06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

De baard is alweer een tijd terug in het straatbeeld


Baardtransplantatie

Baarden zie je steeds vaker

Volle baarden, mooi gegroomd; je ziet ze steeds vaker. Barbershops zijn net zo gewoon als kapsalons. Bovendien is voor veel mannen de baard een vorm van mannelijkheid. Als de baard niet doorgroeit op bepaalde plekken, de baardharen zwak zijn of begroeiing dun is, kan dat net zo frustrerend zijn als haaruitval op het hoofd. Een FUE baard-transplantatie is een goede methode om permanent een mooi volle baard te krijgen.

Fue baardtransplantatie

De aanwezigheid van baardhaar is het symbool van mannelijkheid, zelfs als een man zijn baard niet laat groeien. Het geeft hem een gevoel van eigenwaarde. Een dunne baard heeft ook dit geval vaak te maken met een erfelijke reden. De genetische bepaling van voorouders speelt mee. Daarnaast kunnen chirurgische ingrepen, ongelukken, laserontharingen en brandwonden leiden tot het verlies van baard. En tenslotte kan de afwezigheid van bepaalde testosteron niveaus of een auto-immuunziekte een oorzaak zijn. Wanneer u kiest voor een baardtransplantatie bij FUE Perfect dan zullen wij kijken naar het niveau van uw testosteron.

Natuurlijk resultaat

Fue Perfect doet veel baardtransplantaties in Turkije, omdat in de Midden-Oosten regio de baard van speciaal belang is voor een man. Fue Perfect heeft dan ook veel cliënten uit deze regio. De vooruitstrevende Fue transplantatie methode geeft een natuurlijk ogend resultaat met een volle baard en van littekens is amper tot geen sprake.


Verstrooide baard

De baardtransplantatie kan ook ingezet worden voor mannen die helemaal geen baardgroei hebben, maar er is ook nog een groep die onbehaarde delen in de baard heeft. Bijvoorbeeld een snor die niet doorgroeit in de rest van de baard of weinig haargroei op de wangen. Dit wordt een verstrooide baard genoemd. Voor deze mannen is een baard transplantatie operatie een prima alternatief. Voor mannen die als gevolg van brandwonden, insnijdingen of puistjes littekens op hun gezicht hebben is een baard transplantatie eveneens een oplossing. De baard verbergt de littekens uit het gezicht.

Baardtransplantatie FAQ

Verschillende vragen over de baardtransplantatie komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

  1. Hoe werkt een haartransplantatie van de baard?

Wanneer u kiest voor een baardtransplantatie, wordt er meestal donorhaar gebruikt van de achterkant van het hoofd. Dit wordt ook wel het donorgebied genoemd. De grafts worden verwijderd door middel van de FUE methode. Dit betekent dat de grafts één voor één met een hol boortje of een holle naald worden verwijderd. Vervolgens worden ze ook één voor één ingepland. Nadat u de haartransplantatie van de baard heeft ondergaan, zal het getransplanteerde haar in eerste instantie uit gaan vallen. Nadat het is uitgevallen, wat meestal 1 tot 3 weken duurt, gaat het na verloop van tijd weer groeien. Meestal begint de eerste haargroei na ongeveer 3 tot 4 maanden. Na 9 tot 12 maanden is het resultaat optimaal.

  1. Bent u geschikt voor een baardtransplantatie?

De geschiktheid voor een baardtransplantatie is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factor is dat er voldoende donorhaar is om te transplanteren. Als het donorgebied goed is en er geen sprake is van een haarziekte, kunt u overwegen om deze behandeling te ondergaan.

  1. Wat voor resultaat kunt u van een baardtransplantatie verwachten?

Vaak bestaan er verschillende redenen waarom mensen voor een haartransplantatie van de baard kiezen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u heel weinig haargroei heeft in de baardstreek. Het is echter ook mogelijk dat er slechts gedeeltes van de baardstreek niet volledig of helemaal niet groeien. Afhankelijk van de grootte van het gebied dat dun behaard of kaal is, zal het benodigde aantal grafts vast worden gesteld. Als u twijfelt over geschiktheid voor de baardtransplantatie, kunt u er voor kiezen een kennismakingsgesprek in te plannen met een haartransplantatie specialist.

  1. Kan een haartransplantatie worden gecombineerd met een baardtransplantatie?

Veel mensen vragen zich af of beide behandelingen met elkaar kunnen worden gecombineerd. Een haartransplantatie kan in principe goed worden gecombineerd met een baardtransplantatie. Houd er echter rekening mee dat in een dagbehandeling vaak maximaal ongeveer 3.500 grafts kunnen worden getransplanteerd. Als er meer grafts nodig zijn, kunt u dit eventueel ook verdelen in twee behandelingen. Houd er rekening mee dat u slechts een beperkt donorgebied heeft en dat een haar maar één keer kan worden getransplanteerd. Indien u behoorlijk kaal bent en daarnaast ook weinig baardgroei heeft, is het vaak verstandiger om een keuze te maken tussen één van deze twee behandelingen.

  1. Wat kost een baardtransplantatie behandeling?

De baardtransplantatie kosten kunnen sterk verschillen per persoon.. De kosten zijn namelijk voornamelijk afhankelijk van het benodigde aantal grafts die getransplanteerd moeten worden voor het gewenste resultaat. Voor een baardtransplantatie worden vaak andere tarieven gerekend dan voor de normale haartransplantatie behandeling.

  1. Is een baardtransplantatie in Turkije of het buitenland mogelijk?

Steeds meer mensen gaan tegenwoordig voor een baardtransplantatie naar Turkije. De voornaamste reden hiervan is de kwaliteit en daarnaast ook de lagere kosten. Het is vaak aantrekkelijk om online de baardtransplantatie kosten met elkaar te vergelijken. Dit kunt u doen voor verschillende landen, bijvoorbeeld voor Nederland, België en Turkije. Maak altijd een weloverwogen afweging op dit gebied. Op de website van onze samenwerkingspartner Volle Baard is ook veel informatie te vinden over de baardtransplantatie.

  1. Waar kan ik ervaringen baardtransplantatie ervaringen terug vinden?

Voordat u een haartransplantatie behandeling ondergaat, is het belangrijk om veel vooronderzoek te doen. Naast het bekijken van voor en na foto’s van de baardhaartransplantatie kunt u ook bijvoorbeeld online zoeken naar ervaringen van mensen die u voor zijn gegaan. Onder andere op de website van Nederlandse Haarstichting en Haarweb zijn veel interessante ervaringen te vinden over de haartransplantatie van de baard. Probeer altijd objectief te kijken naar dergelijke ervaringen en bekijk ook altijd goed de foto’s die mensen delen. Op deze manier kunt u namelijk een beter beeld krijgen van de mogelijkheden en onmogelijkheden.

  1. Wat is de beste baardtransplantatie kliniek in Turkije of Nederland?

Wanneer u een cosmetische ingreep ondergaat, wilt u natuurlijk behandeld worden door de beste kliniek. Bent u op zoek naar de beste baardtransplantatie kliniek in Turkije of in Nederland? FUE Perfect staat bekend om de uitstekende prijs kwaliteit verhouding. We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend gesprek, om te kunnen beoordelen wat we voor u kunnen betekenen. Wij staan bekend om de persoonlijke aanpak, professionele zorg en de mooiste resultaten. U kunt online ook veel interessante positieve ervaringen vinden over onze kliniek.

  1. Waar kunt u de goedkoopste baardtransplantatie vinden?

Het is uiteraard belangrijk dat u zich niet blind staart op de goedkoopste haartransplantatie van de baard. De goedkoopste baardtransplantatie is natuurlijk niet per se slecht en de duurste ook niet per se goed. Probeer echter vooral te letten op de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit die een kliniek kan bieden. Wij staan bekend om de scherpe prijzen en professionele aanpak. Wanneer u kiest voor een haartransplantatie in onze kliniek, zal alles tot in detail goed geregeld zijn.

  1. Is een haartransplantatie van de baard ook met ander haar mogelijk?

Als u meer baardhaar wilt, wordt hier meestal hoofdhaar voor gebruikt. Het is echter wel mogelijk om dit met andere soorten haar te doen, al wordt dit zelden gedaan. Naast hoofdhaar kan ook bijvoorbeeld lichaamshaar worden gebruikt. Dit wordt doorgaans alleen gedaan als er echt niet genoeg hoofdhaar is om te transplanteren. Het lichaamshaar dat kan worden gebruikt, is onder andere borsthaar of scheenbeenhaar. Als u denkt dat dit de beste optie voor u is, kunt u dit voorleggen aan één van onze haartransplantatie specialisten. Er kan dan worden bekeken of uw lichaamshaar van voldoende kwaliteit is om te transplanteren naar de baardstreek. Houd er rekening mee dat lichaamshaar vaak een minder hoog slagingspercentage heeft dan hoofdhaar. Hoofdhaar is daarom altijd de eerste keuze, maar u kunt lichaamshaar wel eventueel overwegen te gebruiken.

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek ...

www.fueperfect.com #fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek ...

Another great result of FUE method Hair Transplant result!

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Same photo with 8 months difference
🧑🏻‍🦲>👱🏻‍♂️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

#eyebrow 📐

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

DHI HairTransplant now available in Fue Perfect Istanbul 📍

#dhi #dhihairtransplant #fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect
Afspraak maken
close slider