06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

Wat zijn grafts en hoeveel heb ik er nodig?

Published by Charlotte Dekker on

Wat zijn grafts en hoeveel heb ik er nodig?

Wanneer potentiële haartransplantatie patiënten contact opnemen met onze professionals bij Fue Perfect, is een van de eerste vragen die ze in gedachten hebben: “hoeveel grafts zijn er nodig voor mijn haartransplantatie procedure?” Hier is geen vooraf bepaald antwoord op.

Het aantal benodigde grafts is afhankelijk van verschillende factoren. Deze factoren verschillen per persoon. Om deze reden kan een juist antwoord op deze vraag alleen worden bepaald nadat een gekwalificeerde chirurg het haartype en de haardichtheid van de patiënt in het donorgebied heeft beoordeeld.

Direct een consult aanvragen? Dat kan! Stuur een bericht naar onze contactpagina of bel naar 020-2610932

Wat zijn grafts precies?

het is essentieel om te begrijpen wat haar grafts precies zijn. Een andere term voor een haar graft is een haarzakje.

Haar groeit altijd in groepen van 1, 2, 3 of zelfs 4 haarlokken in een graft. Dit is variërend van persoon tot persoon. Grafts zijn dus verschillend van individuele haren.

Fue haartransplantatie, grafts, haar graft, haar grafts, haartransplantatie

Hoeveel grafts kunnen er in één haartransplantatie behandeling worden getransplanteerd?

Grafts worden geëxtraheerd uit het donorgebied . Meestal is het donorgebied aan de achterkant van het hoofd. Bij FUE (Follicular Unit Extraction) kunnen maximaal ongeveer 4.000 grafts in één keer worden getransplanteerd. Een graft heeft gemiddelt 2 haren. Dit komt overeen met 8.000 individuele haren.
Body hair transplantation, BHT behandeling, graft, haar grafts, haartransplantatie

Voor sommige patiënten heeft het donorgebied mogelijk niet het voldoende aantal grafts dat nodig is voor de transplantatie procedure. Om deze reden is het belangrijk om een consult in te plannen met een van onze specialisten.

Bij Fue perfect voeren wij ook BHT (body hair transplantation) uit. Wil je graag meer weten over een BHT behandeling en wat dit precies inhoudt? Lees dan het artikel over BHT lichaamshaartransplantatie

Hoeveel grafts heb ik nodig?

Zoals hierboven vermeld dient een chirurg eerst inzicht te krijgen in de staat van het haar. Er zijn een paar factoren waar de chirurg naar kijkt om te bepalen hoeveel grafts er nodig zijn voor een succesvolle haartransplantatie.

Het aantal grafts die er nodig zijn voor een geslaagde behandeling is afhankelijk van de volgende factoren:

1. De grootte van het gebied dat bedekt moet worden

Het aantal benodigde grafts hangt grotendeels af van de grootte van het kale gebied dat de patiënt wil aanpakken. Hoe groter het gebied, hoe meer aantal grafts er nodig zijn.

2. De mate van haaruitval bij de patiënt

Het haartype van de patiënt en de mate waarin het haar dunner wordt zijn beide belangrijke factoren. Dit bepaald het aantal grafts dat nodig is om de haarlijn er natuurlijk uit te laten zien.

Haarverlies is progressief en kan momenteel niet volledig worden genezen. Daarom houdt de chirurg rekening met de huidige en toekomstige mate van haaruitval voor de beste resultaten.

3. Kwaliteit van het haar in het donorgebied

Haar grafts worden uit het donorgebied gehaald. Dit is meestal de achterkant van het hoofd. Vervolgens worden de grafts getransplanteerd naar het kalende gebied. Daarom is de kwaliteit en kwantiteit van het donorhaar een belangrijke factor om te overwegen. Als het donorhaar dicht en dik is zijn er minder grafts nodig.
Dun haar, dik haar, haartransplantatie,

4. Het budget van de patiënt

Ons team van experts bij fue Perfect zorgt ervoor dat het budget van de patiënt in gedachten wordt gehouden. Tijdens het consult wordt er besproken wat de meest geschikte behandelingsopties zijn voor de haartransplantatie.

Indien gewenst geven wij de mogelijkheid om de haartransplantatie in termijnen te betalen. FUE Perfect werkt samen met een Nederlandse kredietmaatschappij waar je terecht kan voor het financieren van de ingreep.

Het geleende bedrag wordt vervolgens in termijnen betaald aan de kredietmaatschappij. De gemiddelde looptijd varieert van 24 tot 72 maanden. Vergeet niet dat een kredietmaatschappij onder andere rentekosten in rekening brengt en dat er soms een bedrag in rekening wordt gebracht wanneer je versneld wilt aflossen.

Kosten van een haartransplantatie

De kosten van een haartransplantatie verschilt aanzienlijk per persoon. Dit is afhankelijk van het aantal graft dat er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen en waar de FUE behandeling wordt uitgevoerd.

Benieuwd naar de kosten van een haartransplantatie? Neem dan een kijkje op een van onze tarieven pagina’s. Haartransplantatie kosten Nederland of Haartransplantatie kosten Turkije.

Bel met vragen naar 020-2610932 of vraag een vrijblijvend consult aan via onze contactpagina.

Categories: Blog

1 Comment

Best Dating App 2021 · 3 december 2021 at 00:15

❤️ Alice want to meet you! Click Here: http://bit.do/fSLEo ❤️

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat met Fue Perfect