06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl
06-150 387 65| 020 - 261 09 32| info@fueperfect.nl

De behandeling van Fue Perfect

Behandeling Fue

Pijnloos met prachtig resultaat

Een haartransplantatie met de FUE techniek wordt door Fue Perfect ingezet voor een mooie haardos. Het is pijnloos en geeft een prachtig resultaat. Tijdens een behandeling volgens de Fue methode -een afkorting van Follicle Unit Extraction -wordt gebruik gemaakt van microscopische kleine instrumenten die een doorsnede hebben maximaal 0,55 tot 0,70 mm. Als eerste worden de haarzakjes met een holle naald één voor één uit het donorgebied weggenomen. Het donorgebied is doorgaans de haarkrans, maar wanneer daar niet genoeg donorhaar aanwezig is, kan ook van andere delen van het lichaam donormateriaal worden ‘geoogst’.

De getransplanteerde haarzakjes – ook wel grafts genoemd – worden direct verplaatst naar het kalende gebied. Een voordeel van deze methode is dat de structuur van de haren hetzelfde blijft, omdat de haren niet worden bewerkt. Een haartransplantatie is een cosmetische ingreep, maar wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Het wondje dat ontstaat is nauwelijks groter dan een wondje van een injectie. Op foto’s ziet het er pijnlijk uit omdat er per behandeling tussen de 1000 en 4000 grafts worden teruggeplaatst op een vrij groot oppervlak. Over het algemeen wordt de huid na de behandeling echter niet als pijnlijk ervaren.

Snelle genezing

Een groot voordeel van een haartransplantatie volgens de FUE-techniek is dat de wondje van de injecties snel genezen op de plekken waar het haar is weggenomen. Er blijft geen langgerekt litteken over, zoals dat vroeger met de FUT techniek wel het geval was. De hersteltijd van een FUE-haartransplantatie is meestal vrij kort. Dat komt omdat voor deze ingreep geen nietjes of hechtingen worden gebruikt. Het donorgebied is doorgaans binnen een week genezen. Na twee weken wordt het haar op dit plek weer langer en is aan het donorgebied amper nog te zien dat er een ingreep heeft plaatsgevonden.Op het ontvangstgebied dat eerder kaal was ontstaan korstjes. Deze blijven in de meeste gevallen maximaal twee weken zichtbaar. In sommige gevallen kan het tot acht weken duren.

Eigen haargroei

Natuurlijk bent u ongeduldig, maar het lichaam heeft na een haartransplantatie even tijd nodig om alles te herstellen. Ongeveer vier maanden na de Fue behandeling begint het getransplanteerde haar te groeien. Na een jaar is het resultaat optimaal. De getransplanteerde haren zijn dan volgroeid, gezond, dik en zijn opgenomen in het omliggende haar.

Grote voordelen van de FUE haartransplantatie:

 • Geen gebruik van scalpel, nietjes of hechtingen
 • Genezing is snel
 • Risico op zichtbare littekens is minimaal
 • Natuurlijk haardos als resultaat
 • Nazorg vergt weinig onderhoud
 • Behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd
 • Oplossing voor lange termijn.

Toch last?

Fue Perfect werkt ten alle tijden met de beste apparatuur volgens alle hygiëne standaarden die worden voorgeschreven door ESHRS en ISO. Onze artsen zijn bekwaam en richten zich op uw welzijn en gaan voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Er kleven altijd risico’s aan operaties. Zo kan een bloedstollingsafwijking of allergische reactie op de verdoving een complicatie geven. Fue Perfect onderzoekt vooraf alles en dekt de risico’s zoveel mogelijk af. Wij vinden dat we u dit wel moeten melden, omdat een garantie op 100% zonder complicaties nooit kan worden afgegeven, door geen enkele kliniek.

Behandeling Fue

FUE haartransplantatie FAQ

Verschillende vragen over de FUE haartransplantatie komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

 1. Hoe werkt de FUE haartransplantatie behandeling?

Wanneer u kiest voor de FUE haartransplantatie behandeling, worden de grafts allemaal één voor één uit het donorgebied verwijderd. Het verwijderen van deze grafts gebeurt met een speciaal hiervoor ontwikkeld boortje. Omdat de grafts op deze manier worden weggenomen, blijft er geen groot litteken achter zoals het geval is met de FUT haartransplantatie behandeling. FUE staat voor Follicle Unit Extraction. Nadat u de behandeling heeft ondergaan, zal het gebied gaan herstellen. Meestal vallen de getransplanteerde haartjes na 1 tot 3 weken uit. Vervolgens gaan ze na ongeveer 3 tot 4 maanden weer groeien en is het resultaat optimaal na ongeveer 9 tot 12 maanden.

 1. Wat zijn de grootste verschillen tussen de FUE en FUT methode?

Als u kiest voor de FUT methode, wordt er een strip met huid verwijderd uit het donorgebied. Deze methode wordt tegenwoordig om verschillende redenen steeds minder toegepast. Tegenwoordig kiest vrijwel iedereen voor de FUE haartransplantatie methode. De voornaamste reden is het uitblijven van een groot litteken, een kortere hersteltijd en minder napijn. Bovendien vinden veel mensen het idee van deze manier van haren transplanteren prettiger, omdat er geen litteken achterblijft.

 1. Is het mogelijk om de FUE haartransplantatie kosten zelf te berekenen?

Om de kosten van een FUE haartransplantatie te berekenen, moet u eerst bepalen bij welke kliniek u behandeld wilt worden. Wij behandelen altijd voor een vaste prijs, onafhankelijk van het aantal grafts of haren die getransplanteerd moeten worden. Er zijn echter ook veel klinieken waarbij u een vast bedrag betaalt per getransplanteerde graft of haar. De kosten van de behandeling kunnen dan sterk oplopen naarmate er meer grafts worden getransplanteerd. FUE Perfect staat bekend om de scherpe prijzen en uitmuntende kwaliteit.

 1. Waar kan ik het beste FUE haartransplantatie ervaringen vinden?

Het is mogelijk om op verschillende manieren FUE haartransplantatie ervaringen online te vinden. Het beste is natuurlijk als u mensen kent die bij een bepaalde kliniek zijn behandeld. Daarnaast is het ook mogelijk om dergelijke ervaringen te vinden op Fora als Haarweb of de website van de Nederlandse Haarstichting. Ook op Kliniekervaringen.nl en andere websites zijn dergelijke ervaringen veelvuldig te vinden.

 1. Waar vind ik de beste Turkse FUE haartransplantatie kliniek?

De kwaliteit van een haarkliniek kan op verschillende manieren worden beoordeeld. Het is altijd verstandig om online veel onderzoek te doen naar de kwaliteit van diverse klinieken. Bent u op zoek naar de beste haarkliniek in Turkije en wilt u niet te veel betalen voor de behandeling? Dan is FUE Perfect voor u de aangewezen kliniek om zich te laten behandelen. Op de website van Dutch Clinic is ook veel interessante informatie te vinden over de haartransplantatie behandeling. Dit geldt ook voor de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting.

 1. Hoe zit het met de FUE haartransplantatie voorzorg en nazorg van een FUE?

De voorzorg en nazorg na een haartransplantatie behandeling zijn enorm belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Houdt u zich daarom altijd goed aan de instructies die u meekrijgt van de kliniek waar u wordt behandeld. Voor de behandeling is het bijvoorbeeld uit den boze om alcohol te drinken. Ook wordt het vaak afgeraden om bijvoorbeeld te roken. Ook na de haartransplantatie zijn er diverse zaken waar u goed op moet letten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voldoende rust nemen en minimaal 4 weken niet sporten.

 1. Kan de FUE haartransplantatie in termijnen betaald worden?

We begrijpen dat een haartransplantatie een behoorlijke investering vergt. Wanneer u de behandeling niet direct kunt betalen, kunt u er eventueel voor kiezen om de FUE haartransplantatie in termijnen te betalen. Er bestaan hiervoor verschillende kredietverstrekkers. Meestal wordt er voor gekozen om de behandeling in 48 of 60 maandelijkse termijnen af te betalen. Let op dat geld lenen geld kost en dat een kredietverstrekker rente zal berekenen over het geleende bedrag.

 1. Bent u een geschikte kandidaat voor een FUE haartransplantatie?

Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor de haartransplantatie behandeling. Dit kan verschillende redenen hebben. Heeft u bijvoorbeeld last van suikerziekte? Dan komt u wellicht niet voor de behandeling in aanmerking. Daarnaast is het ook mogelijk dat het donorgebied niet voldoende donorhaar bevat om het volledige kalende gebied mooi te behandelen. Het is ook belangrijk dat er geen sprake is van een haarziekte, omdat een haartransplantatie dan meestal ook niet de juiste manier is om te kunnen behandelen.

 1. Wat voor resultaat kunt van de FUE haartransplantatie verwachten?

Wat voor resultaat de haartransplantatie bij u heeft, hangt af van een aantal factoren. Om te beginnen is het belangrijk om foto’s te bekijken van mensen die u voor zijn gegaan. Op deze manier kunt u namelijk een beter beeld krijgen van het resultaat dat u mag verwachten van de behandeling. Probeer mensen te vinden die ongeveer dezelfde haarstructuur, haardikte, haarkleur en mate van haarverlies hebben. Het is ook belangrijk om goed te kijken naar het aantal benodigde grafts die moeten worden getransplanteerd. Voor alleen de inhammen is rond de 2.000 grafts soms al voldoende, terwijl het gehele gebied boven op het hoofd soms nog meer grafts nodig heeft. Iemand die licht kalend is zal doorgaans een voller resultaat krijgen dan iemand die al volledig kaal is.

 1. Kan ik beter kiezen voor een FUE haartransplantatie in België, Nederland of Turkije?

Een haartransplantatie behandeling in Nederland, België en Turkije heeft ieder zo zijn voor- en nadelen. Om een goede afweging te maken, is het verstandig om eerst online onderzoek te doen naar de haarklinieken die u overweegt. Bekijk bijvoorbeeld video’s, voor en na foto’s en ervaringen die over de desbetreffende kliniek zijn gedeeld. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de kosten van de behandeling meewegen. Om daarna een goed beeld te krijgen, is het verstandig om bij één of meerdere haarklinieken op consult te gaan. Door de klinieken ook op locatie te vergelijken, is het mogelijk om een betere afweging te maken. Vaak wordt aangeraden om bij minimaal twee klinieken op consult te gaan, zodat u het advies en de kliniek zelf goed met elkaar kunt vergelijken.

Meer weten over een haartransplantatie Turkije of Nederland? Vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan!

Fue Perfect op Instagram

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

We are ready! 💪🏼

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Perfect result of 2850 grafts with FUE and DHI combi treatment 😎

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

PRP day 💉

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek ...

Ben ik geschikt voor haartransplantatie?

Doe de test!
Chat met Fue Perfect
consult aanvragen
close slider