06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

De kosten en mogelijkheden van een haartransplantatie in Turkije of Nederland lopen sterk uiteen. Bij het vergelijken zie je dat er niet alleen grote verschillen zitten tussen de Nederlandse haarklinieken onderling, maar dat er ook in het buitenland uiteenlopende tarieven worden berekend. Haartransplantatie kosten Turkije zijn zo’n 50% voordeliger dan bij een vergelijkbare haartransplantatie in Nederland. Bekijk de kosten voor een haartransplantatie in Turkije op onze prijslijst.

Direct een consult aanvragen? Dat kan! Stuur een bericht via onze contactpagina of bel naar 020-2610932

Prijzen haartransplantatie Turkije 2021

< 1200 Grafts
€ 2.150
1200-2500 Grafts
 € 2.350
2500-3500 Grafts
€ 2.650
3500-4250 Grafts
€ 2.850

– Vrijblijvend consult*
– Retour vliegticket
– 3 nachten 5* Hotel
– Alle transfers op de bestemming
– Behandeling in Nederland
– Gratis Nazorg
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

DHI Haartransplantatie

< 1000 Grafts
€ 2.650
1000-1500 Grafts
 € 2.550
1500-2000 Grafts
€ 2.850
2000-2500 Grafts
€ 2.950

– Vrijblijvend consult*
– Retour vliegticket
– 3 nachten 5* Hotel
– Alle transfers op de bestemming
– Behandeling in Nederland
– Gratis Nazorg
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

< 600 Grafts
€ 2.350
600-1200 Grafts
 € 2.650
1200-2000 Grafts
€ 2.850
2000-2600 Grafts
€ 3.250

– Vrijblijvend consult*
– Retour vliegticket
– 3 nachten 5* Hotel
– Alle transfers op de bestemming
– Behandeling in Nederland
– Gratis Nazorg
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

< 100 Grafts
€ 1.650
100-150 Grafts
 € 1.850
150-200 Grafts
 € 2.250
200-250 Grafts
 € 2.450
– Vrijblijvend consult*
– Retour vliegticket
– 3 nachten 5* Hotel
– Alle transfers op de bestemming
– Behandeling in Nederland
– Gratis Nazorg
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

Lagere kosten in Turkije, haartransplantatie Istanbul

Het verschil in prijs ontstaat op het moment dat er meerdere grafts worden getransplanteerd. Tijdens een dagbehandeling kunnen er 4.000 à 4.200 haarzakjes worden getransplanteerd. Onze kliniek in hoofddorp rekent voor een uitgebreide Fue haartransplantatie € 3.950. Een uitgebreide Fue haartransplantatie in istanbul kan al uitgevoerd worden vanaf € 2.450. 

Waarom zijn de haartransplantatie kosten in Turkije zoveel lager?

Bij het berekenen van de tarieven wordt rekening gehouden met de maandelijkse kosten die een haartransplantatie kliniek heeft om operationeel te zijn en te blijven. De kosten voor artsen, haartransplantatie assistenten en overige kliniek medewerkers zijn in Turkije aanmerkelijk lager dan de loonkosten in Nederland.

Daar ook nog is komt bij dat de overige maandlasten in Turkije minder hoog zijn dan bij de kliniek in Nederland. Lagere kosten betekent automatisch dat een behandeling of ingreep voor een lager tarief aangeboden en uitgevoerd kan worden.

In de moderne kliniek in Istanbul zijn haarchirurgen werkzaam met een ISHRS registratie. Jaarlijks worden bij de kliniek honderden haartransplantaties bij mannen en vrouwen toegepast. De resultaten die bereikt worden zijn goed en blijvend.

Bij de kostprijs van een haartransplantatie in Turkije zit tevens inbegrepen:

✓ Gratis consult in Hoofddorp.
✓ Retour vliegticket en 3 overnachtingen in een comfortabel 5* hotel.
✓ Transfers van en naar het vliegveld, het hotel en de haarkliniek.
✓ 17 jaar groeigarantie.
✓ Toepassing van de Sapphire methode t.w.v. € 250
✓ Nazorg en controles in Hoofddorp.

Wil je graag meer weten over de Fue perfect kliniek in Turkije? Neem dan een kijkje bij ons artikel Kliniek Turkije

Haartransplantatie in Turkije

De reis naar turkije zelf organiseren is een mogelijkheid. Echter is het aan te raden dit te doen in overleg met onze ervaren werknemers. Uiteraard bepaal je zelf vanaf welke luchthaven en met welke luchtvaartmaatschappij er gevlogen wordt.

Bij aankomst in Istanbul staat er een transfer klaar om je naar het hotel of de haarkliniek te brengen. De behandeling wordt uitgebreid doorgenomen zodat je je goed kan voorbereiden op de haartransplantatie. De volgende ochtend gaat de behandeling van start.

Wanneer je terug naar Nederland reist wordt uw dossier overgedragen aan de specialisten in Hoofddorp. In Hoofddorp vindt de nazorg plaats en kan je terecht met vragen.

Prijsopgave aanvragen

Tijdens het consult zal er uitgebreid gekeken worden naar hoeveel grafts er nodig zijn voor het gewenste resultaat. Na het consult ontvang je een prijsopgave van de behandeling. Deze prijsopgave is inclusief hotel, vlucht, transfers, nazorg en uiteraard de behandeling.

Direct een consult aanvragen? Dat kan! Stuur een bericht naar onze contactpagina of bel naar 020-2610932

FAQ - Kosten Turkije

Verschillende vragen over de haartransplantatie kosten in Turkije komen regelmatig terug. We hebben de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en bondig antwoord op de vraag wordt gegeven.

Fue haartransplantatie kosten Turkije ligt tussen de € 2.450 en € 3.950, en worden bepaald door de omvang van de ingreep en het aantal grafts dat wordt getransplanteerd. Tijdens het gratis consult wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. 

Graag meer weten over een gratis haartransplantatie consult en wat dit precies inhoudt? Neem dan een kijkje bij Gratis haartransplantatie consult – vrijblijvend advies

Het aantal haartransplantaties die jaarlijks in Turkije worden uitgevoerd ligt vele malen hoger dan in Nederland. Daarbij komt ook het verschil kijken dat klinieken in Nederland en Turkije maandelijks besteden aan personeel en overhead. Alle factoren samen maken dat de FUE haartransplantatie in Turkije voor een lager tarief kan worden aangeboden en toegepast.

Nee, de kans dat uw zorgverzekeraar de kosten van een haartransplantatie vergoed is uiterst klein. De meeste haartransplantaties hebben een cosmetische achtergrond en de medische noodzaak ontbreekt. De basisverzekering heeft geen vergoedingsmogelijkheden en ook aanvullende verzekeringen bieden weinig tot geen vergoeding. Dit geldt voor zowel haartransplantaties in Nederland als voor haartransplantaties in Turkije.

Trek pas kosten in mindering nadat nadat je je hebt laten adviseren door een belastingconsulent. Hiermee voorkomt u eventuele boetes en naheffingsaanslagen. De Belastingdienst vraagt bovendien om bewijzen, onder andere in de vorm van originele facturen. De voorwaarden zijn strikt en de mogelijkheden beperkt.

Ja, indien dit gewenst is is geven wij de mogelijkheid om de haartransplantatie in termijnen te betalen. FUE Perfect werkt samen met een Nederlandse kredietmaatschappij waar je terecht kan voor het financieren van de ingreep. Het geleende bedrag wordt vervolgens in termijnen betaald aan de kredietmaatschappij. De gemiddelde looptijd varieert van 24 tot 72 maanden. Vergeet niet dat een kredietmaatschappij onder andere rentekosten in rekening brengt en dat er soms een bedrag in rekening wordt gebracht wanneer je versneld wilt aflossen.

Nee, de tarieven worden gebaseerd op de omvang van de behandeling en het aantal grafts die er getransplanteerd gaan worden.

