Skip to content

Lichaamshaartransplantatie met fue methode

De haarkrans wordt het meest gebruikt als donorgebied voor een fue haartransplantatie. De donor haren uit dit gebied zijn gemakkelijk te extraheren en hebben de juiste structuur voor het transplanteren naar bijvoorbeeld de haarlijn, wenkbrauwen of de baard.

Echter hebben niet alle patiënten voldoende haar op het achterhoofd om de gewenste resultaten te behalen. In dit geval wordt er gekeken of haartransplantatie met lichaamshaar een oplossing is. Een lichaamshaar transplantatie kan gedaan worden uit de volgende donor gebieden: baard, borst, benen of rug.

Voor wie

Wie is er geschikt voor een BHT Lichaams haartransplantatie?

We passen deze vorm van haartransplantatie toe bij mensen die:

  • Te weinig donorhaar hebben na eerdere haartransplantaties.
  • In de haarkrans te weinig haar hebben voor voldoende grafts.
  • Nog met oude en grote grafts zitten en dit willen repareren.
  • Een dikkere haardos en meer volume in hun haar willen hebben.

Patiënten die een haartransplantatie om een van de bovenstaande redenen vroeger werd afgeraden, komen wellicht nu wel in aanmerking.

Verschillen

Wat is het verschil tussen hoofdhaar en lichaamshaar?

Lichaamshaar is afwijkend van hoofdhaar. Het is doorgaans wat dunner, krult meer en wordt niet zo lang als hoofdhaar. De vraag is dan: heeft het wel zin om lichaamshaar te verplaatsen? Ja, wanneer de lichaamsharen worden getransplanteerd nemen de haren de karakteristieken eigenschappen van dat deel van het lichaam aan.

Wanneer bijvoorbeeld borsthaar naar het hoofd wordt verplaatst, krijgt het na verloop van tijd alle eigenschappen van hoofdhaar. Hierdoor is het mogelijk om lichaamshaar te transplanteren.

Haren kunnen worden getransplanteerd van de armen, borst, benen, buik, rug, oksels of het gezicht. Soms kunnen zelfs baardharen gebruikt worden.

De behandeling

Lichaamshaar Transplantaties - wat te verwachten?

Een lichaams haartransplantatie vereist geen langdurig ziekenhuisverblijf. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. De chirurg zal met uiterste nauwkeurigheid en precisie werken om geweldige resultaten te bereiken.

Elke haar moet worden getransplanteerd volgens de natuurlijke groeirichting van het lichaamshaar. Om een ​​gelijkmatige en volle uitstraling van het lichaamshaar te krijgen, moeten de haren ook zeer strak tegen elkaar worden geplaatst.

Om ervoor te zorgen dat er geen littekens ontstaan ​​op zowel het hoofd als het lichaam van de ontvanger, worden kleine naalden gebruikt om de haarzakjes van de donor te verwijderen.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een lichaamshaartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.

Fue Perfect

Waarom kiezen voor Fue Perfect kliniek?

Tijdens de vooronderzoek in onze locatie te Almere onderga je een uitgebreid onderzoek, en wordt er samen gekeken naar de mogelijkheden. Wij geven een eerlijk advies over de situatie, verwachtingen en de behandeling zelf. Er zal achteraf een persoonlijk behandelplan samengesteld worden.

Deskundige artsen

Bij de artsen van Fue Perfect bent u in goede handen. U wordt geholpen door gekwalificeerde haarspecialisten.

Persoonlijk behandelplan

Een haartransplantatie is een voor iedereen verschillend. In een persoonlijk behandelplan gaan wij in op uw situatie.

Behandel locatie keuze

Als u kiest voor een haartransplantatie bij Fue Perfect heeft u de keuze tussen een behandeling in Turkije of Nederland.

Klantenervaringen

Ervaring over haartransplantatie

Iedere patient bij Fue Perfect heeft een unieke motivatie om een haartransplantatie uit te voeren. Bent u benieuwd naar de ervaringen met een haartransplantatie van andere bij Fue Perfect lees dan snel verder en wellicht zien wij u snel in onze kliniek voor een vrijblijvend consult.

home-testimonial-02
Indirect had ik last van mij haaruitval. Mensen om mij heen hadden al een paar keer gezegd doe er wat aan.
Eric Kienman
man-2
Dankzij het vakmanschap van FuePerfect heb ik mijn zelfvertrouwen weer helemaal terug.
Antonie Graafveld
Pagina geschreven door:

Bij FuePerfect voorzien wij u van deskundig advies over haartransplantaties in Nederland en Turkije. Onze expert op het gebied van haartransplantaties is Drs. Deniz Akdogan. Deniz is lid van de Nederlandse Vereniging Voor Cosmetische Chirurgie (NVVCC). Tijdens zijn studie heeft hij in 2008 een medische opleiding aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam afgerond.

Maak direct een afspraak voor een consult

Meer weten over een lichaamshaartransplantatie? Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een consult.