Skip to content

Kosten haartransplantatie Turkije

De kosten en mogelijkheden van een haartransplantatie in Turkije of Nederland lopen sterk uiteen. Bij het vergelijken zie je dat er niet alleen grote verschillen zitten tussen de Nederlandse haarklinieken onderling, maar dat er ook in het buitenland uiteenlopende tarieven worden berekend. Haartransplantatie kosten Turkije zijn zo’n 50% voordeliger dan bij een vergelijkbare haartransplantatie in Nederland

Lagere kosten in Turkije

Haartransplantatie Turkije

Het verschil in prijs ontstaat op het moment dat er meerdere grafts worden getransplanteerd. Tijdens een dagbehandeling kunnen er 4.000 à 4.200 haarzakjes worden getransplanteerd. Onze kliniek in hoofddorp rekent voor een uitgebreide Fue haartransplantatie € 3.950. Een uitgebreide Fue haartransplantatie in Istanbul kan al uitgevoerd worden vanaf € 2.450.

Waarom verschil in kosten met Nederland?

Waarom zijn de haartransplantatie kosten in Turkije zoveel lager?

Bij het berekenen van de tarieven wordt rekening gehouden met de maandelijkse kosten die een haartransplantatie kliniek heeft om operationeel te zijn en te blijven. De kosten voor artsen, haartransplantatie assistenten en overige kliniek medewerkers zijn in Turkije aanmerkelijk lager dan de loonkosten in Nederland.

Daar ook nog is komt bij dat de overige maandlasten in Turkije minder hoog zijn dan bij de kliniek in Nederland. Lagere kosten betekent automatisch dat een behandeling of ingreep voor een lager tarief aangeboden en uitgevoerd kan worden.

In de moderne kliniek in Istanbul zijn haarchirurgen werkzaam met een ISHRS registratie. Jaarlijks worden bij de kliniek honderden haartransplantaties bij mannen en vrouwen toegepast. De resultaten die bereikt worden zijn goed en blijvend.

Bij de kostprijs van een haartransplantatie in Turkije zit tevens inbegrepen:
✓ Gratis consult in Hoofddorp.
✓ Retour vliegticket en 3 overnachtingen in een comfortabel 5* hotel.
✓ Transfers van en naar het vliegveld, het hotel en de haarkliniek.
✓ 17 jaar groeigarantie.
✓ Toepassing van de Sapphire methode t.w.v. € 250
✓ Nazorg en controles in Hoofddorp.

Prijsopgave aanvragen

Haartransplantatie Turkije

De reis naar turkije zelf organiseren is een mogelijkheid. Echter is het aan te raden dit te doen in overleg met onze ervaren werknemers. Uiteraard bepaal je zelf vanaf welke luchthaven en met welke luchtvaartmaatschappij er gevlogen wordt.

Bij aankomst in Istanbul staat er een transfer klaar om je naar het hotel of de haarkliniek te brengen. De behandeling wordt uitgebreid doorgenomen zodat je je goed kan voorbereiden op de haartransplantatie. De volgende ochtend gaat de behandeling van start.

Wanneer je terug naar Nederland reist wordt uw dossier overgedragen aan de specialisten in Hoofddorp. In Hoofddorp vindt de nazorg plaats en kan je terecht met vragen.

Tijdens het consult zal er uitgebreid gekeken worden naar hoeveel grafts er nodig zijn voor het gewenste resultaat. Na het consult ontvang je een prijsopgave van de behandeling. Deze prijsopgave is inclusief hotel, vlucht, transfers, nazorg en uiteraard de behandeling.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Haartransplantatie kosten Nederland

Kosten haartransplantatie

Wij bieden een haartransplantatie aan voor een eerlijke en betaalbare prijs. De kosten voor een haartransplantatie hoeven niet duur te zijn. Een behandeling is per definitie persoonlijk dus er is altijd eerst een consult met de arts nodig. Benieuwd naar de kosten van onze behandelingen?

Fue Haartransplantatie

Behandeling Turkije

 • < 1200 Grafts
  € 2.150
 • 1200-2500 Grafts
  € 2.350
 • 2500-3500 Grafts
  € 2.650
 • 3500-4250 Grafts
  € 2.850

Fue Baardtransplantatie

Behandeling Turkije

 • < 600 Grafts
  € 2.350
 • 600-1200 Grafts
  € 2.650
 • 1200-2000 Grafts
  € 2.850
 • 2000-2600 Grafts
  € 3.250

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Dat is een vraag die we vaak krijgen bij Fue Perfect. Wees gerust.
Bijna iedereen is geschikt voor haartransplantatie. Wil je het nu echt zeker weten?
Doe dan onze korte online test.

Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect kliniek?

Bij Fue Perfect werken onze deskundige artsen nauwkeurig aan uw haartransplantatie. Met de deskundigheid van onze artsen streven ze de hoogste vorm van kwaliteit na. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent over ons en over uw behandeling.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Klantenervaringen

Ervaring over haartransplantatie

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

review-1
Mijn haar werd dunner waardoor ik erg onzeker werd. Ik ben onwijs blij met het resultaat.
Marloes van Nieuwkoop
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld

Veel gestelde vragen kosten Turkije

Heeft u ondanks alle informatie alsnog een vraag? Neem gerust contact op.

Pagina geschreven door:
Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een haartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.