FUE Perfect biedt een compleet behandeltraject aan waarbij naast de haartransplantatie het volgende is inbegrepen: een retourvlucht, 3 nachten in een 5* hotel, alle noodzakelijke transfers, nazorg, 17 jaar groeigarantie, een pijnloze verdoving en gebruik maken van de Sapphire methode t.w.v. € 250. Alleen de kosten die er ter plaatse uitgegeven worden aan eten en drinken zijn niet bij het behandeltarief inbegrepen.

Nee, FUE Perfect geeft een all-inclusive tarief. Zowel het consult als de nazorg zijn inbegrepen en vinden plaats in de kliniek in Hoofddorp.

FUE Perfect voldoet aan de strikte regels op het gebied van zorg en hygiëne zoals het Turkse Ministerie van Volksgezondheid voorschrijft. De kliniek is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. De artsen zijn allemaal ISHRS geregistreerd en hebben 10 tot 15 jaar ervaring met het toepassen van de FUE techniek.

Dit verschilt per ingreep. Het aantal grafts is afhankelijk van de grote van het kalende gebied. Het exacte aantal grafts wordt bekeken en bepaald door een ervaren haartransplantatie specialist. Hierbij wordt rekening gehouden met het haar dat is uitgevallen en de aanwezigheid van kwalitatief goed donormateriaal. Bij FUE Perfect worden maximaal 4.250 grafts getransplanteerd.

Benieuwd naar wat grafts zijn? Lees hier alles over wat zijn grafts en hoeveel heb ik er nodig.

Zeker. De aanwezigheid van een vertrouwd, bekend gezicht heeft een rustgevend en kalmerend effect. Bovendien is het goed om met een bekende te kunnen praten over de gebeurtenissen van de voorbije dag en het verloop van de ingreep.

Kortingsmogelijkheden op een vervolgbehandeling kunnen besproken worden tijdens het consult. Een nabehandeling is in de meeste gevallen niet zo uitgebreid als de eerste haartransplantatie. In dat opzicht is de ingreep voordeliger.

Na een eerste haartransplantatie bestaat soms de wens om de haardos verder te laten verdichten. Een tweede haartransplantatie kan dan uitkomst bieden. Voor de ingreep vindt een uitgebreid intakegesprek plaats waarbij de specialist uw geschiktheid beoordeelt.

Tijdens het verblijf in Turkije is er ten alle tijden een Nederlandstalige begeleiding aanwezig. Om deze reden hoef je je geen zorgen te maken om communicatieproblemen.

Ben je er niet van overtuigd dat een haartransplantatie in Turkije voor jou de geschikte oplossing is? De Fue haartransplantatie kan ook in onze kliniek in hoofddorp uitgevoerd worden. Neem hier een kijkje bij onze kliniek in hoofddorp.

Ja, al wordt geadviseerd niet te lang te wachten met het kenbaar maken van de keuze. Wanneer de ingreep in Nederland plaatsvindt zijn daarbij komende kosten aan verbonden. Dezelfde ingreep wordt in Hoofddorp toegepast voor een bedrag dat ligt tussen € 1.950 en € 3.950.

Award-Winning​

Fue Perfect is uitgeroepen tot de beste haartransplantatie kliniek van Turkije.

Professional​

Een sterk team van professionals met meer dan 15 jaar ervaring in het uitvoeren van haartransplantaties.

All-inclusive package

Bij Fue Perfect kan je gebruik maken van de beste all inclusive deals, inclusief vliegreis, 5 sterren hotel, transfers en nazorg.

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

www.fueperfect.nl

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Once upon a time we transplanted some hair…

#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.com 🧔‍♂️
#baardtransplantatie #beardtransplant #baard #beard #fue
...

Just smile, you can get your hair back! 😊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Vanaf januari 2022 kunt u ook op zaterdag terecht voor een consult met een van onze deskundigen👨‍⚕️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

We are ready! 💪🏼

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Perfect result of 2850 grafts with FUE and DHI combi treatment 😎

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Boosterday 💉

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek ...

www.fueperfect.com #fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek ...

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect
consult aanvragen
close slider