06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

Fue Perfect wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie

Gezichtssymmetrie

Wenkbrauwen hebben een belangrijke rol in de gezichtssymmetrie als voornaamste functie de ogen te beschermen tegen schadelijke externe effecten. Verlies of dunner worden van wenkbrauwen is duidelijk merkbaar in het sociale leven van de persoon. Ze behoren tot de belangrijkste bepalende elementen voor een karakteristieke uitstraling.

Cosmetisch

Een dunne wenkbrauw of zelfs helemaal geen wenkbrauw kan makkelijk opgelost worden met een wenkbrauwtransplantatie. Deze cosmetische operatie wordt steeds vaker uitgevoerd bij met name vrouwen. Na de transplantatie geeft het vrouwen hun gevoel van eigenwaarde weer terug. Onze artsen zijn gespecialiseerd om de wenkbrauw de gewenste en natuurlijk vorm te geven.

Bijzonder

Wenkbrauwtransplantaties zijn bijzonder. Omdat het haar schuin groeit, in plaats van recht uit de huid, zoals op het hoofd of in de baard. Het is vervelend om dagelijks geconfronteerd te worden met uw wenkbrauw verlies. De tijd van aanbrengen van een camouflage wenkbrauw in de vorm van een (semi-)permanente make-up of met behulp van make-up potloden is voorbij met onze Fue methode voor een wenkbrauwtransplantatie. Het herstellen van de groeilijn en groeirichting van de wenkbrauwen is moeilijk, maar niet onmogelijk. Onze artsen kijken gedetailleerd naar de gewenste wenkbrauwvorm. Steekt de wenkbrauw bij het voorhoofd wat omhoog en richting de oren ligt het plat? Wij kunnen dat vormen door onze speciale apparatuur die de haarzakjes tot 50 graden van richting kunnen veranderen. Daarmee wordt de wenkbrauw op natuurlijke wijze opgebouwd en gevormd.

Uit haarkrans

Ook voor de wenkbrauwen wordt meestal haar uit de haarkrans weggenomen. Om vervolgens die in minder dan twee uur te transplanteren naar het wenkbrauwgebied. Wanneer het haarverlies van de wenkbrauwen zich beperkt tot één gebied is het mogelijk dat de transplantatie slechts 30 minuten duurt. Onze specialisten vertellen u graag wat de mogelijkheden en de kosten zijn voor mooie wenkbrauwen die u de zelfverzekerdheid weer teruggeven die u zo lang heeft moeten missen. U kunt kiezen voor een haartransplantatie in Turkije of Nederland.

FUE wenkbrauwtransplantatie FAQ

Verschillende vragen over de FUE haartransplantatie komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

 1. Hoe werkt de wenkbrauwtransplantatie behandeling?
  Als je kiest voor een wenkbrauwtransplantatie, wordt er haar getransplanteerd vanaf de achterkant van het hoofd. Dit gebied wordt ook wel het donorgebied genoemd. Het transplanteren van het haar gaat door middel van de FUE methode. Bij deze methode worden de grafts één voor één getransplanteerd. Hierdoor is er geen sprake van een groot litteken, wat vroeger wel bij de FUT methode het geval was. Na de behandeling zal het getransplanteerde haar eerst uitvallen, voordat het weer opnieuw gaat groeien. Meestal is ongeveer 9 tot 12 maanden na de ingreep het resultaat optimaal. Houd er dus rekening mee dat u niet direct resultaat heeft, maar dat dit even op zich laat wachten.
 2. Bent u geschikt voor de wenkbrauwtransplantatie?
  Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor een haartransplantatie behandeling. Er zijn verschillende factoren die dit wel of juist niet mogelijk maken. Is er sprake van een haarziekte, waardoor u geen wenkbrauwen meer heeft? Dan is een wenkbrauwtransplantatie mogelijk geen geschikte oplossing. Het is daarnaast ook belangrijk dat u nog voldoende donorhaar heeft voor de behandeling en dat u in goede gezondheid verkeert. Soms wordt bij mensen die diabetes of suikerziekte hebben, de behandeling afgeraden.
 3. Wat kost de wenkbrauwtransplantatie behandeling?
  De kosten van de behandeling kunnen per persoon en per kliniek verschillen. Wilt u bijvoorbeeld één wenkbrauw laten behandelen of gaat het om beide wenkbrauwen? En zijn de wenkbrauwen volledig verdwenen of gaat het alleen om een aanpassing van de vorm van de wenkbrauwen? In de eerder genoemde gevallen kan een wenkbrauwtransplantatie een goede optie zijn. Neem contact op met de kliniek voor een exacte prijsindicatie.
 4. Wat voor wenkbrauwtransplantatie resultaat mag u verwachten?
  Iedere persoon is anders. Daarom zijn de wensen en verwachtingen per persoon ook verschillend. Veel vrouwen hebben nog nauwelijks haargroei bij de wenkbrauwen, omdat er jarenlang is geëpileerd. Wat zijn uw wensen precies? Doorgaans kan deze behandeling uitkomst bieden als er sprake is van gedeeltelijke of grotendeels afwezige wenkbrauwen.
 5. Wat zijn de voordelen en nadelen van wenkbrauwtransplantatie in Turkije of Nederland?
  Het voornaamste voordeel van een wenkbrauwtransplantatie in Turkije is dat de kosten van de behandeling hier doorgaans veel lager zijn dan in Nederland. Daarnaast beschikken de specialisten van FUE Perfect over ervaren specialisten. Dankzij deze ervaring zijn wij in staat altijd een optimaal resultaat te realiseren van de behandeling. U kunt ook bij ons terecht voor de standaard FUE haartransplantatie of de baardtransplantatie behandeling.
 6. Is het mogelijk om wenkbrauwtransplantatie ervaringen te bestuderen?
  Steeds meer mensen kiezen voor een kliniek die altijd goed beoordeeld wordt. FUE Perfect is erg trots op de vele positieve recensies en ervaringen die zijn gedeeld door onze cliënten. Als u online wenkbrauwtransplantatie ervaringen wilt bestuderen, kunt u hiervoor onder andere de website van de Nederlandse Haarstichting of van Haarweb bestuderen. Haarweb is een forum waar veel ervaringen worden gedeeld over diverse soorten haartransplantatie behandelingen. U kunt eenvoudig op Google zoeken naar ervaringen met de haartransplantatie van de wenkbrauwen.
 7. Hoe vindt u de beste wenkbrauwtransplantatie kliniek?
  Er bestaan verschillende manieren om klinieken te beoordelen die deze behandeling uitvoeren. Bent u op zoek naar de beste wenkbrauwtransplantatie kliniek? Dan raden we u aan in eerste instantie te zoeken naar ervaringen van mensen die u reeds voor zijn gegaan. Daarnaast is het ook mogelijk om voor en na foto’s van de transplantatie van de wenkbrauwen te bekijken. Het is bovendien altijd verstandig om ook fysiek bij een kliniek op consult te gaan, zodat u de specialisten waar u mee te maken krijgt ook kunt spreken.
 8. Waar kunt u de goedkoopste wenkbrauwtransplantatie vinden?
  Als u kiest voor een cosmetische ingreep, is het belangrijk dat u niet alleen kijkt naar de goedkoopste behandeling. Net als bij veel andere diensten of producten is vaak sprake van ‘goedkoop is duurkoop’. Kijk daarom niet alleen naar de prijs, maar vooral naar de verhouding tussen de prijs en kwaliteit. Wij staan als Turkse haarkliniek bekend om de beste prijs kwaliteit verhouding van zowel Nederland als Turkije.
 9. Hoe bereid ik me voor op een wenkbrauwtransplantatie?
  Voordat u een transplantatie van de wenkbrauwen ondergaat, is het belangrijk dat u veel vooronderzoek doet naar de verschillende klinieken die deze behandeling aanbieden. Houd er namelijk rekening mee dat er behoorlijke verschillen bestaan in prijs en kwaliteit. Als u eerst bij één of meerdere klinieken op fysiek consult gaat, kunt u kennismaken met de verschillende specialisten binnen de desbetreffende organisatie. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, is het van essentieel belang dat u zich goed houdt aan de voorzorg. U mag bijvoorbeeld geen alcohol drinken voor de behandeling en u moet er voor zorgen dat u in goede gezondheid verkeert. Heeft u specifieke vragen over waar u rekening mee moet houden? Neem dan contact op met FUE Perfect. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting is ook veel interessante informatie te vinden over de wenkbrauwtransplantatie.
 10. Is de wenkbrauwtransplantatie pijnlijk?
  Veel mensen vragen zich af of een wenkbrauwtransplantatie of haartransplantatie pijnlijk is. Volgens de meeste mensen die deze behandeling ondergaan is dat niet het geval. Wat over het algemeen als het vervelendste wordt ervaren, is de verdoving van het donorgebied en het ontvangstgebied. Er worden verschillende prikjes gezet om deze gebieden plaatselijk te verdoven. Na de verdoving zult u niets meer voelen van de behandeling. Van napijn bij een wenkbrauwtransplantatie is doorgaans ook geen sprake.
 11. Hoe lang duurt de haartransplantatie van de wenkbrauwen?
  Een haartransplantatie van de wenkbrauwen is doorgaans een minder lange en invasieve behandeling dan wanneer u kiest voor een volledige haartransplantatie behandeling. De ingreep duurt meestal ongeveer 2 tot 5 uur. De behandeltijd is onder andere afhankelijk van het aantal grafts die getransplanteerd moeten worden voor een optimaal resultaat. Daarnaast kan het optekenen van de nieuwe vorm bij de ene persoon wat meer tijd vergen dan bij de andere persoon.

 

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

We are ready! 💪🏼

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Perfect result of 2850 grafts with FUE and DHI combi treatment 😎

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

PRP day 💉

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek ...

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect
consult aanvragen
close slider