06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

Overweegt u een haarimplantatie? Bent u die terugtrekkende haargrens zat? Mist u uw volle, gezonde haardos? Androgene alopecia is tegenwoordig prima te behandelen met een haartransplantatie. De resultaten die bereikt worden zijn natuurlijk en permanent. Veel mensen denken dat haarimplantatie kosten onbetaalbaar zijn. FUE Perfect biedt de behandeling aan in Nederland, maar ook in Turkije. Aandachtig voorbereiden en goed vergelijken laten zien dat een haartransplantatie ook voor betaalbare tarieven wordt aangeboden.

Hoge haarimplantatie kosten

De vaak hoge kostprijs is een van de redenen waarom mensen met erfelijke haaruitval niet direct aan een haartransplantatie denken. Prijzen van gemiddeld € 4.500 met uitschieters tot ver boven de € 10.000 schrikken af. Toch zijn er de voorbije jaren steeds meer betaalbare behandelmogelijkheden bijgekomen. Zo is het niet langer vreemd of ongewoon om voor een haarimplantatie naar een land als Turkije te reizen. Buitenlandse haarklinieken spreken bij velen tot de verbeelding. Waar er tot voor kort sceptisch werd gedaan over deze buitenlandse aanbieders, reizen mannen en vrouwen van over de hele wereld naar de gespecialiseerde haarklinieken in Turkije. Haarimplantatie kosten in Turkije liggen gemiddeld 25 tot 50% lager dan in Nederland. Is er dan een verschil in kwaliteit? Nee, Turkse haarklinieken kunnen de ingreep voor lagere tarieven aanbieden omdat ze maandelijks met lagere kosten te maken hebben in vergelijking met Nederlandse klinieken. Niet alleen de loonkosten zijn lager, maar ook algemene en maandelijks terugkerende kosten zijn minder. Wanneer een kliniek maandelijks lagere kosten heeft, dan kunnen de cosmetische en medische behandelingen ook goedkoper aangeboden worden. Dat u er voor moet reizen en een aantal dagen ter plaatse verblijft, nemen veel mensen voor lief.

Samenstelling haarimplantatie tarieven

Als u de verschillende haartransplantatie kosten naast elkaar legt, dan ziet u dat iedere kliniek een ander tarief hanteert. De kosten voor de ingreep worden door diverse factoren beïnvloedt. Factoren die daarbij van invloed zijn:

  • Locatie en bekendheid van de haarkliniek.
  • Ervaring van de behandelend haarchirurg of haartransplantatie specialist.
  • Het aantal grafts of haarzakjes dat wordt getransplanteerd.
  • De haartransplantatie techniek die wordt toegepast.

Online kunt u de tarieven vaak globaal bekijken. Op basis van de zogenaamde Norwood-schaal, waarbij de mate van kaalheid kan worden vergeleken, kunt u grofweg zien hoeveel haarzakjes in uw situatie getransplanteerd kunnen worden. Een exacte prijsopgave kan door een kliniek worden verstrekt na of tijdens een consult bij een specialist. Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen van de ingreep. Het aantal grafts dat gebruikt wordt is bij iedereen anders en afhankelijk van:

  • De oppervlakte van het kalende gebied.
  • \De dikte en structuur van het haar.
  • De haardichtheid die wordt nagestreefd.
  • Uw wensen ten aanzien van de haarlijn.

Beperkte vergoeding haartransplantatie kosten

Een van de meest gestelde haartransplantatie vragen is het feit of de kosten voor vergoeding in aanmerking komen. FUE haartransplantatie bieden goede, blijvende resultaten bij haaruitval als gevolg van androgene alopecia. Uw zelfvertrouwen neemt toe, u heeft minder stress en u zit beter in uw vel. Allemaal positieve gevolgen na een vaak jarenlange periode van onzekerheid over het uiterlijk. Ondanks de uitstekende resultaten blijkt vergoeding vaak onmogelijk. Zorgverzekeraars zien de meeste haartransplantaties niet als medische noodzaak, maar als cosmetische behandeling en daarvan worden de kosten niet vergoed. Een enkele aanvullende zorgverzekering biedt beperkte vergoedingsmogelijkheden. Vaak moet u daarvoor aan voorwaarden voldoen. Een van de voorwaarden kan zijn dat u de ingreep laat toepassen bij een door de zorgverzekeraar gecontracteerde zorgverlener. Ondergaat u de haarimplantatie bij een andere haarkliniek dan kan het vergoedingsbedrag lager zijn. Hoe en of dit in uw situatie van toepassing is, kunt u nalezen in de polisvoorwaarden of rechtstreeks navragen bij uw zorgverzekeraar. Is vergoeding niet mogelijk, maar wilt u toch een haarimplantatie laten uitvoeren? Het vergelijken van de prijzen kan een aantrekkelijk kortingsbedrag opleveren.

