06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

FAQ Baardtransplantatie

Published by Charlotte Dekker on

FAQ Baardtransplantatie

Veel vragen over een Fue baardtransplantatie komen regelmatig terug. We hebben de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd. Iedere vraag wordt hier kort en duidelijk beantwoord.

Ben je geïnteresseerd in een baardtransplantatie? Lees dan meer bij Fue Baardtransplantatie. Direct een consult aanvragen? Dat kan ook! Stuur een bericht naar onze contactpagina of bel naar 020-2610932

Wanneer je kiest voor een baardtransplantatie, wordt er meestal donorhaar gebruikt van de achterkant van het hoofd. Dit wordt ook wel het donorgebied genoemd. De grafts worden verwijderd door middel van de FUE methode. Dit betekent dat de grafts één voor één met een hol boortje of een holle naald worden verwijderd. Vervolgens worden ze ook één voor één ingepland. 

Nadat de haartransplantatie van de baard is ondergaan, zal het getransplanteerde haar in eerste instantie uit gaan vallen. Nadat het is uitgevallen, wat meestal 1 tot 3 weken duurt, gaat het na verloop van tijd weer groeien. Meestal begint de eerste haargroei na ongeveer 3 tot 4 maanden. Na 9 tot 12 maanden is het resultaat optimaal.

De geschiktheid voor een baardtransplantatie is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factor is dat er voldoende donorhaar is om te transplanteren. Als het donorgebied een goede haargroei heeft en er geen sprake is van een haarziekte, ben je geschikt om deze behandeling te ondergaan.
In de eerste 1 tot 3 weken na de haartransplantatie vallen de haren uit. Dit is geheel normaal. Nadat het haar is uitgevallen gaat dit na verloop van tijd weer groeien. Meestal begint de eerste haargroei na ongeveer 3 tot 4 maanden. Na 9 tot 12 maanden is het resultaat optimaal.

Een haartransplantatie kan goed worden gecombineerd met een baardtransplantatie. Houd er echter rekening mee dat in een dagbehandeling vaak maximaal ongeveer 3.500 grafts kunnen worden getransplanteerd. Als er meer grafts nodig zijn, kan dit eventueel ook verdelen in twee behandelingen. 

Steeds meer mensen gaan voor een baardtransplantatie naar Turkije. De voornaamste reden hiervan is de kwaliteit en de lagere kosten. 

Bij Fue perfect bieden wij een all inclusive arrangement aan voor de behandelingen in Turkije. Op de reis wordt je begeleid door een van onze professionals. 

Bekijk hier alles over onze kliniek in Turkije.

Baardtransplantatie kosten verschillen sterk per persoon. De kosten zijn voornamelijk afhankelijk van het benodigde aantal grafts die getransplanteerd moeten worden, het gewenste resultaat en of de behandeling in Nederland of Turkije uitgevoerd wordt.

Neem een kijkje op onze tarieven pagina’s om een idee te krijgen over de kosten van een baardtransplantatie – Kosten NederlandKosten Turkije

Voordat u een haartransplantatie behandeling ondergaat, is het belangrijk om veel vooronderzoek te doen. Naast het bekijken van voor en na foto’s van de baardhaartransplantatie kunt u ook bijvoorbeeld online zoeken naar ervaringen van mensen die u voor zijn gegaan. 

Bekijk hier onze galarij van foto’s voor en na de behandelingen

De goedkoopste baardtransplantatie is natuurlijk niet per se slecht en de duurste ook niet per se goed. Probeer echter vooral te letten op de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit die een kliniek kan bieden. 

Bij Fue perfect staan we bekend om scherpe prijzen en professionele aanpak. Neem een kijkje op onze tarieven pagina’s om een idee te krijgen over de kosten van een baardtransplantatie – Kosten Nederland –Kosten Turkije

Als je graag meer baardhaar wilt, wordt hier meestal hoofdhaar voor gebruikt. Het is echter wel mogelijk om dit met andere soorten haar te doen, al wordt dit zelden gedaan. 

Naast hoofdhaar kan ook bijvoorbeeld lichaamshaar worden gebruikt. Dit wordt doorgaans alleen gedaan als er echt niet genoeg hoofdhaar is om te transplanteren. Het lichaamshaar dat kan worden gebruikt, is onder andere borsthaar of scheenbeen haar. 

Graag meer weten over een BHT behandeling en wat dit precies inhoud? Neem dan een kijkje bij BHT lichaamshaartransplantatie.

Categories: Blog

1 Comment

Best Dating App 2021 · 3 december 2021 at 00:15

❤️ Alice want to meet you! Click Here: http://bit.do/fSLEo ❤️

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat met Fue Perfect