten en/of zwemmen. Ook het dragen van een hoofddeksel wordt de eerste weken na de haartransplantatie afgeraden.

12. Wat kan ik verwachten van een haartransplantatie in Turkije?

De ervaren haarchirurgen staan bekend om de uitstekende resultaten die worden bereikt. Jarenlange ervaring met het toepassen van de techniek en het samenwerken met gespecialiseerde assistenten zorgen voor een efficiënte behandeling, waarbij de getransplanteerde grafts in de natuurlijke haargroeirichting worden geplaatst.

13. Krijg ik korting op een tweede behandeling, ik heb de eerste haartransplantatie elders laten toepassen?

Om een tweede haarimplantatie te kunnen ondergaan is voldoende donorhaar noodzakelijk. De kostprijs van de ingreep wordt ook in dit geval bepaald door de omvang van de behandeling. Meestal is het een minder ingrijpende haartransplantatie dan dat de eerste ingreep was. De kostprijs zal vermoedelijk iets lager zijn.

14. Ik heb kroeshaar, moet ik meer betalen voor een haartransplantatie?

Kroeshaar is complex, omdat het ook onderhuids krult. Tijdens een dagbehandeling kunnen minder grafts getransplanteerd worden dan wanneer het stijl haar betreft. Niet alle artsen hebben ervaring met kroeshaar en/of passen de ingreep toe. Laat uzelf goed adviseren over de mogelijkheden.

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

Another great result of FUE method Hair Transplant result!

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Same photo with 8 months difference
🧑🏻‍🦲>👱🏻‍♂️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

#eyebrow 📐

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

DHI HairTransplant now available in Fue Perfect Istanbul 📍

#dhi #dhihairtransplant #fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

3350 grafts FUE Hair transplant result www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Perfect result of 3400 grafts FUE Hairtransplant treatment 😎

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect