06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

Bent u benieuwd naar de haartransplantatie kosten om de inhammen te behandelen? Mannelijk haarverlies begint vaak met inhammen die dieper worden en een kalende kruin. Als u last heeft van zichtbaar dieper wordende inhammen, dan is dat niet altijd makkelijk. Uw zelfvertrouwen wordt negatief beïnvloed en sociale contacten worden soms zelfs op een laag pitje gezet. Met behulp van een haartransplantatie kunnen de inhammen opgevuld worden en geniet u weer volop van het leven. De haartransplantatie kosten inhammen zijn divers. Aandachtig vergelijken van de haarimplantatie kosten kan een behoorlijke kostenbesparing opleveren.

Inhammen definitief opvullen

Bij een FUE haartransplantatie wordt met behulp van een micro FUE motor een van tevoren bepaald aantal haarzakjes uit uw haarkrans gehaald. De geoogste grafts worden verplaatst naar de inhammen. Door de plaatselijke verdovingen voelt u geen pijn tijdens de ingreep. Ervaren haarchirurgen plaatsen de haarzakjes in dezelfde groeirichting als de andere haren, waardoor u verzekerd bent van een natuurlijk resultaat. Om uw inhammen succesvol op te laten vullen is het niet noodzakelijk om te wachten tot het gebied volledig kaal is. FUE Perfect kan u al in een eerder stadium helpen. Afhankelijk van de verwachting die u heeft, is het niet altijd noodzakelijk om het haar voor de geplande ingreep te scheren. Bij mannen met een relatief korte haardracht, volstaat het vaak om een gedeelte van de haarkrans te scheren. Heeft u lang(er) haar? In overleg met de behandelend haarchirurg kan een haarsparende FUE haartransplantatie overwogen worden. De mogelijkheden hangen af van de complexiteit en omvang van de ingreep. Erfelijke kaalheid begint soms al op jonge leeftijd. Jongens in de puberteit zien hoe het haar begint uit te vallen en gaan op zoek naar een geschikte behandelmogelijkheid. Ervaren haarchirurgen raden de ingreep op te jonge leeftijd af. Waarom wordt dit gedaan? Het is vooraf niet mogelijk om te voorspellen hoe het haarverlies zich ontwikkelt. Om te voorkomen dat u een paar jaar later een extra ingreep nodig heeft, wordt de ingreep bij jongvolwassen onder de 25 jaar meestal niet geadviseerd. De getransplanteerde haarzakjes blijven op de transplantatiegebieden uw leven lang haren produceren. In dat opzicht zijn de resultaten blijvend.

Haartransplantatie kosten inhammen vergelijken

Wanneer u alleen de inhammen wilt laten opvullen, dan blijft de ingreep beperkt en kan worden volstaan met een minder aantal haarzakjes dan bij een uitgebreide haartransplantatie. Haartransplantatie kosten inhammen verschillen per kliniek en daarnaast zit er verschil in de tarieven tussen binnen- en buitenlandse aanbieders. Zeker wanneer u bent begonnen met het behandelen van het haarverlies met een haargroeimiddel, kan op een bepaald moment de wens voor een blijvende oplossing ontstaan. Bekende haargroeimiddelen als Minoxidil, Dutasteride en Finasteride kunnen het haarverlies verminderen en de haargroei stimuleren. De bijwerkingen die deze middelen hebben zijn behoorlijk heftig, al is niet iedereen hier gevoelig voor. Het grootste nadeel van een haargroeimiddel is dat u ze dagelijks moet blijven gebruiken om de bereikte resultaten te behouden. Stopt u met het gebruik, dan zal het haarverlies binnen afzienbare termijn weer zichtbaar worden. Telt u de kosten van het jarenlang dagelijks gebruiken van een haargroeimiddel op, en u zult zien dat een haartransplantatie op den duur goedkoper is. Net zoals kosten voor andere cosmetische behandelingen, kunt u ook haartransplantatie kosten inhammen met elkaar vergelijken. Daarbij besteed u extra aandacht aan het aantal grafts dat wordt behandeld, de ervaring van de haarchirurg en/of de kwaliteit van een haarkliniek.

Verschil haartransplantatie kosten inhammen Nederland en Turkije

FUE Perfect is een haarkliniek met vestigingen in het Nederlandse Hoofddorp en het Turkse Istanbul. De kliniek staat bekend om de hoge mate van kwaliteit, zorg en hygiëne. Behandeld ISHRS haarchirurgen van beide klinieken staan in onderling contact en beschikken over jarenlange ervaring met de FUE haartransplantatie techniek. Jaarlijks worden bij de klinieken honderden haartransplantaties met succes toegepast. Ook voor het laten opvullen van dieper geworden inhammen bent u bij FUE Perfect in vertrouwde en vakbekwame handen. Waar de meeste Turkse haarklinieken die in Nederland actief zijn, de ingreep uitsluitend in Turkije toepassen, heeft u bij FUE Perfect de mogelijkheid om de haartransplantatie in Hoofddorp te laten doen. Gaat uw voorkeur uit naar Turkije? Uw medisch dossier wordt overgedragen en naadloos opgevolgd door de artsen in Hoofddorp. Nazorg en controles vinden plaats in Nederland. Bent u benieuwd naar haartransplantatie kosten inhammen bij beide klinieken? Bij een beperkte ingreep van 900 tot 1.500 grafts betaalt u in Turkije € 1.750 en in Nederland € 2.950. Heeft u een meer uitgebreide haartransplantatie nodig? Voor een ingreep met 1.500 tot 2.250 grafts betaalt u in Turkije € 1.850 en in Nederland € 3.150. In beide klinieken worden all-in tarieven gerekend. Dat betekent dat bij een behandeling in Turkije tevens zijn inbegrepen:

  • Drie overnachtingen in een vijf-sterren hotel met ontbijt.
  • Transfers van het vliegveld naar het hotel en de kliniek.
  • Nederlandstalige begeleiding ter plaatse.
  • PRP behandeling.
  • Shampoo, lotion en medicatie.
  • 17 jaar groeigarantie.
  • Nazorg en controles.

De ingreep wordt op maat samengesteld. Zo is de ene haartransplantatie uitgebreider dan de andere. Tijdens een persoonlijk consult in Hoofddorp wordt uitgebreid gesproken over de ingreep, uw wensen en verwachtingen.

Wel of geen haartransplantatie inhammen?

Niet iedereen is geschikt voor de gewenste ingreep, daarom wordt tijdens een intakegesprek verder gekeken dan de verwachting die u heeft. Een haarchirurg vraagt naar uw algemene gezondheid en stelt vragen over eventuele behandelingen en/of ingrepen die u in het verleden heeft laten toepassen. Tijdelijke vormen van haarverlies worden zelden tot nooit met een haartransplantatie behandeld, omdat de haargroei zich vrijwel altijd vanzelf herstelt. Wanneer u wilt weten of een haartransplantatie voor u inderdaad een oplossing biedt en hoe de ingreep toegepast wordt, maak dan een afspraak voor een gratis consult bij FUE Perfect in Hoofddorp. Het consult is vrijblijvend en stelt u in staat een beter beeld van de mogelijkheden te vormen. U kunt vragen stellen en de haarchirurg laat u voorbeelden zien van eerder toegepaste haartransplantaties. Weet u niet zeker of u de ingreep in Hoofddorp of Istanbul wilt ondergaan? De haarchirurg laat u kennismaken met beide behandelcentra en licht het verloop van het behandeltraject uitgebreid toe. Meer weten? Bel met FUE Perfect op 020 – 261 09 32 en maak een afspraak voor een consult.

Haartransplantatie kosten inhammen

Verschillende vragen over de haartransplantatie kosten voor de inhammen komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

1. Hoe vaak wordt een haartransplantatie bij de inhammen toegepast?

Mannen die last hebben van erfelijke haaruitval, merken dat vaak als eerste bij de inhammen en de haargrens. Het haar wordt dunner en de inhammen dieper. Jaarlijks laat een groot aantal mannen een haartransplantatie van de inhammen met succes toepassen.

2. Hoeveel kost een haartransplantatie van de inhammen?

Alleen het opvullen van de inhammen kan als een beperkte ingreep gezien worden. Vaak volstaat het om 900 tot 1.500 grafts te transplanteren. Bij FUE Perfect betaalt u in Turkije € 1.750 en in Nederland € 2.950. Heeft u meer grafts nodig? Haartransplantaties met 1.500 tot 2.250 grafts kosten € 1.850 in Turkije en € 3.150 in Nederland. Het betreft telkens all-in behandeltarieven.

3. Hoe wordt de omvang van de ingreep vastgesteld?

Voor de ingreep komt u naar de haarkliniek voor een consult. Een ervaren specialist beoordeelt uw situatie en stelt nauwkeurig vast hoeveel grafts behandeld kunnen worden.

4. Kan ik mijn inhammen en kruin gelijktijdig laten behandelen?

Zeker. Geef tijdens het consult aan welke verwachting u heeft van de ingreep. Het gebeurt vaak dat gekozen wordt voor een uitgebreide ingreep, waarbij de verschillende kalende gebieden gelijktijdig behandeld worden. Veel hangt af van de aanwezigheid van donormateriaal en uw gezondheid.

5. Wat is er bij het behandeltarief inbegrepen?

Als de ingreep in Istanbul wordt toegepast zijn naast de ingreep inbegrepen: drie overnachtingen in een comfortabel hotel, transfers in Istanbul, Nederlandstalige begeleiding, medicatie, PRP behandeling, toepassing Sapphire techniek, groeigarantie, nazorg en controles.

6. Moet ik voor controle naar Turkije?

Nee, zowel de nazorg als controles vinden plaats in Hoofddorp. Het is niet nodig om hiervoor naar Turkije te reizen.

7. Kan ik tegen betaling gebruik maken van een andere donor?

Nee, dat is niet mogelijk. Haartransplantaties zijn succesvol door het gebruik van uw eigen donormateriaal, waardoor afstoting vrijwel nooit voor komt. Een van de voorwaarden om voor de ingreep in aanmerking te komen is de beschikbaarheid van voldoende donorhaar. Ontbreekt dit, dan zal de haartransplantatie afgeraden worden.

8. Kan de haargroei bij de inhammen versneld worden na een haartransplantatie?

Nee, er bestaat helaas geen middel of manier om het haar sneller te laten groeien. Nieuwe haargroei wordt vanaf drie maanden na de haarimplantatie zichtbaar. Eventueel kunt u in overleg met de haartransplantatie specialist een haargroeimiddel zoals Minoxidil gebruiken. Dit middel is niet van invloed op de snelheid van de haargroei, maar kan de haargroei wel verbeteren.

9. Kan ik haartransplantatie kosten voor de inhammen vergelijken?

Het is altijd mogelijk om de kosten van een ingreep te vergelijken. Om een goed overzicht te krijgen, let u op dat u ingrepen van dezelfde omvang en hetzelfde aantal grafts met elkaar vergelijkt.

10. Hoe kan ik de kosten van de haartransplantatie betalen?

De betaalmogelijkheden worden toegelicht in de kliniek. Het is mogelijk om het bedrag contact, via een pinbetaling over door middel van een bankoverschrijving te betalen. Wanneer het bedrag betaald moet zijn, wordt eveneens toegelicht.

11. Worden de kosten vergoed?

Nee. Het laten opvullen van de inhammen heeft in principe geen medische noodzaak. Een haartransplantatie wordt als cosmetische behandeling gezien. De gemaakte kosten worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Ook aanvullende zorgverzekeringen hebben nauwelijks mogelijkheden.

12. Is het veilig om van een goedkope haartransplantatie inhammen gebruik te maken?

Onderzoek altijd eerst wie de aanbieding doet en wat u voor het aangeboden tarief kunt verwachten. Vaak is bij een aanbieding sprake van het transplanteren van een zeer beperkt aantal grafts. De uiteindelijke prijs die u betaalt kan hoger uitvallen, omdat u voor het gewenste resultaat meer grafts laat transplanteren.

13. Is er verschil in kosten tussen mannen en vrouwen?

Nee, al kan er wel verschil zijn in de omvang van de haartransplantatie. Vrouwen met erfelijke haaruitval hebben eerder te maken met verspreid haarverlies en een dunner wordende haardos, waardoor de hoofdhuid zichtbaar wordt. Vrouwen laten zelden de inhammen opvullen, maar kiezen voor een ingreep waarbij het uitgedunde haar wordt verdicht.

14. Moet ik betalen voor medicatie die wordt voorgeschreven?

De haartransplantatie specialist kan preventief een antibiotica kuur en/of ontstekingsremmende medicatie voorschrijven. Deze kosten zijn inbegrepen. U hoeft hier niet extra voor te betalen.

15. Hoe wordt de reis naar Turkije geregeld?

U bent vrij om zelf uw reis te regelen, maar u kunt dit ook overlaten aan de medewerkers van FUE Perfect. Als u zelf een vliegreis boekt, geef het reisschema dan tijdig door, zodat bij aankomst in Istanbul de transfer voor u klaar staat. U reist vanaf een luchthaven naar keuze en met de luchtvaartmaatschappij van uw voorkeur.

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

Another great result of FUE method Hair Transplant result!

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Same photo with 8 months difference
🧑🏻‍🦲>👱🏻‍♂️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

#eyebrow 📐

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

DHI HairTransplant now available in Fue Perfect Istanbul 📍

#dhi #dhihairtransplant #fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

3350 grafts FUE Hair transplant result www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Perfect result of 3400 grafts FUE Hairtransplant treatment 😎

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect