06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

Fue Perfect Lichaamshaartransplantatie

Lichaamshaar

Oogsten

De haarkrans is de meest goede manier om haren te oogsten voor transplantatie naar overige lichaamsdelen, zoals het hoofd, de baard of de wenkbrauw. Echter hebben niet alles patiënten voldoende haar op het achterhoofd om het gewenste resultaat te bereiken. Fue Perfect heeft daar de oplossing voor: lichaamshaar transplantatie.

Eigenlijk moet u het lichaamshaar zien als een aanvulling op haartransplantatie. We passen deze vorm toe bij mensen die:

 • Weinig donorhaar hebben na eerdere haartransplantaties;
 • In de haarkrans te weinig haar hebben voor voldoende grafts. Mensen die een haartransplantatie om die reden vroeger werd afgeraden, komen wellicht nu wel in aanmerking;
 • nog met oude en grote grafts zitten en dit willen repareren;
 • Een dikkere haardos willen en meer volume in hun haar willen hebben.

Wanneer het voor een haartransplantatie gewenst is dat de haardichtheid hoger wordt, maar er is te weinig haar beschikbaar in de haarkrans, dan is het mogelijk om lichaamshaar te transplanteren. Lichaamshaar is afwijkend van hoofdhaar. Het is doorgaans wat dunner, krult meer en wordt niet zo lang als hoofdhaar. De vraag is dan: heeft het wel zin om haar te verplaatsen? Ja, want het lichaam neemt de karakteristieken van dat deel van het lichaam aan waardoor haar groeit, zoals het eigenlijk zou moeten. Wanneer bijvoorbeeld borsthaar naar het hoofd wordt verplaatst, krijgt het na verloop van tijd alle eigenschappen van hoofdhaar. Haren kunnen worden genomen van de armen, borst, benen, buik, rug, oksels of het gezicht. Soms kunnen zelfs baardharen gebruikt worden.

Donorgebied

Bij sommige patiënten kan lichaamshaar de bron van enkele duizenden grafts zijn die nodig zijn voor het gewenste resultaat. Dit grote donorgebied kan gebruikt worden bij patiënten met geen of zeer weinig donorharen op het hoofd. Patiënten met onvoldoende haren in het donorgebied zijn niet geschikt voor een normale transplantatie. Fue Perfect kijkt dan samen met u naar alle mogelijkheden, omdat we er naar streven zoveel mogelijk mensen te willen helpen met hun haarproblemen.

Wanneer verdere extractie van haren uit het donor gebied op het achterhoofd onmogelijk is, wordt het donorgebied in feite uitgebreid tot het hele lichaam en is een transplantatie voor bijna iedereen weggelegd. Onze artsen zijn gespecialiseerd en zien dat direct wanneer u op consult komt. Tijdens de vooronderzoek in onze locatie te Almere ondergaat u een uitgebreid onderzoek, en wordt gekeken naar de mogelijkheden. U krijgt eerlijk advies over uw situatie, verwachtingen en de behandeling zelf. Er zal achteraf een behandelplan samengesteld worden.

Laboratorium

BHT lichaamshaartransplantatie FAQ

Verschillende vragen over de FUE lichaamshaartransplantatie komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

 1. Hoe werkt de lichaamshaartransplantatie behandeling?

Een lichaamshaartransplantatie werkt ongeveer hetzelfde als de gangbare FUE haartransplantatie behandeling. De grafts worden één voor één uit het donorgebied verwijderd. Dit donorhaar kan onder andere afkomstig zijn van de borst, de baard of het scheenbeen. Het voordeel van deze behandeling is dat dit lichaamshaar kan worden gebruikt, indien er niet meer voldoende hoofdhaar aanwezig is om te transplanteren. Wanneer dit wel het geval is, wordt doorgaans liever het hoofdhaar gebruikt. Na deze haartransplantatie met lichaamshaar zal het getransplanteerde haar na ongeveer 4 maanden weer gaan groeien. Na ongeveer 9 tot 12 maanden is het resultaat dan optimaal.

 1. Wat is het verschil tussen de FUE en FUT methode?

Wanneer u kiest voor een FUT haartransplantatie, wordt er een reepje met huid uit het donorgebied verwijderd. Dit gebied wordt vervolgens gehecht. Er blijft bij de FUT methode echter wel altijd een groot litteken achter. Daarom kiest vrijwel iedereen tegenwoordig liever voor de FUE haartransplantatie methode, waarbij de grafts één voor één worden getransplanteerd. Op deze manier wordt er een groot litteken voorkomen.

 1. Is het mogelijk om de lichaamshaartransplantatie kosten zelf te berekenen?

Een haartransplantatie met lichaamshaar is arbeidsintensiever dan een ‘normale’ haartransplantatie. Daarom zijn de kosten van een lichaamshaartransplantatie meestal ook hoger dan van de gangbare haartransplantatie. Per kliniek kunnen de kosten van deze ingreep verschillen. Bent u benieuwd naar de kosten van FUE Perfect? Dan kunt u op de tarieven pagina meer informatie vinden over deze ingreep. De kosten van de behandelingen nemen meestal toe naarmate er meer grafts of haren moeten worden getransplanteerd.

 1. Waar kan ik het beste lichaamshaartransplantatie ervaringen vinden?

Op verschillende plekken kan online worden gezocht naar lichaamshaartransplantatie ervaringen. Het bekendste forum waar dergelijke onderwerpen worden besproken, is Haarweb. Daarnaast is ook op de website van de Nederlandse Haarstichting veel interessante informatie te vinden over deze ingreep. Ook op websites als Kliniekervaringen.nl kan veel informatie worden gevonden over dergelijke behandelingen. Let altijd goed op dat de ervaringen die u over de haartransplantatie met lichaamshaar vindt wel betrouwbaar zijn.

 1. Waar vind ik de beste lichaamshaartransplantatie kliniek in Turkije?

Net als in Nederland kan de kwaliteit van haarklinieken in Turkije ook sterk verschillen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u door een vast en ervaren team wordt behandeld in Turkije. Dit is zeker bij een haartransplantatie met lichaamshaar het geval. Zoekt u de beste lichaamshaartransplantatie kliniek in Turkije? FUE Perfect wordt als zeer goed beoordeeld door onze klanten. We zijn erg trots op de hoge klanttevredenheid en mooie haartransplantatie resultaten.

 1. Hoe zit het met de lichaamshaartransplantatie voorzorg en nazorg?

Een lichaamshaartransplantatie is wel degelijk anders dan een normale haartransplantatie behandeling. Omdat er lichaamshaar wordt gebruikt om te transplanteren in plaats van hoofdhaar, is ook de voor- en nazorg anders. Wanneer u kiest voor een behandeling in onze kliniek, krijgt u uitvoerig informatie over de zaken waar u voor en na de behandeling rekening mee dient te houden. Voor de behandeling en tijdens de behandeling wordt bijvoorbeeld afgeraden om te roken en ook alcohol is uit den boze. Na de behandeling dient u voldoende rust te nemen en bovendien de instructies voor medicijnen en bijvoorbeeld sporten nauwkeurig na te leven. De voor- en nazorg is namelijk ook essentieel voor een mooi eindresultaat.

 1. Kan de lichaamshaartransplantatie in termijnen betaald worden?

Een haartransplantatie is voor veel mensen een behoorlijk investering. Niet iedereen heeft het bedrag hiervoor direct voorhanden. Een lichaamshaartransplantatie in termijnen betalen kan dan wellicht een optie zijn. U kunt hiervoor contact opnemen met Cosmetic Finance. Zij zullen uw situatie beoordelen en kunnen binnen 24 uur aangeven of u het benodigde bedrag kan lenen. U krijgt dan een vorm van krediet, dat meestal in 48 of 60 termijnen kan worden terug betaald. Houd er echter wel rekening mee dat dergelijke kredietverstrekkers een vergoeding in de vorm van rente vragen. Geld lenen kost dus geld..

 1. Bent u een geschikte kandidaat voor een lichaamshaartransplantatie?

Meestal gaat de voorkeur uit naar het transplanteren van hoofdhaar. Wanneer dit afwezig is of grotendeels afwezig is, kan eventueel lichaamshaar worden gebruikt. Lichaamshaar wordt dan vaak gebruikt om bepaalde gebieden op het hoofd op te vullen. Er kan op deze manier dus meer dichtheid worden gegeven aan het haar. Houd er rekening mee dat het slagingspercentage van getransplanteerd lichaamshaar vaak lager is dan van hoofdhaar. Hoofdhaar heeft een slagingspercentage van ongeveer 95%, terwijl lichaamshaar vaak rond de 50% ligt. U kunt dit slagingspercentage laten toenemen door de behandeling te combineren met verschillende andere behandelingen tegen haaruitval. Wanneer er sprake is van een haarziekte, wordt een haartransplantatie met lichaamshaar vaak ook afgeraden.

 1. Wat voor resultaat kunt van de lichaamshaartransplantatie verwachten?

Het resultaat van een haartransplantatie met lichaamshaar kan per persoon sterk verschillen. Vaak wordt bij een haartransplantatie met lichaamshaar niet alleen maar lichaamshaar getransplanteerd. Het lichaamshaar wordt vaak gecombineerd met hoofdhaar. Om te kunnen beoordelen wat voor resultaat u van de behandeling kunt verwachten, is het belangrijk om eerst vast te stellen welk gebied moet worden behandeld en hoeveel grafts hiervoor nodig zijn. In overleg met de haartransplantatie arts kunt u uw wensen voorleggen en kan worden uitgelegd in hoeverre dit mogelijk is.

 1. Kan ik beter kiezen voor een lichaamshaartransplantatie in België, Nederland of Turkije?

Een lichaamshaartransplantatie behandeling in Nederland, België en Turkije heeft ieder zo zijn voor- en nadelen. Het is belangrijk dat u een goede afweging maakt. Om een goede afweging te maken, kunt u onder andere ervaringen met verschillende klinieken bestuderen. Daarnaast is het ook interessant om video’s, voor en na foto’s en ander materiaal van verschillende haarklinieken te bestuderen. Op deze manier kunt u een weloverwogen afweging maken en kunt u de behandeling bij een haarkliniek ondergaan waar u zich goed en vertrouwd bij voelt. Wij kunnen de haartransplantatie met lichaamshaar zowel in Nederland als Turkije bij u uitvoeren.

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

We are ready! 💪🏼

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Perfect result of 2850 grafts with FUE and DHI combi treatment 😎

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

PRP day 💉

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek ...

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect
consult aanvragen
close slider