06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

FAQ Haartransplantatie

Published by Charlotte Dekker on

FAQ Haartransplantatie

Veel vragen over de FUE haartransplantatie komen regelmatig terug. We hebben de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd. Op elke vraag geven wij een kort en duidelijk antwoord.

Ben je geïnteresseerd in een haartransplantatie? Lees dan meer bij Fue Haartransplantatie. Direct een consult aanvragen? Dat kan ook! Stuur een bericht naar onze contactpagina of bel naar 020-2610932

Bij de Fue haartransplantatie behandeling worden de grafts één voor één uit het donorgebied verwijderd. Het verwijderen van deze grafts gebeurt met een speciaal hiervoor ontwikkeld boortje. Omdat de grafts op deze manier worden weggenomen blijft er geen litteken achter. 

Meestal vallen de getransplanteerde haartjes na 1 tot 3 weken uit. Vervolgens gaan ze na ongeveer 3 tot 4 maanden weer groeien Het resultaat is ongeveer optimaal na 9 tot 12 maanden.

Als je kiest voor de FUT methode wordt er een strip met huid verwijderd uit het donorgebied. Deze methode wordt om verschillende redenen steeds minder toegepast. Tegenwoordig kiest vrijwel iedereen voor de FUE haartransplantatie methode.

De voornaamste reden is het uitblijven van een groot litteken. De Fue methode heeft ook een kortere hersteltijd en minder napijn.

Om de kosten van een FUE haartransplantatie te berekenen moet je eerst bepalen waar je de behandeling wilt laten uitvoeren. Mocht je kiezen voor de behandeling in Turkije is dit een stuk goedkoper dan bij een kliniek in Nederland.

Wij behandelen altijd voor een vaste prijs, onafhankelijk van het aantal grafts of haren die getransplanteerd moeten worden. Er zijn echter ook veel klinieken waarbij u een vast bedrag betaalt per getransplanteerde graft of haar. De kosten van de behandeling kunnen dan sterk oplopen naarmate er meer grafts worden getransplanteerd. FUE Perfect staat bekend om de scherpe prijzen en uitmuntende kwaliteit.

Bekijk hier onze tarieven pagina op een indicatie te krijgen van onze Tarieven per kliniek. Haartransplantatie kosten Nederland  Haartransplantatie kosten Turkije

Het is mogelijk om op verschillende manieren FUE haartransplantatie ervaringen online te vinden. Het beste is natuurlijk als je mensen kent die bij een bepaalde kliniek zijn behandeld. 

Daarnaast is het ook mogelijk om dergelijke ervaringen te vinden op Fora als Haarweb of de website van de Nederlandse Haarstichting.

Bekijk hier onze galerij van foto’s voor en na de behandelingen.

De voor en nazorg na een haartransplantatie behandeling zijn enorm belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Houdt je daarom altijd goed aan de instructies die je mee krijgt van de arts. 

Voor de behandeling is het bijvoorbeeld uit den boze om alcohol te drinken. Ook wordt het vaak afgeraden om bijvoorbeeld te roken. Ook na de haartransplantatie zijn er diverse zaken waar u goed op moet letten. 

Lees hier alles over de instructies voor de behandeling en instructies na de behandeling

Ja, indien dit gewenst is is geven wij de mogelijkheid om de haartransplantatie in termijnen te betalen. FUE Perfect werkt samen met een Nederlandse kredietmaatschappij waar je terecht kan voor het financieren van de ingreep. Het geleende bedrag wordt vervolgens in termijnen betaald aan de kredietmaatschappij. 

De gemiddelde looptijd varieert van 24 tot 72 maanden. Vergeet niet dat een kredietmaatschappij onder andere rentekosten in rekening brengt en dat er soms een bedrag in rekening wordt gebracht wanneer je versneld wilt aflossen.

Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor een haartransplantatie behandeling. Dit kan verschillende redenen hebben. Heb je bijvoorbeeld last van suikerziekte? Dan komt je wellicht niet  in aanmerking voor de behandeling. 

Daarnaast is het ook mogelijk dat het donorgebied niet voldoende donorhaar bevat om het volledige kalende gebied mooi te behandelen. 

Plan een consult in via onze contactpagina. Wil je graag meer weten over het consult en wat hier allemaal besproken wordt? Lees dan Gratis haartransplantatie consult – vrijblijvend advies.

Het is ook belangrijk om goed te kijken naar het aantal benodigde grafts die moeten worden getransplanteerd. Voor alleen de inhammen is rond de 2.000 grafts soms al voldoende, terwijl het gehele gebied boven op het hoofd soms nog meer grafts nodig heeft. Iemand die licht kalend is zal doorgaans een voller resultaat krijgen dan iemand die al volledig kaal is.

Meestal vallen de getransplanteerde haartjes na 1 tot 3 weken uit. Vervolgens gaan ze na ongeveer 3 tot 4 maanden weer groeien Het resultaat is ongeveer optimaal na 9 tot 12 maanden.

Categories: FAQ

1 Comment

Best Dating App 2021 · 3 december 2021 at 00:16

❤️ Alice want to meet you! Click Here: http://bit.do/fSLEo ❤️

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat met Fue Perfect