06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

Haarverlies en kaalheid zijn veel voorkomende problemen die tegenwoordig vaak vrij goed behandeld en opgelost kunnen worden. Haarimplantaten vullen uw haardos op, de teruggetrokken haarlijn wordt hersteld, een kalende kruin en diepe inhammen krijgen nieuwe haargroei. Met een haarimplantatie wordt een vollere haardos gecreëerd met een permanent resultaat.

Goede haarimplantaten van eigen haar

De eerste vraag die mensen zichzelf stellen bij het overdenken van een haarimplantatie of haartransplantatie, is waar het donormateriaal vandaan komt. De beste haarimplantaten zijn uw eigen haar. FUE haartransplantaties worden dan ook uitsluitend met uw eigen haar toegepast. De haren die gebruikt worden, zijn vaak afkomstig van de achterkant van het hoofd, ook kunnen de zijkanten gebruikt worden. Deze haren hebben een andere samenstelling dan de uitgevallen haren en zijn niet gevoelig voor het DHT-hormoon. Het resultaat? De getransplanteerde haren groeien uw leven lang door. De ISHRS geregistreerde haarchirurgen van FUE Perfect hebben veel ervaring met het toepassen van de moderne FUE techniek en het inbrengen van haarimplantaten. De FUE techniek is verfijnd en de werkwijze resulteert in een natuurlijke haardracht. Een haartransplantatie is de enige methode om op plaatsen waar het haar volledig is verdwenen nieuwe haargroei te creëren.

Camoufleer haaruitval

Een van de meest voorkomende oorzaken van blijvend haarverlies bij mannen en vrouwen is Alopecia androgenetica, ook wel bekend als erfelijke kaalheid. Onder invloed van het mannelijke dihydrotestosteron hormoon worden de haarzakjes beïnvloed en komt het haargroeiproces in een versnelling terecht. Uiteindelijk worden de haarzakjes vernietigd en is nieuwe haargroei niet langer mogelijk. De gevolgen van Alopecia androgenetica zijn zowel bij mannen als vrouwen zichtbaar al komt het haarverlies op een andere manier tot uiting:

  • Mannelijk haarverlies uit zich in een terugtrekkende haargrens, dieper wordende inhammen en/of een kale kruin. Blijft het haarverlies onbehandeld dan kan uiteindelijk volledige kaalheid het gevolg zijn.
  • Vrouwelijk haarverlies heeft eerder een diffuus of verspreid patroon. Van kale plekken is niet echt sprake, de haardos wordt dunner en de hoofdhuid kan daardoor zichtbaar worden. Vrouwen worden zelden tot nooit volledig kaal als gevolg van Alopecia androgenetica.

Haaruitval en dunner wordend haar zorgen er voor dat u zich ongemakkelijk voelt en sommige mensen ontwikkelen schaamtegevoelens en trekken zich terug uit het openbare leven en komen in een sociaal isolement terecht. De gevolgen van Alopecia androgenetica kunnen met haarimplantaten gecamoufleerd worden. De ingreep wordt in de moderne FUE Perfect klinieken in het Nederlandse Hoofddorp en het Turkse Istanbul toegepast.

Nieuwe haargroei dankzij haarimplantatie

De FUE haarimplantatie wordt toegepast met haarzakjes of grafts die afkomstig zijn uit uw haarkrans. Ervaren haarchirurgen passen de ingreep met plaatselijke verdovingen toe en oogsten de haarzakjes met behulp van een micro FUE motor uit het gebied. U voelt hier niets van. Ieder haarzakje wordt gecontroleerd en naderhand in de transplantatiegebieden geplaatst. De verfijnde apparatuur die wordt gebruikt zorgt ervoor dat er geen littekens achter blijven. Na de haarimplantatie herstelt de hoofdhuid zich en dit kan gepaard gaan met korstvorming en jeuk. Om de kans op complicaties te beperken laat u de huid zoveel mogelijk met rust, daarmee vermijdt u dat de korstjes per ongeluk opengekrabd worden en de wondjes geïnfecteerd raken. Tien dagen na de ingreep is de huid voldoende genezen. Voordat nieuwe haargroei zichtbaar wordt, zullen de getransplanteerde haren eerst uitvallen. Dit gebeurt drie tot vier weken na de ingreep, waarna het haargroeiproces in de rustfase terecht komt. Zo’n drie maanden later begint het haar opnieuw te groeien.