Veilige FUE haarimplantatie

FUE Perfect biedt de ingreep aan in Hoofddorp en in Istanbul. De haartransplantatie specialisten zijn ISHRS geregistreerd en passen de ingreep jaarlijks duizenden keren met succes toe. U bent bij FUE Perfect verzekerd van constante, hoogwaardige kwaliteit en betaalbare tarieven. Ondergaat u de ingreep in Istanbul? Het is niet nodig om verschillende keren naar Turkije te reizen. Het consult, de nazorg en eventuele controles worden in Hoofddorp gedaan. De artsen in beide klinieken staan onderling met elkaar in contact, zodat uw dossier opgevolgd kan worden. U hoeft niet elke keer dat u bij de kliniek komt uw verhaal te vertellen. Deze nauwe samenwerking levert uitstekende resultaten op en u heeft bovendien de keuze om de behandeling in Nederland of Turkije te ondergaan. Het grootste verschil tussen beide behandelmogelijkheden is de kostprijs. Waar u na de ingreep in Hoofddorp direct dezelfde dag naar huis kunt, is dat in Turkije niet het geval. Bij het behandeltarief zijn 3 overnachtingen in een comfortabel hotel inbegrepen. De artsen en medewerkers bereiden u voor op de ingreep en u krijgt al tijdens het eerste consult informatie over de risico’s die aan een haartransplantatie zijn verbonden. Wanneer u zich houdt aan de verzorgingsinstructies dan is de kans op infecties en/of littekens uiterst klein. Het duurt gemiddeld 7 tot 10 dagen voor de hoofdhuid is genezen.

Gratis haarimplantatie consult

Zoekt u een blijvende oplossing voor alopecia androgenetica? Wanneer u het gebruik van tijdelijke oplossingen moe bent, kunt u een FUE haarimplantatie overwegen. De ingreep biedt nieuwe haargroei op plaatsen waar het haar eerder is uitgevallen en bovendien krijgt u 17 jaar groeigarantie. Haartransplantaties kunnen bij elke haarkleur en bij de meeste haartypes worden uitgevoerd. Laat uzelf voorlichten en adviseren over de FUE haartransplantatie bij FUE Perfect. De specialisten leggen tijdens het gratis consult uit of en hoe de ingreep bij u toegepast kan worden. Uw hoofhuid en het haarverlies worden in kaart gebracht, zodat een kostenopgave gemaakt kan worden. Stel de vragen die u heeft en bekijk de bereikte resultaten. Maak kennis met FUE Perfect in Hoofddorp, waar de specialisten ook de behandelmogelijkheid in Istanbul toelichten. Meer weten? Het eerste consult is gratis en geheel vrijblijvend. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met 020 – 261 09 32 en/of door een e-mail te sturen naar info@fueperfect.nl.

Haarimplantatie kosten FAQ

Verschillende vragen over haarimplantatie kosten komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

1. Hoeveel kost een haartransplantatie bij FUE Perfect?

FUE Perfect heeft verschillende tarieven in de klinieken in Hoofddorp en Istanbul. Bij een haarimplantatie in Hoofddorp betaalt u een tarief tussen € 1.950 en € 3.950, terwijl de kosten in Istanbul variëren tussen € 1.950 en € 2.650.

2. Waarom zijn de tarieven in Istanbul lager?

De kosten die de kliniek in Istanbul maandelijks besteed om operationeel te kunnen zijn, zijn lager dan bij de kliniek in Hoofddorp. Zowel loonkosten als algemene maandlasten bedragen minder. Lagere kosten maken dat de behandelingen voor een lager tarief aangeboden kunnen worden.

3. Worden haarimplantatie kosten vergoed?

Nee, alleen in uitzonderlijke situaties waarbij er sprake is van ongevallen of brandwonden maken zorgverzekeraars een uitzondering. De meeste haarimplantaties vallen onder de noemer cosmetische ingrepen, waarbij geen kostenvergoeding mogelijk is.

4. Hoe weet ik hoeveel ik voor een haarimplantatie moet betalen?

De kosten van de ingreep worden bepaald door de omvang. Bij het transplanteren van een groot aantal haarzakjes, betaalt u meer dan bij een beperkte haartransplantatie. Tijdens een consult bij een specialist ontvangt u een prijsopgave op maat, zodat u voor aanvang van de ingreep precies weet wat de kosten zijn en wat u daarvoor kan verwachten.

5. Moet ik betalen voor een consult?

Nee, het eerste adviesgesprek is gratis. Ook de nazorg en controles zijn bij het behandelbedrag inbegrepen.

6. Zijn haarimplantatie kosten voor mannen en vrouwen gelijk?

Ja, er wordt bij het vaststellen van de tarieven geen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen. De kostprijs hangt af van de omvang van de ingreep, het aantal grafts dat wordt behandeld en de techniek die wordt toegepast. Het verschil kan zijn dat vrouwen een voorkeur hebben voor de haarsparende FUE techniek, waarbij op een behandeldag een minder groot aantal grafts kan worden getransplanteerd.

7. Kan ik de haarimplantatie kosten in termijnen betalen?

Ja, mits uw financiële situatie dat toe laat kunt u overwegen een persoonlijke lening of doorlopend krediet af te sluiten. Nederland kent een aantal kredietmaatschappijen die zich gespecialiseerd hebben in het financieren van cosmetische of medische ingrepen. Uw kredietverleden wordt gecontroleerd en u geeft inzage in uw maandelijkse in- en uitgaven. Krijgt u een kredietovereenkomst aangeboden? Dan betaalt u het geleende bedrag in maandelijkse termijnen af.

8. Hoe is de kwaliteit van een betaalbare haarimplantatie in Istanbul?

De haartransplantatie specialisten die bij de kliniek werkzaam zijn, hebben een ISHRS registratie en beschikken over 10 tot 15 jaar ervaring met het toepassen van de techniek. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur. De kliniek voldoet aan de eisen die het Turkse Ministerie van Volksgezondheid stelt op het gebied van zorg en hygiëne. Ook is de kliniek aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en zijn er (inter)nationale kwaliteitskeurmerken aanwezig.

9. Hoe vaak moet ik naar Istanbul?

Als uw voorkeur gaat naar een haartransplantatie in Istanbul, dan gaat u alleen voor de ingreep zelf naar Turkije. Zowel het consult als de nazorg en controles kunnen in Hoofddorp plaatsvinden. Artsen van beide klinieken hebben onderling veel contact, zodat uw dossier probleemloos wordt opgevolgd.

10. Wat is er bij de haarimplantatie kosten in Istanbul inbegrepen?

Naast het consult en de ingreep zelf zijn inbegrepen een retourticket, 3 hotelovernachtingen in een comfortabel hotel, alle transfers in Istanbul, 2 PRP behandelingen, toepassing van de Sapphire methode, nazorg en 17 jaar groeigarantie.

11. Kan ik korting krijgen?

Kortingsmogelijkheden zijn altijd bespreekbaar tijdens het consult. Krijgt u een korting aangeboden? Vraag dan altijd naar de voorwaarden.

12. Kunnen de kosten van een haartransplantatie van de belasting worden afgetrokken?

Wanneer u overweegt de gemaakte kosten van uw jaarlijkse belastingaangifte af te trekken, laat uzelf dan adviseren door een gespecialiseerde belastingconsulent. Het aftrekken van gemaakte medische kosten is beperkt mogelijk en aan bepaalde voorwaarden verbonden.

13. Kan ik later beslissen om de ingreep toch in Nederland toe te laten passen?

Ja. Wacht niet te lang met het wijzigen van de behandelend kliniek. Als u eerder een afspraak heeft gemaakt voor een haartransplantatie bij FUE Perfect in Istanbul, dan kunt u de locatie naar Hoofddorp laten wijzigen. U moet er wel rekening mee houden dat de behandelkosten in Hoofddorp hoger uit kunnen vallen dan in Istanbul.

14. Moet ik betalen als ik de gemaakte haartransplantatie afspraak wil annuleren?

In de Algemene Voorwaarden zijn regels opgenomen over het annuleren van reeds geplande behandelingen. Afhankelijk van de periode die tussen de annulering en de afspraak zit, kunnen annuleringskosten in rekening gebracht worden. Wacht daarom niet te lang met het nemen van een beslissing of u de ingreep al dan niet laat toepassen.

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

Another great result of FUE method Hair Transplant result!

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Same photo with 8 months difference
🧑🏻‍🦲>👱🏻‍♂️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

#eyebrow 📐

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

DHI HairTransplant now available in Fue Perfect Istanbul 📍

#dhi #dhihairtransplant #fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

3350 grafts FUE Hair transplant result www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Perfect result of 3400 grafts FUE Hairtransplant treatment 😎

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect