06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

PRP-behandeling tegen haaruitval

PRP behandeling, PRP behandeling haaruitval, PRP behandeling gezicht, PRP behandeling voller haar, haartransplantatieOnze kliniek adviseert altijd om een PRP (Platelet-rich Plasma) behandeling uit te voeren in combinatie met een haartransplantatie. Deze behandeling zorgt ervoor dat het genezingsproces van de nieuwe graft sneller gaat. Daarnaast zorgt een PRP haar behandeling er ook voor dat de haarzakjes zich beter ontwikkelen. Dit resulteert tot dikker haar en meer volume.

Direct een consult aanvragen? Dat kan! Stuur een bericht naar onze contactpagina of bel naar 020-2610932


Hoe werkt een PRP haar behandeling

PRP behandeling, PRP behandeling tegen haaruitval, haartransplantatie, fue haartransplantatieEen PRP behandeling haar wordt gedaan met het eigen bloed van de patiënt. Het bloed wordt afgenomen en in een speciale centrifuge geplaatst. Door de hoge rotatie worden de rode bloedcellen, het plasma en de groeifactoren van elkaar gescheiden.

Het plasma wordt vervolgens geïnjecteerd in het gebied waar dit gewenst is. In combinatie met een haartransplantatie zal het plasma op de plaats worden geïnjecteerd waar de nieuwe grafts zijn geplaatst.

Wil je meer weten over een haartransplantatie en hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan een kijkje bij Fue Haartransplantatie.


Wat is er zo bijzonder aan Platelet-rich Plasma?

PRP plasma bevat groeifactoren die het lichaam stimuleer om verouderd of beschadigd weefsel te herstellen. Omdat PRP een lichaamseigen plasma is werkt dit zeer effectief. Er zijn geen risico’s tot betrekking tot infecties of allergische reacties.


Hoe lang duurt een plasma behandeling?

Het afnemen van bloed bij de patiënt en het introduceren van PRP kan 30 minuten tot een uur duren. Aangezien PRP-therapie een minimaal invasieve procedure is, is er geen hersteltijd nodig. Hierdoor kunnen patiënten hun dagelijkse leven hervatten.


PRP behandeling tegen haaruitval?

PRP behandeling, haaruitval, PRP behandeling vrouwen, PRP behandeling mannenHaaruitval en dun haar komt veel voor en treffen wereldwijd miljoenen mensen. In de afgelopen jaren hebben medische studies en snelle technologische ontwikkelingen geleid tot een breed arrangement aan behandelingen tegen haaruitval.

Een PRP behandeling is een van de meest effectieve manieren om haaruitval te behandelen. Na het scheidingsproces wordt het plasma met waardevol eiwit opgevangen in een injectiespuit en geïnjecteerd in het deel van de hoofdhuid met haaruitval.

PRP-injectie zorgen ervoor dat de beschadigde cellen en weefsels worden gefixeerd. Met als gevolg dat de haargroei wordt gestimuleerd door de bloedstroom naar de haarzakjes te vergroten en eiwitten naar die hoofdhuid te transporteren die de celgroei bevorderen.


Voor en nadelen van een PRP haar behandeling

Voordelen PRP behandeling:
– Behandeling met eigen bloed
– Geen kans op infectie (mits de behandeling professioneel wordt uitgevoerd)
– Snel herstel
– Verbetert de kwaliteit van het haar

Nadelen PRP behandeling:
– Meerdere behandelingen nodig (alleen van toepassing als de behandeling wordt uitgevoerd tegen haaruitval).


Hoelang blijft het resultaat van een PRP behandeling aanhouden?

De resultaten van een PRP behandeling zijn niet permanent. De resultaten kunnen tot gemiddeld 18 maanden aanhouden, waarbij 2 jaar het langst gerapporteerde effect is. Hoeveel behandelingen er nodig zijn verschilt per persoon. Voor optimale resultaten hebben de meeste haarverlies patiënten minimaal 3 sessies nodig met een wachttijd van 3 maanden tussen elke sessie.

Patiënten die een PRP behandeling in combinatie met een haartransplantatie ondergaan hebben niet meer dan 2 behandelingen nodig. De 2 PRP behandelingen zijn standaard bij de haartransplantatie behandeling inbegrepen.


Geschikte kandidaat voor een plasma behandeling

Zowel mannen als vrouwen zijn geschikt voor PRP haar behandeling. Aangezien er gebruik wordt gemaakt van eigen bloed is niet iedereen een geschikte kandidaat. Heb je last van suikerziekte, stollingsstoornis of actieve huidinfecties zoals eczeem of gordelroos? Dan kom je niet in aanmerking voor een PRP behandeling.

Neem vrijblijvend contact met ons op om een specialist te spreken. De specialist zal bepalen of je in aanmerking komt voor de PRP behandeling.


Wensen en verwachtingen PRP behandeling

Er is meer dan één behandeling nodig voor een optimaal resultaat. Na de Behandeling zal het haar zal qua structuur, dikte en gezondheid verbeteren. Het natuurlijke haargroei proces wordt gestimuleerd doordat de doorbloeding van de haarzakjes verbeterd wordt.


Kosten PRP behandeling

Benieuwd naar de kosten van een haartransplantatie? Neem dan een kijkje op een van onze tarieven pagina’s. Haartransplantatie kosten Nederland of Haartransplantatie kosten Turkije.

Bel met vragen naar 020-2610932 of vraag een vrijblijvend consult aan via onze contactpagina.

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

Once upon a time we transplanted some hair…

#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.com 🧔‍♂️
#baardtransplantatie #beardtransplant #baard #beard #fue
...

Just smile, you can get your hair back! 😊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Vanaf januari 2022 kunt u ook op zaterdag terecht voor een consult met een van onze deskundigen👨‍⚕️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect
consult aanvragen
close slider