Natuurlijke haargroei

Een van de grootste voordelen van haarimplantaten is dat u na de ingreep weer geniet van natuurlijke haargroei op voorheen uitgedunde of kale plekken. De FUE haartransplantatie techniek biedt volledig natuurlijke resultaten. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen de haarchirurgen de geoogste haarzakjes één voor één terugplaatsen. Welke effecten kunt u daarvan verwachten? Een mooie, gezonde haardos waar u trots op mag zijn. Zeker wanneer u de tips en instructies van de haarchirurg opvolgt is de kans op ongewenste bijwerkingen en een teleurstellend resultaat erg klein. Haartransplantaties behoren tot de meest veilige cosmetische ingrepen wereldwijd. Risico’s zijn beperkt en in de meeste gevallen ook tijdelijk. Bijwerkingen waar u mee te maken kunt krijgen zijn:

  • Allergische reacties
  • Roodheid en zwellingen van de behandelde huid
  • Nabloedingen en slechte wondgenezing
  • Infecties en ontstekingen
  • Littekens
  • Teleurstellend resultaat

Zowel de haarchirurgen als overige medewerkers van FUE Perfect bereiden u goed voor op de haarimplantatie. U krijgt instructies waar u zich in de periode voor, tijdens en na de ingreep zoveel mogelijk aan dient te houden. Stop daarom al enkele weken voor de haartransplantatie met roken en drink in de dagen voor de ingreep geen alcoholische dranken. Heeft de arts u een aangepast medicatie schema geadviseerd? Volg de instructies nauwgezet op. Een aantal dagen na de ingreep kunt u weer overstappen op uw gebruikelijke doseerschema. In de dagen en weken na de haarimplantatie doet u het rustig aan en ontziet u uw hoofd. Intensieve (contact)sporten en zware werkzaamheden doet u de eerste weken niet. In overleg met de haarchirurg kunt u de dagelijkse activiteiten gefaseerd hervatten.

Betaalbare haarimplantaten

Wanneer u de verschillende behandelingen met elkaar vergelijkt dan valt op dat haarimplantaten kostbaar zijn. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een haargroeimiddel of een haarwerk zijn de resultaten die bereikt worden blijvend. U doet een eenmalige investering in uw eigen welzijn. Nieuwe haargroei geeft u zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde stijgt. Toch hoeft een haarimplantatie niet onbetaalbaar te zijn. FUE Perfect heeft zowel in Nederland als in Turkije professionele haarklinieken waar dagelijks FUE haartransplantaties worden toegepast. Afhankelijk van de omvang van de ingreep betaalt u in Turkije een bedrag tussen € 1.950 en € 2.650. Als u dit vergelijkt met de tarieven die Nederlandse haarklinieken in rekening brengen, dan bespaart u al snel 30% tot 50% op de kosten. Bovendien zijn de vliegreis, 3 overnachtingen, transfers, 2 PRP behandelingen, 17 jaar groeigarantie, nazorg en de Sapphire methode bij het behandeltarief inbegrepen. Bent u benieuwd hoe de ingreep uw haargroei kan herstellen en verbeteren? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een gratis consult. FUE Perfect is bereikbaar op 020 – 261 09 32. U kunt ook het online contactformulier invullen.

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

🌯 #fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek ...

29 0

Result of FUE Hair transplant 3450 grafts www.fueperfect.com 👍🏻 #fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek #wellness #fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #botox #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek ...

28 2

I can go home 🚗🙋🏻‍♂️ #haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands ...

12 0

This is RESULT! 😲 #haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands ...

23 1

www.fueperfect.com #haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands ...

17 1

2850 graft FUE Beard transplant result! www.fueperfect.com 🧔🏻 #haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands ...

22 0
This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect