06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

Haartransplantatie

Nederland & Turkije

Lees onze reviews op Trustpilot.

Fue

Kaal worden is voor veel mensen moeilijk te accepteren. Een haartransplantatie van Fue Perfect is de perfecte oplossing tegen kaalheid. In onze klinieken in Hoofddorp en Instanbul staan onze specialisten klaar voor een betaalbare haartransplantatie.

Al onze artsen hebben minimaal 10 jaar ervaring en zijn door hun vele behandelingen gekwalificeerde haartransplantatie-artsen. Fue Perfect is een autoriteit op het gebied van haartransplantaties en voert alle behandelingen uit in eigen klinieken.

Fue Perfect werkt met artsen die geregistreerd zijn bij International Society of Hair Restoration Surgery. ISHRS is een vereniging die de kwaliteit van haartransplantatie chirurgen bevordert. Wij hebben ook het ISO-keurmerk.

Ervaren medisch team

Onze artsen zijn toonaangevende leden van de International Society of Hair Restoration.

Voordelige prijs

Bij ons bent u verzekerd op een behandeling met een zeer aantrekkelijk prijskaartje.

Moderne techniek

FUE methode (Follicular Unit Extraction) is de meest voorkomende techniek.

Schriftelijke garantie

U ontvangt van ons een schriftelijke garantie voor een goed resultaat.

Hoe werkt een

Fue Perfect

Cliënten aan het

Dennis
Dennis
Lees verder
Vorig jaar samen met mijn broer en goede vriend naar Turkije/Istanbul geweest voor haar transplantatie. We werden goed opgevangen in Turkije en alles was tot in de puntjes geregeld van taxi tot luxe hotel kamer en savonds lekker uit eten enz enz, en nu een jaar later ben ik meer dan tevreden met het eindresultaat. Voor de na controle of een prp behandeling kun je gewoon naar Hoofddorp, ook daar word je door Arkin met open armen ontvangen. Arkin bedankt voor alles, als dank krijg je van ons 5***** feedback. Groetjes Henry, Dennis en Guk
Bryan
Bryan
Lees verder
Zo’n 8 dagen geleden een haartransplantatie gehad en tot nu toe erg tevreden. Duidelijke instructies gehad van tevoren en de behandeling is goed verlopen. Behandeling was professioneel en je krijgt veel persoonlijke aandacht. Kan niet wachten op het eindresultaat!
Robi
Robi
Lees verder
Fijne behandeling gehad bij fue perfect. Ondanks dat het even een zit is verliep het prettig. Het is nagenoeg pijnloos en je bent er echt in goede handen. Geen poespas maar gewoon vlot en kundig. Na een week waren de korsten nagenoeg weg en was er eigenlijk al resultaat. Echt een aanrader om te doen vanwege de goede prijs/ kwaliteit verhouding. Al met al stelt het niet veel voor. Het eindresultaat is pas over enkele maanden maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Henry
Henry
Lees verder
Super geregeld door Fue perfect ( Arkin ) Kon niet beter en komen hun afspraak altijd na De nazorg ook super en het contact met Arkin ook super Daarna nog 2 x voor prp behandeling geweest in Hoofddorp in de clinic ook super Nog 1 x heen en dan is het eerst klaar Super blij met het resultaat de foto’s staan op hun site 😊😊😊
Ruiz Emilio
Ruiz Emilio
Lees verder
Goede service nazorg dragen ze ook hoog in het vaandel. zeker een aanrader.
Ruiz Julio
Ruiz Julio
Lees verder
Dokter Deniz Akdogan en zijn superteam hebben mij 1 van de beste ervaringen van mn leven bezorgd.met hun super professionele manier van werken,zowel voor,tijdens als na de behandeling!alles tot in de puntjes verzorgd!!!zou iedereen die haarproblemen heeft er naar toe sturen.een team van warme vriendelijke mensen die de patiënt niet als een nummer behandelen maar als een iemand van hun.Bij deze ook een speciale vermelding voor Arkin die heel veel tijd en moeite in ons heeft gestoken zonder te kijken naar uur of dag(weekends en verlof)
Ruiz-Calixto Jaime
Ruiz-Calixto Jaime
Lees verder
Heel profecioneel, vriendelijk, behulpzaam en vakmensen!
Danny